Din Republica Moldova cine mai e?(partea 9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Maaare reusite mai are ficamea! Acu o intins iaurtul care o ramas pe fata si pe cap. Poate o fi citit pe unde vreo reteta de frumusete si eu nu inteleg si nu stiu.
In rest, face progrese in fiecare zi ne uimeste cu ceva nou. Stie deja toate partile corpului, le arata atit la noi, cit si la ea, cunoaste casa foarte bine, daca ii zici sa duca ceva undeva in camera stie unde sa mearga, stie sa faca ca majoritatea animalelor din plus pe care le avem, mai putin ca girafa, hipopotam, kenguru, ca n-o stiut ma-sa sa i le imita. Nu vorbeste, striga numai dupa tata si arata cu degetul la tot si zice baba. Cel mai fain e pe strada cind e vreo doamna dichisita si arata Paula cu degetul dupa ea si ma intreaba: Baba? Hai, ca m-am scapat la scris...
Imi pare rau ca ti-am stirnit poftele. Da' are ceva bun si Moldova, nu?
Cornelia, ai plecat spre acasica?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

ce m-a amuzat faza cu "destrabalatul copilului si plecat"
eh, dar mai ai timp si nuci sa cumperi pina miine seara va reusi sa se imbibe... dar cel mai important imbraca-te mishto +++ Senzatiile tari ramin...
Dar daca vrei, sincer pot sa aduc eu miine nuci si sa treci pe la mine la serv. sa le iei...

http://community.webshots.com/user/lia_c_

Mergi la inceput

eu cit scriu un mesaj voi scrieti 2, probabil mi s-o atrofiat toti muskii de atita stat pe scaun in fiece zi...
Spune Rodica, inca sint prezenta si harnica ca ...
O sa incerc sa ma conectez si de acasa, vai de dial-up-ul si pc-ul ala

Mergi la inceput

Vai, Cornelia, esti foarte draguta! Mersi mult Dar am piata chiar alaturi (stam la Flacara), important e sa nu uit.
Hai, ca acu m-ai amuzat tu cu imbraca-te misto, incerc

Mergi la inceput

o seara placuta, eu mi-am facut bagajele si

Mergi la inceput

Pa, o seara placuta si tie!!
Pe miine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

tare faza cu iaurtul, bravo fata, se face frumuasa deacum. e bravo, stie multe, finuta mea la virsta Paulei nu stiea atitea.

si eu ma alatur sfatului dat de Cornelia, si inca odata felicitari.

daca deja v-ati luat ramas bun, va zic si eu o seara placuta si numai bine.

PS:la noi incepe we asa ca o sa lipsesc motivat

-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut gagici!!!!!!!
Iaka a aparut si zampred!!!!!
Inca de azi dimineata vroiam sa va scriu, si parca special a cazut netu, de nu l-am mai gasit pana acum!
Am avut o lene zilele astea, de nu mai pleca, nu vroia sa ma lase in pace, incat am si obosit sa tot lenevesc si am !Pe langa asta am fost si harnica, dar doar in bucatarie. Nu va mai spun si eu ce bunatati am facut, ca veti sari pe mine. Nu vreau sa-mi asum riscul!
Vreau sa va laud pe Natalia, am avut ocazia de ai gusta dulciurile, si sunt pur si simplu innebunita dupa ele, sunt extraordinar de bune!

Acum sa trecem la oile noastre!
Noi suntem foarte bine, Alex azi a facut la cresa vaccin antigripal. Si surpriza , chiar inainte de ziua lui(2 ani) i-au iesit ultimele 4 masele, una inca de acum 2 saptamani si inca 3 acum cateva zile. Asa ca suntem posesori de un set complet de dinti pana la 2 ani, adica 20 de bucati!
In rest e un baiat cuminte , nu face nimic rau, doar ca acum 3 zile mi-a aruncat o bricheta in cuptor, care la randul ei, dupa ce am aprins aragazul, a explodat.

Rodica, La multi ani de ziua voastra!!!!!!

