cazare in Vatra Dornei

cazare in Vatra Dornei | Autor: caarra

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautare de recomandari pt.Vatra Dornei,eventual chiar si oferte de revelion,ceva nu foarte costisitor. Ma puteti ajuta?
Cu multumiri,
Aura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Daca optai pentru Cimpulung Moldovenesc te primeam la pensiunea mea.
Daca vrei la Vatra Dornei iti recomand pensiunea Iulia .
Am nr de tel pe undeva ,daca nu gasesti pe net dand cautare, da-mi un PM si am sa caut nr.de tel.
Pentru revelion am sa ma interesez vineri cand merg la Dorna la o alta pensiune care e in constructie acum dar deschid pe 10 decembrie.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Merci,Cici,ne intereseaza Vatra Dornei pt.partia de schi. Pare draguta pensiunea Iulia,sa vedem poate mai apare si altceva sa comparam.
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Merita sa mergi la Vatra Dornei. Eu iti recomand chiar zona de langa partie daca mergeti pentru schi. Se construia alert asta-vara. Sunt foarte multe pensiuni.

Noi am dat asta-vara pe o camera dubla(nu in zona partiei) 1 milion. Vezi ca pe unele porti ale pensiunilor scria ca dupa 10 inchid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Aura, uite un site unde te poti informa despre cazare in vatra dornei:
http://www.taradornelor.ro/index.php?vatra_dornei=cazare.htm&p=1&id=0&loc=vatra-dornei

ps: sper sa nu se supere moderatorii pt presupusa reclama

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
http://community.webshots.com/user/zarzarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Multumesc pt. recomandari. Am facut rezervari la pensiunea Iulia peste 2 sapt. Stiti cumva daca e aproape de partie?
Aura

Mergi la inceput

Din pacate nu e f. aproape de partie, dar e o pensiune draguta.
Si apropo, si la Cimpulung este partie de schi

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

E cam la 15 minute de partie....pentru cei mai activi :)

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

am o deplasare in grup de 5 persoane, la Vatra Dornei.
am gasit f. multe locatii de cazare, cu/fara masa, dar ma intereseaza si campingul denumit AUTOTURIST, ptr. ca are de toate, camere, casute, masa asigurata, plus distractii ptr. cei 3 copii din grup.
imi puteti da informatii despre acest camping ?
de la gara CFR pina la camping cit timp marsaluiesc ?
multumesc

Mergi la inceput

Nu e nici mult dar nici putin pana acolo,ai de urcat ceva,dar zona e frumoasa,e aproape de padure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns himera spune:

Acum cand iti raspund,poate e pre tarziu,dar cine stie poate e buna informatia pentru altcineva.
Am stat in Vatra Dornei la mai multe pensiuni si in general pot sa-ti spun ca am fost multumita.
Olocatie este Vila Pop situata la poalele Runcului,langa biserica,acolo ai si spatiu de joaca pt copii si muntele f aproape si din cate stiam eu iti face si mancare la cerere,dar e putin cam multa galagie.
A doua locatie este Casa Bogadi situata la iesirea din Vatra Dornei spre Zugreni,aici mi-a placut si mai mult deoarece era f multa liniste si atmosfera din casa era f placuta.

Mergi la inceput