bataia la copii

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

try: am uitat sa-ti zic, atunci cand am zis ca e egal cu zero ce-ti propui inainte de a avea copii si dupa, ma referam strict la personalitatea copilului, nu ai de unde sa stii cum e sa fii parinte . am vazut la televizor un copil care se catara pe pragurile de la usa. e aici o emisiune care se numeste super nani. m-am ingrozit si mi-am zis ca al meu e mic copil pe langa ala, si nu cred ca ma-sa era de vina.

daca ai copil atomic nu stiu daca poti face lucruri marete in a-l potoli... are copilul energie si gata. normal ca in treaba asta se antreneaza farfurii sparte, pereti scrisi cu carioca, cabluri de mouse-uri roase etc... si daca mai are si persoane care sa-l incurajeze prin jur ( cazul meu) e clar ... ce construiesti - se darama. tatal meu era fff fericit cand fi-miu facea cate o boroboata... si-i zicea : bravo, bunicule. fa si.... si uite-asa am obosit la educat... ca e diferenta doar de 60 de ani intre ei.

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

sper ca ati petrecut un week end minunat. vad ca nimeni n-a mai itrat pe aici..

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hai ca m-ati influentat si ma abtin cu datul la fund, chiar daca Giulia mi-a intors casa pe dos, a alergat ca o nebunatica pe afara, dar macar intelege acel NU urlat si strigat de mine.

Aveti sfaturi cum sa nu mai strig ca disperata ???
De exemplu cand vrea sa fuga neaparat pe drum sau in noroi sau sa traga tot ce gaseste in drumul ei si sa arunce pe jos ... care nu ar fi o problema, dar i-ar putea pica in cap

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mamalugiuli, shi io aveam probleme cu tzipatu, deh, ma cam lasasera nervii, pina cind am zis: ei, shi ce daca se murdareshte sarind in toate baltzile? Oricum pina seara tot ca un porcalete-o sa fie, asha ca mai arunc o tzoala murdara peste maldarul de rufe care se afla in baie shi-s calma E asha de fericit cin sare prin baltzi, incit nu mai bag in seama ca se umple de mizerie ...shi nu numai de baltzi, is o grama de motive din cauza carora sa te-apuce tzipatu, dar trebe doar sa te relaxezi un pic shi sa potoleshti plodu calm, altfel va "imprumuta" din starea ta shi nu te vei mai intzelege cu el. Cit despre kestiile de care trage Giulia, de ce nu le indepartezi, pur shi simplu? Asta ar cam fi primul pas spre "destresare"- incercarea de indepartare a lucrurilor periculoase sau datatoare de nervi, cum ar fi cd-uri sau casete pe care le scoate mereu din locul lor, sau alte asemenea.
Bafta in calmare!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Eu nu am copii, dar o sa va spun de sora mea. Nepotica mea are 3 ani si e o rasfatata de numa-numa'... Prima oara cand a atins-o pe fetita a fost cand era cu alta mamica si nepotica mea l-a pleznit pe bietul baietel... atunci ptr. prima oara, sora-mea i-a dat una la fundulet.
Apoi, cand sora-mea a rugat-o pe fetita sa-si stranga jucariile si s-a aplecat s-o ajute, sa le stranga impreuna, nepoata-mea s-a dus si in loc sa stranga jucariile, a pleznit-o pe sora-mea peste fata, la care sora-mea a pleznit-o inapoi... nu tare, dar gestul a cam socat-o. Atunci sora-mea i-a spus ca de cate ori ea (fetita) o sa loveasca pe cineva, o sa fie si ea lovita. Cred ca socul a fost atat de mare, ca nu a mai indraznit de atunci. A spus sora-mea ca a mai avut fetita cateva tentative, a ridicat mana la copii apoi, probabil amintindu-si se uita la sora-mea si renunta la a mai lovi copii. Sunt convinsa ca nu functioneaza la fel cu toti copiii, dar se pare ca s-a imprimat in mintea nepotelei mele... si a fost o palmutza bine plasata si probabil, la momentul potrivit...

