Bebelusi de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
Noi am fost azi la dr. ca era Tudor infundat si tusea si am aflat ca are si rosu in gat. Off, daca seamana cu tati lui, care a fost un copil bolnavicios, nu stiu ce ma fac.
Cu ocazia asta am aflat ca port pe brate 6340 g si 61 cm A luat 540g in 3 saptamani, mancand numai de la san. E bine, nu?
Ioana, spune-mi ce vrei sa trec pe listuta si trec. Sa se vada si la capitolul asta ce baiat mare are mama.
Gabi, dulci copii mai ai! Sa iti traiasca!
Voi deja mergeti la serviciu? Eu nu ma gandesc sa ma intorc la munca inainte de 1 an. E adevarat ca pana atunci am timp sa ma delectez cu scoala. Ca si serviciu si copil si scoala n-as putea, asa cum face mamica eroina Cristina.
Anis si Dede sa va traiasca micutele crestine!
Si eu am probleme cu picioarele. Unghii incarnate la ambele degete mari. Mi s-au latit picioarele in sarcina si acum toate incaltarile ma deranjeaza. Nu stiu cum scap de problema.
Hai ca e tarziu.
Va pup!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
anis spune:
vad ca mai toate avem probleme cu unghiile incarnate.
La mine e f grav deja.mor de durer si s-a inflamat f tare.maine ma duc la dr.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Andreea voiam datele lui Andrei a 4 luni: 7,700 kg si 68,5 cm
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
delia grozav spune:
Ella, sa stii ca si eu am mancat ieri supa de cartofi si intr-adevar am mult lapte. deci de acuma tot o sa tot mananc..
Anis, LA MULTI ANI INGRID LA 3LUNI .
Sper sa scapi usor cu problema cu degetul.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
ankak spune:
Buna dimineata!
Eu fierb in fiecare zi biberoanele, dimineata cind Matei inca mai doarme. O jumatate de ora din momentul in care incep sa fiarba. Dupa care le clatesc cu apa rece de la robinet ca se depune pe peretii biberonului calcar. Am intrebat dr daca sa fierb apa 10 min si s-a uitat la mine crucis cica pt bunici e buna metoda ca sa le dai de treaba da' nu trebuie fiarta. Eu clatesc biberoanele cu apa rece si le pun pe un suport la scurs cu fata in jos.
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ankak spune:
Anis cumpara din farmacie pastile de cloramina si dizolva 3 pastile intr-o cana de apa calda, pune comprese pe degetul cu problema. Reduce infectia. Insanatosire grabnica!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Tia spune:
ella, noi am incercat cu baby drink si nu i-a placut :( ulterior ne-a spus o mamica ar fi extrem de dulce si ca ar fi bine sa-l diluam. pana la urma am renuntat, ni s-a parut mai sanatos sa-i dam ceai
ai incercat cu ceai de fenicul?
Alexandru (14 iulie 2005)
caterina71 spune:
La Multi Ani, Ingrid, pentru cele trei luni petrecute deja cu mami si tati! Multi multi ani alaturi de parinti, bunici, si prietenii pe care-i vei avea! Sa-ti traiasca printesica, Anis!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
acusor spune:
Neata mamici!
Bebele meu e constipat! S-a scremut dimineata si de-abia a facut un botz de caca cam tare! Functioneaza ceaiul de musetel?
Ankak, intrebam de robot ca mi se parea ca, cu razatoarea nu mai e asa de igienic.
Dr. mi-a zis ca pot incepe cu sucul de morcovi. I-am dat deja 4 lingurite dar acum nu mai sunt asa de sigura ca e foarte bine. Vad ca toata lumea incepe mai tarziu diversificarea.
Cat despre biberoane, nu cred ca e bine sa le mai clatesti cu apa rece dupa ce le-ai sterilizat. Apa de la chiuveta nu e sterila si pentru calcar pune in apa in care le fierbi cateva picaturi de otet. Eu asa fac si nu se mai pune nimic pe ele.
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Tia spune:
acusor,
ceaiul de musetel. inca ceva, noi ii dadeam ceai de chimen si banuiam ca se constipa din cauza lui. am inlocuit chimenul cu musetelul pana si-a revenit, apoi am trecut pe ceai de anason cu fenicul si n-am mai avut probleme.
noi o sa incepem cu suculetzele la fix 4 luni, intai morcovi, apoi mere
Alexandru (14 iulie 2005)