Din Republica Moldova cine mai e?(partea 9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

cam pasiv cu prezenta... sau poate eu am ramas in urma undeva? Nu ma lasati singurica pe aici...
Am pus pozele cu fintinile, asa ca - enjoy!
Ce mai fac bb-ii?
Ya ziceti, pe unde as putea gasi ceva pentru o teza de an cu tema: "Difficulties in translation prepositions of time"...
Cu ce sa va mai intrig ca sa fiti mai active?

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare!

Cornelia, sa nu te miri, mai exista cite o perioada cind lumea nu prea are chef de scris, si asta zile in sir.
Se mai intimpla, unica solutie e sa asteptam

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

A, uitasem sa zic, iti admir fintinile acum, foarte frumoase, si asa un dor de casa mi s-a facut..

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Neata fetele!
No, bine, pauza a luat sfirsit!!! De-abia am gasit subiectul, la pag. 3!!!!!! Hai, fuguta la apel!
So, tortul a iesit foarte bun. Mi-a placut si faptul ca nu are multe ingrediente si e simplu de facut. Din pacate, nucile pe care le-am luat nu erau curatate bine, si cum ma grabeam sa-l fac cit nu e sotul acasa, nu am fost atenta. Drept urmare, mincam foarte atent, de parca era placinte de visine si simburi Cornelia, mersi mult inca o data pt reteta Recomand cu caldura!
Va ziceam eu ca acum tricotez un fular. Ei, bine, e gata si m-am apucat si de caciulita si tare m-am enervat cind a fost gata in 2 zile, cu cheltuieli minime de ata. Mai devreme imi luase de la piata o caciulita, aproximativ la fel, cu 75 lei!!!
In WE am vazut filmul The Notebook, mi-a placut foarte mult! Daca aveti ocazia, vizionati-l!
Va mai scriu
O zi buna la toate

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Helou Cornelia si Nati!
Am inceput sa scriu mesajul la ora 9, dar a tot trebuit sa raspund la telefon, ba de la serviciu, ba mama, ba o prietena, ba nasica si uite ca ati aparut si voi!!!
Cornelia, am vazut fintinile, foarte frumos, mai ales cu asa toamna frumoasa cum a fost, ca deja se strica timpul, pare-mi-se. Din pacate, nu te pot ajuta cu teza, engleza nu e punctul forte (nu ca as avea vreunul).
Nati, ce faci mama cu topic-ul ala? Se ingrasa toata lumea din cauza ta! Eu nu am ajuns la nivelul tau. Abia am facut o zapekanka (am ce am cu ele) de brinza cu gris, am gasit o reteta care mi-a placut.

Mergi la inceput

wow, s-a inceput animatia
Fintinile m-au impresionat si pe mine, n-am crezut ca se mai poate face ceva in Moldova si sa nu fie furat a doua zi... Dar vad ca inca rezista :)

P/u teza aia nu trebuie multa info, ca p/u un student de la Informatica in an.4... Dar nu prea stiu pe ce site-uri s-ar putea de cautat... Daca stiti vreun site, scrie-ti, va rog... ca eu tare demult am fost studenta si nu aveam de scris teze la engl. Imi era indeajuns ce ne dadea profa

Aici e inca caldut pe afara... Dar promit ca timpul se va raci... A fost o toamna super de frumoasa...

Natalia eu deja ard de nerabdare sa incerc si eu retetele tale ca tocmai mi se pune un nod in git cind ma gindesc la deserturile tale...
Rodica, ma bucur ca v-a placut tortul Bravo! Mi-e tot mi-a placut ca e f usor si ingredientele nu sint sofisticate Bravo si p/u impletit, eu mereu am admirat lumea care are rabdare sa faca asa lucruri... Eu doar la scoala am impletit si atunci cu miorlaituri ca nu-mi iesea bine si mamica tot imi explica si eu tot faceam aiurea... Si eu uneori incep sa scriu un mesaj/email pe la 9.00 si il termin la 18.00 sau si mai rau, a doua zi...
Asa m-a apucat un entuziasm de a lucra... dar nu stiu cu ce sa ma apuc...

Cornelia

Mergi la inceput

Cornelia, tu nu ai auzit ce sa faci cind te apuca cheful de lucru?
De impletit, am luat ata pt un fular la Paula,nu s-a potrivit, am schimbat-o cu o alta culoare, care s-a potrivit cu culoarea gecii la sora-mea, asa ca s-a facut cu un fular si caciula. Ce-mi place, e sa brodez cruciulita!
Acum ma chinui sa-mi aduc aminte adresa la un email! Deja ma doare capul! Nu l-am folosit demult si nu mai stiu, incerc toate combinatiile posibile si imposibile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna

la mine lene mare. na' prin casa mai fac ce fac da de scris nu am chef :(

Cornelia- din ordinea lui Tarlev se restaureaza fintinele, daca nu gresesc. anul trecut s-au restaurat citeva fintini la nord.

fotografiile sunt foarte frumoase, parca is facute de un profisional.

gata pe azi. cind o sa ma apuce tastarnita o sa mai intru

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Rodica, ia aer in piept si mai incearca...
Lucia, wow, vra-sa-zica s-au apucat de campania electorala unii... Merci p/u aprecieri, cu toate ca camera video are doar 1,7 MP...ma lupt sa iasa bine. Caci eu am insistat sa fie 2 in one, si altfel ma iau toti la fugarit ca am dat bani degeaba... Imi place sa fotografiez, dar sa nu pozez
o zi cit mai reusita si fara lene!

Cornelia

Mergi la inceput

Lucia, zile din astea am si eu. Sper sa treaca mai repede la tine!
Cornelia, am renuntat, cu toate ca am niste info importanta acolo. Acum caut niste scheme faine pe net, ca am promis la prietena sa fac ceva pina la anul nou si uite ca deja se apropie...

Mergi la inceput