La scoala (cum se simt, ce invata ,...)(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

S-a terminat greva, oare incep scoala maine? Sper sa inceapa ca mi-e groaza la cum le va preda dupa o saptamana fortata de "vacanta".

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinuralu spune:

Elisor, greva nu s-a terminat, au anuntat ca luni si marti va fi tot greva, timp in care sindicatele vor decide daca accepta acordul propus aseara de guvern. Oricum se pare ca sunt nemultumiti de majorarile salariale acceptate de guvern si sunt toate conditiile ca greva sa continue de miercuri.
Astazi ne-a sunat dna invatatoare si ne-a anuntat ca puiutii nostri vor incepe scoala de maine. Cadrele didactice din aceasta scoala au luat decizia de a face greva japoneza, adica vor tine orele dar nu vor da calificative si nu le vor trece in catalog. Decizia a fost luata pt a nu ramane f. mult in urma cu materia. Mi se pare ca este o decizie de mare bun simt. Bravo lor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

dinuralu, din pacate cadrele didactice de la scoala Ioanei continua greva iar eu ma gandesc cu groaza cat or sa aiba de recuperat piticii. Chiar azi am vorbit cu d-na invatatoare si imi spunea ca o sa mai taie din orele de educatie plastica si sport ca sa mai recupereze din materie cu astia mici astfel incat sa nu fie nevoita sa-i invete cate 2 litere pe zi pentru ca le-ar fi foarte greu la scolarei sa tina pasul

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Sa va povestesc cum a fost la sedinta. Ne-au vorbit bine despre ea, au spus ca se descurca cu scrisul, urmareste lectiile, ridica mana cand are ceva de spus, nu e timida si nu trebuie sa tragi de ea ca sa vorbeasca. Mai palavrageste cu colegele din jur, cand e obosita. Dar au zis ca asta nu o influenteaza in ce face, continua sa lucreze (!!!). Am intrebat daca o putem ajuta cu ceva la italiana, am rugat-o pe profesoara sa-mi recomande niste carti, ceva, dar a zis ca nu e cazul, deocamdata, ca va cere ea munca in plus daca ramane copilul in urma. Am incercat sa insist, dar a devenit aproape agresiva, parca-i era teama sa n-o verific, asa ca am lasat-o moarta. Am intrebat si de calificative, ne-au spus ca nu stiu nici ele prea bine cum va fi ca s-a schimbat metoda de evaluare si vor avea niste reuniuni in care li se va explica noul sistem.
Am iesit cu senzatia ca nu am toate informatiile dorite, in timp ce sotul meu era multumit, ca avem doar mesaje pozitive, ca se vede ca lucrez cu ea.
Vad ca la voi continua greva. Pacat ca profesorii sunt constransi sa apeleze la aceste metode pentru a-si face ascultat punctul de vedere.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Eu sa nu aud de recuperari la modul ca trebuie sa stea peste program sau sambata chemati la scoala, copiii nu au nici o vina in toata vendeta asta. Cel mult sunt de acord cu mai putine ore de ed. plastica, abilitati, muzica, eventual religia o data la 2 sapt.
Dinuralu laudabila decizia dascalilor de la scoala voastra!
Crini inttradevar e frustrant sa pleci de la sedinta cu senzatia ca "mai era ceva de spus", dar daca ti-a spus ca e totul in regula, stai linistita ca intradevar asa este. Poate tu ai senzatia ca aici se fac lucruri in plus fata de ce se face la voi, poate e asa poate nu, important e ca esti alaturi de copil si atunci nu are ce sa nu mearga. Poate nu am exprimat eu bine ce am vrut sa spun, sa nu ma intelegi gresit.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Si eu sint ingrijorata de modul in care vor recupera atita materie, mai ales ca, fata de ce am citit pe topicul asta, ei erau oricum mai in urma. Am sunat azi la scoala si mi-au spus ca maine in nici un caz nu fac ore, sa ne uitam la TV caci nu ne poate spune cind incep.

Eu am mai lucrat cu ea, am mai pus-o sa scrie cite ceva...acum nici nu stiu, sa continui sa o pun sa scrie din urma (s-a cam plictisit) sau sa mergem inainte dupa manual?? Imi e teama sa nu ii explic eu gresit ceva, voi cum ati facut?

Oricum e clar ca, cel putin pentru cei de clasa I-a o sa fie f. grea recuperarea, i-a scos complet din ritmul in care abia intrasera.

Mergi la inceput

Eu nu am facut NIMIC cu el, cum spuneam copiii sunt prinsi la mijloc si tare nu-mi place chestia asta, vom vedea cum va fi cand incepe scoala!
Din cand in cand a colorat si a mai facut la scriere, dar nu pentru ca l-am pus eu. Cat a vrut atata a facut!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Eu nu inteleg nimic . Acum am citit ca greva continua, si totusi o mamica m-a sunat si mi-a zis ca de azi s-a inceput scoala.
Dar acum cum ramane, maine e scoala, nu e scoala? Doamne, asta numai la noi se putea intampla. Mara a tot facut cu maica-mea descompuneri, dictari. Si eu am facut in WE cu ea la germana, am dat dictari peste dictari.Zapacim copii astia. Cred ca nu s-a uitat saraca Mara toata viata ei la stiri cum a facut-o in ultimele zile. Nu ca ar vrea sa inceapa, ci din contra sa se prelungeasca. Zana lu mama

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Bai, eu cred ca pina la urma tine de fiecare scoala in parte...am o colega invatatoare, ea a facut ore inca de saptamina trecuta, la un alt coleg fetita a inceput de azi...O sa ma uit diseara la stiri, sa vad ce zic, la scoala unde e fetita mea mi-au zis sa ne uitam la TV si sa aflam noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by diana904

Oricum e clar ca, cel putin pentru cei de clasa I-a o sa fie f. grea recuperarea, i-a scos complet din ritmul in care abia intrasera.

E o nebunie generala. Vine o fina de-a mamei pe la mine si ma intreaba de ce nu am dus-o pe Ioana la scoala ca au inceput scolile, ca ea a trimis copilul la scoala pt. ca la scoala lor se invata (baiatul ei este clasa a6a). Bey, zic, nu am stiut, acum nu cred ca e foc daca a lipsit si azi dar cum ma mustra constiinta sun la invatatoare si-mi zice " nici vorba doamna, urmariti stirile". Bun, nu trec cinci minute suna fiul finei mele, " mami noi nu facem ore doar cei din clasele 1-4". Va dati seama ce haos este? Oricum copilul este la alta scoala decat Ioana deci a mea fata mai sta acasa si maine

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput