bataia la copii

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

incredibil, ia sa incerc si eu. totul se reduce la ceva atat de simplu? ah, nu merge , al meu daca nu-l bag in seama se istericaleste si mai tare.

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Disperata- te rog io, zi-mi cum sa-tzi zic, ca ma simt ridicol - lasa-l sa faca istericale, o sa inceteze cind o sa vada ca nu-i dai atentzie...sau potzi sa te apuci de-o activitate interesanta, shi sa vorbeshti cu voce tare despre ce-o sa faci tu acolo, shi moama ce-o sa te mai distrezi , de obicei asta le capteaza atentzia shi le trece criza ca prin farmec

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

oare sunt singura care crede ca atunci cand face istericale copilul nu trebuie ignorat? eu nu l-am ignorat niciodata si nici nu face istericale (sau poate pentru ca-i prea mic, 1 an si 8 luni?)

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu, nu esti singura, si eu spuneam la fel... dar nu acum, ci cind avea doi ani. Nu puteam sa o ignor atunci pentru ca putea sa-si faca rau si nici nu mi-ar fi inteles ignorarea. Dar acum am impartit crizele in vreo trei feluri, si pe cele de felul trei le ignor cu desavirsire, chiar daca imi vine sa de pereti din cauza urletelor ei. Si da, nu e obligatoriu sa-ti faca istericale, ca doar nu au toti copiii acelasi temperament. Si mai depinde si de mama, si de tata, de felul in care reactioneaza ei la nervi. Io sint mai apriga asa... Dar palma imi scapa greu de tot, in schimb gura ma mai ia si pe dinainte. Si nici asta nu e bine!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

nelia, ma bucur ca nu sunt singura. sunt putin cam speriata pentru ca tocmai am citit intr-o revista ca pe la 2 ani ar incepe crizele de personalitate. incerc sa ma inarmez cu rabdare,si sa-mi musc limba (asta ca sa nu strang din dinti ca mi-am nenorocit deja o masea)ca si pe mine ma cam ia gura pe dinainte.

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

continuati cu volumul 2

Mergi la inceput