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu va spun sincer ca am ajuns la un soi de dragoste si iubire pentru Alex incat nu ma mai pot supara pe el. Adica orice boroboata (cate poate face el la un anisor) nu ma face sa ma enervez, nu ma face sa tip, il vad ca pe un copil ce este, adica aflat la inceputul educatiei si mi-e greu sa am pretentii de la el cand stiu ca nu a avut ocazia inca sa invete tot ceea ce avem noi pretentia ca ei sa stie de la mama natura. Cred ca de aici imi vine rabdarea asta, din faptul ca ii intege pozitia, ii inteleg situatia, rationez ce are si ce nu are (in materie de norme, reguli, limite), constientizez ca educatia e o "lucrare" de ani si ani de zile, nu o chestiune de 2 vorbe si 3 explicatii.
Cat am stat acasa in concediu de maternitate erau dati cand sotul imi spunea si de 3 ori pe zi timp de o sapt. sa fac cutare lucru, iar eu nu eram in stare (uitarea, lenea, lipsa de concentrare, prioritatile diferite etc.), atunci ce pretentie sa am de la bietul copil? Mi se pare absolut normal ca el sa se duca la tv de 20 ori pe zi, chiar daca eu il iau de acolo de fiecare data si ii spun ca nu are voie.
Un alt exemplu? Pai am luat poarta sa nu mai urce alex scariel de unul singur, caci ne trezeam cu el ca disparea intr-o clipita si era deja la jumatatea scarilor. Si tati uita mereu poarta deschisa dupa ce coboara scarile. Iar ieri, in decurs de 5 minute, cand toata lumea zicea ca alex e cu celalalat, copilul mamii era deja la etaj si inchis in baie. Si-a inchis usa singur din greseala si nu zicea nimic acolo. Deci, cand nu om mai gresi deloc nici noi, atunci voi avea pretentia ca nici alex sa nu mai greseasca deloc. Asta nu inseamna ca nu o sa-l corectez si nu o sa perseverez. Doar ca nu ma pot supara pe el pentru treaba asta.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Gabrielelor, Mihailor, mIhaelelor si multa sanatate si rabdare la crescut copliasi

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

mai fratilor, l-am dat pe fiu-meu la o scoala aici, in bruxelles, dupa care l-am schimbat la o alta.
aici , la educatoarea asta este , sa zic, de vreo luna, timp in care au inceput istericalele. daca-l cert tipa mai tare decat mine. mi-au zis alti romani ca astia ii lasa sa planga, sa faca ce vor. si de aceea. ei au mari probleme cu educatia proprilor lor copii. al meu nu facea chiar asa de urat. mai se alinta, mai scapa cu bunicu, bunica, dar asa de urat niciodata. nu intelege si pace

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

abia acum am descoperit acest subiect. desi nu am citit(inca) chiar tot ce s-a scris, ma mananca degetele sa-mi dau cu parerea.
Pozitia mea e clara, 100% impotriva oricarei corectii fizice, dar pe de alta parte pot sa-i inteleg (dar nu sa-i aprob) pe cei care din cand in cand isi mai ies din rabdari.
Eu cred ca cei care sunt pentru "bataie" au suferit si ei astfel de corectii in copilarie, iar cei care sunt contra, fie ca nu au fost batuti niciodata, fie ca au facut un pas urias inainte si au rupt "cercul vicios".

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bogdanelu meu are, de fro saptamina, nejte crize de nervi infioratoare, cum nu-i convine ceva se trinteshte pe jos shi urlaaaa din toate puterile!! Recunosc cc ca ma cam maninca palmele, da rezist eroic, il iau frumos pe sus shi-l depun la el in camera, spunindu-i calm ca acolo poa' sa urle cit vrea, ca nu ma intereseaza, da sa nu care-cumva sa urle linga mine, ca atita-i trebe! Treaba functzioneaza, cum il duc la el se potoleshte, shi daca a ieshit pe usha nu mai scoate un sunet, ii trece brusc

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput