Bebelusi de martie - aprilie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Andreoti bine ai venit si imi pare rau pentru chinurile tale...sper sa fie totul bine cat mai repede...

Miha bine ai venit si tu...uite si o ieseanca unde am studiat si eu...ce mai e frumos prin iasi....

Mamacita bafta la medici cu alexut si sa imi spui si mie ce oftalmolog consulti ...si eu am dioptrii aproape de -9 si vreau sa merg cu nicola din timp...vreau sa merg la bucuresti intr-o clinica ca lumea ....nu sa imi zica unii de pe aici cine stie ce...

Daria multi pupici...ne vedem si noi pe la supermamici?

roxx ce mai faci?

Hiroral stiam eu ca mai e o raluca pe forum...bine ai revenit...

la multi ani sarbatoritilor...scuze ca nu nominalizez dar nu apuc sa scriu zilnic si dupa aia fac diferente...

Ocrainic la fel avem si noi degetel...zice ca pana la 2 ani obiceiul dispare de la sine....intre noi fie vorba pe mine m-au dezvatat pe la 9 ani....

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10723;116/st/20050326/n/NICOLA+ADRIANA/k/fb18/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela agh spune:

raluk cred ca Iasul a ramas la fel (de frumos) . Probabil s-au inmultit gropile de o s-o pateasca Nichita (primarul) intr-o zi .

coco Daria chiar stie sa inoate in cada - sustinuta, desigur. II place tare mult
ellinia si andreoti imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu micutii . Noi va uram multa, multa sanatate.

Am fugit acum ca s-a trezit bebelina si avem program.

Mihaela si Daria (25.04.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela101/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mamacita am vazut si eu cosmonautul, ce a mai crescut....

Raluk am vazut si eu pe Nicola mica, frumusica foc, si mamica ei zici ca e o pustoaica. uite Alex care doarme acum la mine in brate zice ca ne inscriem la pretendenti...

Andira vazut si fetita frumoasa Irina...

Ellinia vazut pozele, supeer la mare, la soare....

Coco l-am vazut si pe Vlad hipiotul, ce par mult are fata de Alex al meu....

Daria l-am vazut si pe Brien frunuselul, si pozele de la aniversare sunt super...

daca doarme copilul la mine in brate, stau si ma uit la poze in loc sa fac curatenie....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Mihaela agh am vazut-o si pe Daria, si ea are perisor. bine ati venit la noi.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna, fetelor.

La multi ani pentru Iosif (kathywsha).

Ellinia, eu cred ca nu ar trebui sa-i dai antibiotic. Si Rares a avut probleme in ultima saptamana, doar ca nu vomita. A facut intr- zi 6-7 scaune destul de moi. L-am sunat pe medicul de familie si mi-a recomandat Biseptol, dar nu am vrut sa-i dau. L-am hranit cu orez amestecat cu morcovi, ceai de menta so Smecta. Am facut greseala ca, dupa nici doua zile, sa ii dau iarasi lapte praf si cereale. Urmarea a fost ca ieri seara a facut iar de 3 ori, ultima data cu un firicel rosu, cred ca sange.

Azi a facut de dimineata, destul de lichid, motiv pentru care l-am trecut iarasi pe regim drastic, adica, fulgi de orez de la Milupa, preparati cu apa plata, fara lapete, morcov fiert, ceai de menta si Smecta, biscuiti simpli inmuiati in apa. De la 8 dimineata nu a mai iesit deloc. Nu da semen ca il doare burta, nu plange, doar ii este foame si nu mai vrea ceai de menta.

Eu cred ca nu trebuie sa-i mai dai lapte praf si fructe o zi-doua, pana ii trece de tot.

Andreoti, imi pare rau ca fetita ta a fost bolnavioara. Sper ca acum este bine. Poze cand ne dai?

Mihaela Agh, Ocrainic, v-am admirat bebelusii, sunt adorabili.

Si Rares al meu isi suge de zor degetelul, de fiecare data cand ii este foame sau somnic. Nu vrea suzeta, daca i-o dau o scoate din gurita, o cerceteaza, o baga iar in gura, dupa o secunda o scoate iar, se uita lung la ea, o baga iar, si tot asa.

Mihaela, Daria este primul bebelusi despre care aud ca isi suge manuta. Ce simpatica trebuie sa fie.

Ninocikap, bine ai revenit, sper ca Alex este bine. Ce tampenie cu analizele, n-am mai auzit. Socrul tau este bine?

Hiroral, buna. Nu ma cunosti, am inceput sa scriu mai tarziu, insa eu te stiu si te-am admirat in pozele de la nunta, si ti-am admirat si copila, frumoasa mica japoneza. Bine ai revenit.

Alessia, esti o scumpa. Ca sa fii sigura ca nu te mai bat la cap l-ai pus pe Rares in Specialii de doua ori . Ce-a patit Benny cel voinic?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Carmenduta ce blondut e Rares. socrul meu e mai binisor, i s-a spus ca nu e cancer, dar e suspect de boala Crohn, o inflamatie a intestinului gros, care doar poate fi ameliorata, nu vindecata.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ninocikap - multumim de aprecieri...
Carmenduta - chiar ca seamana piticul tau cu Brad Pitt!! Abia astept sa-l vedem mai marisor, sa ne lamurim

Am uitat sa spun si eu :"Bun Venit" fetelor - Andreoti si Mihaela!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumim, Ninocikap si Andira .

Andira, esti bine, sau trebuie sa urmezi un tratament, pana la urma?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Carmenduta - deocamdata astept sa vad ce zice dr de la Municipal...
Adica vreau o "second opinion"... Nu prea sunt impacata cu medicamentatia in primul trimestru, daca nu e absolut necesara.
Sa vedem ce zice...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Carmenduta, Ninocikap, Ellinia, va mutumim frumos pentru urari si asteptam sa implinim un an ca sa facem o petrecere grande.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput