Clubul celor care si-au gresit "cariera"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu am serviciu si sunt bona, servitoare, sluga...la mine in casa!!!!!!

Sa termin cu fabrica pe bb si vedem ce e de facut!

Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Aino
Eh herra,eu oricum o sa ma duc,in masura posibilitatilor,la niste prelegeri de psihologie&co la universitatea de aici.
Si daca o sa-mi pun ambitia,tot o sa studiez!

go for it!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Herra, eu vroiam sa-ti fac pofta... si sa arat ca psihologia studiata temeinic (mai ales cea cognitiv-comportamentala) ajuta la orice! Nu trebuie neaparat sa fii "pshiholog de clinica".
Pe mine m-a ajutat sa-mi cresc pisoii (am 2) si alti pisoi mici, sa fac catelul mamei sa ma asculte (sunt singura cu care face asta, pe ceilalti ii manipuleaza in ultimul hal:) ) etc etc... Si ajuta enorm in cresterea copiilor si in evitarea "luptelor de putere" (fazele alea de care povestesc multe mamici, cu copii care urla, tipa si se dau de pereti ca sa obtina ce vor...). Si in "cresterea" sotilor, parintilor, socrilor, colegilor si sefilor hi hi

Deci herra, da-i bataie, ca psihologie cognitiv-comportamentala se gasete pe net cat vrei!

I'm a great believer in luck, and I find the harder I work the more I have of it.
(Thomas Jefferson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragele mele, frumos subiect... ma ling pe bot citind si recitind.
Sa va zic cum stau eu cu trenul meu: acum cativa ani cand am terminat liceul, nu am intrat la facultate... voiam agronomie, ca de... terminasem liceul alimentar. N-a fost sa fie, am facut postliceal sanitar (sectia nutritie-dietetica), m-am angajat la un spital din oras, unde sunt asistenta, dar tot nemultumita sunt...
Ca sa nu am senzatia ca am pierdut trenul, atunci cand voi avea peste 40 de ani, m-am inscris si la o facultate pe care oricine o poate face, numai sa vrea (Stiinte economice). Sper ca peste ceva timp sa fiu mai optimista in ceea ce priveste cariera mea (ca pana acum numai cariera nu a fost- sa nu ma intelegeti gresit, dar sa ai program de 8 ore pe un salar naspa, prefer cealalta varianta-).
Acum sunt in concediu de ingrijirea copilului, am o mandrete de fetita.

Va pup si va citesc in continuare

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ce subiect....
Facut sa-mi aduca aminte ca eu...m-am pierdut pe drum...
Nu am mai apucat nici un tren.
Sunt genul de om care face orice,oricind,oricit de mult....bani sa iasa.Sa le fie bine celor de linga mine.Sa nu le lipseasca lor,ce mi-a lipsit mie.Macar ei sa poate prinde un tren norocos,macar ei sa-si implineasca visele...
Am facut cam tot ce mi-a trecut prin cap,am raspuns oricarei provocari...Am trecut prin multe job-uri,desi virsta mea nu ar spune asta.Au fost multe perioade in care am avut 3 job-uri in acelasi timp...
Acum,dupa 13 ani de munca...nu mai stiu care era trenul meu...
Nu mai stiu la ce am visat la inceput...
Jurnalistica...poate...
Acum stiu doar ce mi-ar place sa fac.
Nu indraznesc insa sa visez...
Pentru ca mi-ar trebuii timp sa studiez si banii ca sa fac asta...
Si eu nu pot...
Am o fetita de crescut si inca 2 servicii la care trebuie sa fac fata zi de zi...
Si peste un an se va termina CIC-ul si ma voi reintoarce si la cel de-al 3-lea job...
Nu mai am timp....
Pentru mine nu mai exista nici un tren...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

quote:
Originally posted by Ralu-Cat

Herra, eu vroiam sa-ti fac pofta... si sa arat ca psihologia studiata temeinic (mai ales cea cognitiv-comportamentala) ajuta la orice! Nu trebuie neaparat sa fii "pshiholog de clinica".
...

Ralu-Cat, poti sa-mi recomanzi ceva concret cu ce sa incep? Exista multe pe internet, cred dar nu prea am timp sa le iau pe toate la rand. Domeniul copiilor ma intereaseaza, pt inceput, cu sotia o scot eu la capat pana la urma..

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

viovio presa se face si fara facultatea de jurnalistica , nu trebuie decat sa lucrezi cu ei , la inceput ca si colaborator si apoi ca angajat

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Pt taticul Soma

Uite, pt inceput, mai ales primele trei "Top stories"
http://www.positiveparenting.com/resources/resources.html

Nu mai multe deocamdata, ca daca e prea multa informatie, nu se mai retine nimic (crede-ma, e meseria mea )

Multa bafta si mai tinem legatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by michelle7

viovio presa se face si fara facultatea de jurnalistica , nu trebuie decat sa lucrezi cu ei , la inceput ca si colaborator si apoi ca angajat

michelle7

Dreptate ai...dar acum...e prea tirziu.
O am pe Bya si trebuie,in primul rind sa am grija sa nu ii lipseasca ei nimic...Programul meu nu mi-ar permite sa mai fac si asta.
In plus asta a fost visul tineretii mele.
Acum as face altceva...
Stiu ce...
Dar nu am timp si bani...
Voi fi intotdeauna....mami_de_Bianca....si atit!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Tare pesimist subiect si pe mine m-a lovit exact unde ma doare....
La fel ca Herra si inca cineva am facut tot REI, ce frumos suna.... ce incantata am fost de mine. In anul cand am intrat eu ('92) la contabilitate s-a intrat cu o medie mica, in jur de 6, iar la noi, la Relatii, cu medie peste 8. Si nu mai puteam de mandrie ca uram contabilitatea asa cum o urasc si acum.
Dar din pacate rade acum soarta de mine pentru ca, desi la inceput, cat am fost studenta, lucram la departamentul de presa la Camerei de Comert, adica la un ziar micut pe teme economice, cand am terminat scoala, printr-o anumita conjunctura, am ajuns sa lucrez, fireste, la contabilitate la tipografia aceleiasi institutii.... Din pacate pentru mine m-am plafonat si am ramas acolo, urasc ziua in care am acceptat sa plec de la ziar si mai ales pe aia cand am renuntat la ideea de a da la medicina (ambitie prosteasca de liceana).
Mi-ar fi placut mult mai mult sa lucrez in publicitate, am pierdut si aici un tren din lipsa de incredere in fortele proprii, iar acum mi se pare prea tarziu, sunt plina de complexe si prea constienta de faptul ca deja sunt "batrana", sunt atatea generatii iesite dupa mine care nu au stat pe loc ci au aplicat imediat ce stiu.... Eu am uitat si ce stiam, asta e.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput