De vreo trei zile am observat ca pampersul lui bebita miroase urat cand il dau jos... ma refer la pisu care este in pampers...nu stiu care ar putea fi cauza ? oare sa merg cu el la dr? in rest nu are nici o modificare in comportament(doarme la fel... de rau... manaca la fel...)... oare ce ar putea fi? multumesc!
mama lui bebita(29.05.2004)
ar putea fi o infectie urinara, faceti-i o urocultura. nici la serban nu au fost modificari in comportament si totusi... e.coli era acolo.
madalina
poze
Mirosul particular poate apare si cand ia anumite medicamente (de ex vit B dau un miros specific); sau poate bea putine lichide.
Mirosul urat al pp poate apare in infectie urinara. Poate reusesti sa-l pui pe olita si sa vezi daca pp are culoare modificata, daca este tulbure, daca protesteaza intr-un fel cand face.
Oricum eu as merge la medic pt urocultura.
Culoarea urinei,daca este modificata se poate vedea si pe scutec.Se poate ca urina sa mai miroase si din cauza scutecului,a substantelor cu care este impregnat.Dar cum paza buna trece primejdia rea,cel mai bine e sa consulti un medic,mai ales ca nu e o analiza "traumatizanta" pt bebe.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Cam ti-au raspuns fetele.
Mirosul poate sa fie de la o posibila infectie urinara sau ai schimbat cumva scutecul,ai deschis un nou pachet, a baut prea putine lichide si urina e mai concentrata, ori a luat medicamente.
Lui fiu-meu ii mai mirosea urina cand ii dadeam medicamente de raceala.
Sanatate multa!
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
mai fetelor mai am o problema.. nu stiu daca are legatura cu pisu... are diaree si a si varsat... sa fie ceva infectie? sau o toxiinfectie? nu stiu dar deja incep sa ma panichez... multumesc mult pt raspunsuri!!
aaa am uitat sa va spun ca urina are aceeasi culoare... nu e inchisa... pana acum foloseam libero acum am luat pampers... poate e de la scutece nu stiu... sau poate de la ceai? i-am dat ceai de macese (el nu bea apa aproape deloc )...multumesc inca o data...