buna.ma bate gandul de un timp sa fac un curs ca sa lucrez ca receptionera.sunt in timisoara deci hoteluri ar fi.acuma va intreb pe voi:se castiga bine?bacsis se mai primeste?eu vorbesc 2 limbi straine si vreau sa lucrez in acest domeniu pentru a oferi o viata mai buna celor 2 baieti pe care-i cresc singura.numai bine.
depinde de hotel!
in hotelurile mici se face bacsis destul de consistent, erau unii receptioneri care uitau sa-si mai ia salariul de exemplu, se iau bacsisuri de la prostituate, tot felul de combinatii cu taximetrsitii si multe alte mici gainarii.
unde am lucrat, un hotel foarte renumit, nu se luau bacsisuri de la prostituate, era interzis, aveam un regulament foarte strict, nu se faceau manevre, si nici nu merita sa-ti bati capul ca erai prins urgent si mai plecai si la modul farte urat, dar aveau alta politica de a te ajuta sa iti cresti veniturile, salariul cam slabut, program in ture, lucru de sarbatori, weekend, lucrat numai in picioare si foarte mult stress, lucrat cu bani, si trebuie sa fii prin natura o persoana foarte calma, amabila si zambitoare.
cauta si pe site-urile cu joburi ca ai sa gasesti posturi de receptioner.
unde a lucrat eu, nu cereau experienta si nici scoala de receptioneri, te formau ei, important pentru ei era calitatea omului!
din cate stiu eu de la mai multe persoane care lucreaza la receptie la hoteluri in timisoara , se fac bani dar numai de la prostituate. depinde de hotel dar in general atmosfera intre colegi e in general e super ok.
michelle7