In Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, eu le ud mult mai des, violetele, in fiecare zi. Deci asta e, le distrug. Pui si ceva ingrasaminte la ele?
Si la noi e problema cu florile cand plecam in vacanta, de obicei lasam cheile de la casa unor prieteni care locuiesc aproape si vin ei cam la 3 zile sa le ude. Bineinteles si noi facem acelasi lucru pentru ei cand sunt plecati.
Pentru pick-up iti trebuie statie, dar banuiesc ca o ai de la combina (stereo). Noi am bagat cablul acolo si se aude in boxe.
Am vazut vreo 3 modele, pana la urma am luat Kenwood, ca avea pretul accesibil si pare bun.

Dana, multumesc pentru informatiile despre lalele, inteleg ca acum trebuie sa le las in pace, la primavara le ud si prin vara scot bulbii din pamant.
Ce bine ca ai rudele aproape!

Petronela, am inteles, e alta situatie la tine. Cred ca e o experienta interesanta si munca intr-o fabrica de cosmetice. (Si faceti rujuri, farduri, parfumele?)
Deci esti in Sud, eu in N-E. Macar lucrezi langa casa sau faci naveta la Milano?
Dana, tu intrebi cat dureaza de cand depui actele pentru permis si pana ti-l elibereaza?
Daca da, atunci depinde unde stai. Chiar in Milano si unele sate din jur 6 luni- 1 an (eu am depus actele in oct 2003 si a fost gata in mai 2004, prietenii nostri au depus in oct 2004 si nu sunt inca gata)
In alte sate din jur, care apartin de orase diferite de Milano dureaza cam 1 sapt.
Deci sunt mari diferente, probabil in functie de cat sunt de solicitati, cati straini sunt in zona.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

quote:
Originally posted by crini

Cri, eu le ud mult mai des, violetele, in fiecare zi. Deci asta e, le distrug. Pui si ceva ingrasaminte la ele?

Ete naaaaaaa ingrasaminte ... le scuip sa nu le deochi si cam atit. Oricum am observat ca le place mai mult iarna decit vara. Infloresc mai mult si au culori mai vii, vara sunt mai "decolorate" cred ca de la soare ... e mai puternic si intra prin perdea. O sa le schimb locul la vara, mai departe de geam.
Eu cu udatul am omorit o planta grasa. Mi-o cumparase in Sicilia in luna de miere si imi era tare draga. Mie imi plac plantele astea dar imi e teama de alea cu spini ca sunt superstitioasa si cica nu aduc bine. Asta era numai grasuta si micuta , n-am stiut ca plantele astea nu se uda deloc iarna, doar le pui intr.un loc mai intunecat si le lasi acolo ( am aflat asta sapt trecuta la tv .. vezi ca pe rai 2 cred simbata dimi e un nene care te invata cite ceva despre flori ). Asa ca a putrezit sarmana plantuta, impreuna cu una "furata " de pe plaja ( d-aia de creste in nisip) tot din Sicilia . Atentie mare cu apa ca e mai rau daca le uzi des decit daca le lasi 1-2 zi fara apa .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna fetelor,multumesc de primire!
Crista,chiar acum am intrat pe mail sa vad din urma mesajele...dar nu primisem nimic..imi pare rau ca nu a ajuns mesajul tau.dar bine ca ne-am regasit.
E un frig la noi,dar cred ca-i mai frig la Bologna.
Noi nu n-e asteptam la zapezi...chiar daca mi-e un dor de Brasovul meu ...cu multa zapada.
Revin mai tirziu ca s-a trezit patatina

Mergi la inceput

Gabry, ce varste au copiii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao, fetelor!

Bine ai venit, Gabry . Ti-am vazut fotografiile, frumosi bb, felicitari!

crini - da, facem parfumuri, creme, sampoane. Rujuri, farduri, nu. De fapt, in sectorul nostru le confectionam. Vin deja in cisterne si noi le punem in sticlute, flacoane, cutiute etc. si apoi in ambalajele de vanzare. Nu-i rau ca loc de munca. C'è di peggio in giro! Nu-i la Milano, e pe langa Lodi. Cam 30 min. de auto de-acasa. Tu in ce parte esti? Cu ce te ocupi?

crista - vezi situl http://www.rogoblen.ro/ pt. goblenuri, cand te hotarasti sa schimbi profilul. Zapada tot nu a venit pe-aici. este insa f. frig, ger. Macar de sarbatori poate vedem putin alb in jur. Parca nu au nici un farmec sarbatorile fara zapada!

danangie - aici permisul dureaza cam 2-3 luni. Nu apartinem de Milano. Avem niste prieteni la Brescia si acolo depui actele dimineata, iar dupa-amiaza permisul este gata. Nu stiu exact de ce pt. ca sunt foarte multi straini si pe-acolo. Poate pt. ca sunt mai bine organizati si mai constiinciosi.

Va pup, ciao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Fetelor , stiti cumva cum e vremea la Umbertide sau pe langa?
Sotul meu a plecat azi acolo si a zis ca in Italia e cald ...bla , bla , bla si citesc de la voi ca a chiar nins prin unele zone.
Merci de stiri

descarca exercitii callanetisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetele .. ne vedem la cap 3

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Aici este capitolul 3
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62704

Mergi la inceput