La scoala (cum se simt, ce invata ,...)(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Si la noi a fost ceva mai greu cu lectiile ieri, pentru ca o durea mana. A avut :
- 3 randuri de m mic; 2 randuri "ma"; 2 randuri "am"; 2 randuri "mama" , plus de terminat pe caietul special, cam 4 randuri de "mama" si "ma".
- 3 randuri de cifra 9; 3 randuri cifra 0, 4 randuri cifrele de la 1 la 9 in ordine crescatoare si descrescatoare.
Si desi am lucrat cu ea in aceasta perioada de greva tot i-a fost greu ieri.
Maine ,la noi, nu se invata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Vad ca noi suntem cel mai in urma!
Inca nu stiu cand va fi sedinta, nici daca maine se merge sau nu.
Ieri au fost un calvar lectiile, am facut pana la 19.30 (cu cateva pauze), scrisul e dezastru, ma gandesc cu groaza cand se vor aduna literele cum va scrie cuvintele.
Angy voi sunteti cred cel mai departe, dar din cate imi dau seama la voi se face litera si ziua? Ca la noi cam doua zile au stat la litera, iar la mate faceau cifra, apoi adunarea si scaderea, deci cel putin 3 zile dura si la cifra.
Nora sa-ti traisca baiatul cu numele, asa ca urez din suflet La multi ani! lui Andrei si tuturor Andreilor si Andreelor!
Eu i-am dat o cutie cu bomboane lui Andreas sa o imparta la colegi, ca ziua de nastere o are in vacanta, moama ce mandru era!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Elisor, nu-ti face probleme, ca nu sunteti cei mai in urma. Si noi suntem pe-aproape. Ieri l-au facut pe r mic, de mana (se face dupa M mare) si cifra 5.
Temele au fost exact ca inainte de greva: 2 pagini la Romana si 2 la Matematica. Aveam antrenament si, desi nu am mai prea lucrat pe perioada grevei (Alex nu vroia, ca nu i-a dat doamna), ieri si-a facut temele destul de repede si frumusel. Bine ca nu i-a aglomerat, mi-era groaza ca le va da mai mult.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Vladut nu invata maine (1 dec). Vineri se duce la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sunt sub stare de soc de cand a venit Andreas de la scoala: doamna lor invatatoare a murit. Ieri o durea capul ca mi-a spus Andreas si uite nenorocirea, cand l-am asteptat in statie si mi-a spus ca are o veste proasta ma gandeam la vreun calificativ. Nu-mi vine sa cred, nu mai am nici chef sa fac lectiile cu el, mi-e gandul numai la doamna, ultima oara a vazut-o ieri dimineata sotul: isi astepta prichindeii in curtea scolii. Ma doare sufletul si avea doar 47 de ani. Nu stiu ce se va alege de copii, deocamdata mi-e greu sa ma gandesc ca e adevarat.
Nu va suparati daca v-am incarcat si pe voi cu asta, dar simteam nevoia sa ma descarc, nu pot crede ca e adevarat!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eli,
Ce nenorocire! Dumnezeu s-o ierte!
Te cred ca esti socata! Si bietii copii, vor fi marcati!
Ai grija de Andreas si incearca sa-i "explici" cumva situatia. Desi...nu stiu ce ai putea sa-i spui!
Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eli groaznic ce spui tu, Dumnezeu s-o ierte!

Si pe noi ne-a anuntat doamna sa nu le dam vineri echipamentul de sport si blocul de desen pentru ca vor sari cateva saptamani peste aceste ativitati ca sa mai recupereze din materie.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Scuze, am uitat!

LA MULTI ANI CU NUMELE SARBATORITILOR DE AZI!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Elisor, imi pare rau! Dumnezeu s-o ierte!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Elisor,imi pare tare rau pt. situatia voastra.Doamne nu-mi vine sa cred,stiu cat doreai sa mearga copilul la scoala,saraca femeie.Cred ca am mai scris asta ,la noi la clasa paralela e o invatatoare foarte buna,dar are cancer,o cunosc de cand eram eu copil,o respect,dar nu mi-am dat copilul in acea clasa tocmai in ideea ca doamne fereste,totusi e cancer,ea lupta cu boala,e admirabila,dar m-am gandit cat ar suferi copilul daca s-ar intampla ceva.Eu tocami ma pregateam sa-ti spun ca nu facem ziua si litera,cam 2 zile cla o literea,dar nu am facut greva decat o zi.
asa se explica ca am ajuns acolo.Voiam doar sa va dau un reper.
Inca o data va compatimesc si dumnzeu sa o ierte pe Doamna!

Mergi la inceput