vreau sa-mi dau baietii la gradi germana cu program prelungit aici in timisoara.cine ma poate ajuta?sa fie de stat ca nu-mi permit la particular.numai bine.
alinasStiam cu ani in urma de o gradinita cu predare in germana,undeva in Balcescu,pe langa generala 22 si liceul de informatica,apoi am auzit ca Lenau ar avea si gradinita,apoi gradinita de la parcul copiilor(Narcisei),nu stiu ce nr.e,are si clase cu predare in germana.Mai e pe Ghirlandei o gradinita care din cate stiu are si sectie germana,la fel pe str. Abrud.Cam asta-i tot ce stiu.
eu stiam de cea de la Lenau, am auzit si ca estedestul de buna, mai mult nu stiu, noi suntem inca la faza cu cresa...
La Lenau au doar program scurt (pana la 13).
Eu stiu ca program lung si sectie de Germana este la una din gradinitele de pe str. Teiului (zona Dacia) si mai este una si in Mehala.
S-ar putea sa mai fie si altele, insa eu doar de astea am auzit.
POZE
tocmai am mai aflat de ceva gradi care are si grupe de germana. este gradi nr.14 de linga Colegiul Banatean. stiu ca au grupe de romana, germana si sirba dar nu stiu daca este cu program prelungit sau normal.
Gradinita din mehala sigur e particulara,prietena mea are fetita acolo si e cam scumputa chiar si pt. una particulara,raportat la ce fac,ce inavata,ce manaca,etc.
stiu ca raspund foarte tarziu... dar nu ma pot abtine....
O gradi germana super frumoasa, dotari, mancare, activitati, nu stiu ce pretzuri au Kinderwelt, undeva la iesire din oras, unde au cei de la Dunca sediu.. la iesire spre Iecea Mare, dupa Mehala.
E privata... oricum, ca sa stiti si altii... la nevoie.