Fetelor , va mai scriu si maine, ca adoarme Alex la mine in brate, si nu imi e comod sa scriu.
Va pup!!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Vad ca lumea harnica nu gluma.
eu ma alatur Alinei ca si eu am avut o lene zilele astea.. ca in bancul ala: "ora sexuala".. probabil in stiti.
Acuma m-am mobilizat si eu cat de cat si zic ia sa scriu si eu sa nu ma dati disparuta.
Amelia parca e mai binisor, dar sunt mereu pe faza cala copiii astia totul vine asa brusc, cand te astepti mai putin.
Noptile au fost cam grele, cu plansete si racnete.
In sfarsit un dinte i-a aparut. Sper ca de la el racnea asa si ca va dormi mai linistita.
Oricum tinand cont ca ceva timp in urma a avut toate odata si febra si diaree si dintii, acuma e suportabil numai cu dintii( desi dimineata sutn cheauna de somn, ca se trezeste si la ora 7)

Am incercat si eu prajitura de mere a Nataliei. A iesit super la gust. Mai putin la aspect, dar am notat ce am gresit si sper data viitoare sa iasa si aspectuoasa.

Mie mi-e dor tare mult de Moldova si Chisinau. Intotdeauna am zis ca studentia a fost cea mai frumoasa perioada si am o groaza de lucruri de care imi amintesc cu nostalgie..mai ales de plimbarile cu grupa si " devishnicurile" din camin.

Va pup
P.S Sper ca nu am avut nici o intrebare ca eu nu mai tin minte, daca ceva sa-mi reamintiti.
Revin

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salutare!!!

Rodica felicitari si pina miine cred ca vei reusi sa gasesti nuci, dar de altfel si fara ele cred ca va fi gustos tortul si va fi apreciat, doar e facut de tine cu dragoste.
Tare-i faza cu iaurtul. Nu stiu ce-i cu copiii ashtea, al meu se unge pe fata cu casa din cereale si piureuri de fructe. Oare ei stiu ce-i mai bine pentru piele si noi nu (cica remedii naturale)... ?

Cornelia ti-am vazut crizantemele, sunt foarte dragute. Am vazut ca vorbeat de cafea si din cite am observat esti expert in ele. Nu stiu cum iti pare cafeaua italiana, dar mie imi place la nebunie.

Alina (Davina) incearca sa faci masaj. Eu am avut probleme cu genunchiul (in articulatie se acumula apa reactiva). Mi s-a facut de mai multe ori punctie. Dar masajul in combinatie cu exercitii fizice medicale m-au ajutat cel mai bine. Sigur ca e un pic dureros si dureaza, dar merita. Ce mai face scumpetea?

Alina felicitari pentru recuperarea netului. Cred ca ti-au lipsit mult functiile tale.
Ma bucura faptul ca ati trecut practic de durerea iesii dintisorilor. Insa noi abia incepem sa parcurgem calea aceasta cu dureri si nopti nedormite, lipsa apetitului etc.

Lilia cum se simte Amelia? Ati fost la medici? Ce zic ei referitor la operatie? Dar tu , ca mama ce simti? Cum se comporta Amelia?

Natalia trandafirii ceia frumosi nu imi dau pace. Nu pot dormi nopti ca sa nu visez torturi si mai ales cum se fac diferite figuri din martipan. Nu stii cumva vreo receta de tort din beze, caci noaptea aceasta am visat un tort din beze (stiu ca avea 2 blaturi din beze si al treilea era maruntit dar amestecat cu crema si nuci). Poate voi incerca sa-l fac. Macar ca nu stiu reteta dar daca am visat tb sa-l incerc.

Lucia vroiam tot sa te intreb cum e iarna la Bahrain.
Am admirat pe Laura, ea de acuma e mare. Referitor la colici: eu ii puneam o pelincuta calcata cu fierul de calcat (ca sa fie calda) la burtica, sau sticluta cu apa calda. De asemenea ii dadeam apa de marar, Sabsimplex. De multe ori ajuta pur si simplu cind il lipeam cu burtica lui de burtica mea si il leganam. Se zice ca la baieti mai mult timp dureaza dar la fete nu. La noi a durat in jur de 2 luni si jumate.

Lucian merge prin toata casa dea busilea si se apuca de orice ca sa se ridice in picioare. De multe ori cind ma uit el de acuma e in picioare. Ma sperii tare deoarece ma tem sa nu cada jos , caci inca nu se poate tine bine pe picioare. Nu prea maninca. Apropo, vroiam sa va intreb cam ce cantitate mincau bb vostri la 8 luni la o masa?

Pupici. Cred ca nu am uitat pe nimeni.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput