Bebelusi de martie - aprilie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adseana pune-i ser fiziologic, picaturi cu apa de mare, spray cu apa de mare, ce ai la indemana. Ii inmoaie mucisorii si ies mai usor. Curata-i nasucul chiar daca plange fiindca si d-asta nu mananca. Trebuie sa poata respira pe nas ca sa pape. multi sa va faceti bine repede!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,multumim,dar nici cu fetitele nu mi-e rusine,nici nu stiu pe ce criterii va alege Alexut din atatea frumuseti:Leti,Ioana,Nicola,Sara,Bianca si nu mai continui, ca le pun pe toate d-rele si zapacesc pretendentu'Lasand la o parte ca trebuie sa-i aiba concurenti pe cavalerii cei faimosi de pe listuta noastra,noroc ca sunt mai putini ca fetitele

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ellinia, Rrox, Mamacita va multumesc pentru raspunsuri.Astept sa vina al meu de la piata (ii place mai mult decat mie sa faca cumparaturi la piata) si sa ma ajute sa-i pun ser fiziologic, ca singura nu reusesc, parca am fi la lupte greco-romane cand e vorba de curatat nasul.Va pup si va multumesc inca o data!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita e un caz mai rar intalnit, ce-i drept, dar perfect posibil. In cartea mea scrie ca unor bebelusi le ies peste noapte pur si simplu si altii se chinuie cu saptamanile. Poate e si el mai sensibil si plange la orice jena in zona, cine stie. Altii poate tolereaza mai bine durerea si d-aia zicem ca le ies mai repede. Ioana a avut pana acum doua zile la distanta intre ele cand clar au suparat-o dintisorii si atat, inca nu se vad, dar se apropie. Eu i-am vazut si pe radiografie, stateau aliniati toti frumos la start Tinem pumnii sa scoata capul si sa lase dolofanul in pace!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna dimineata!

Intru scurt numai ca sa va spun ca am vorbit cu Daria aseara. Mi-a spus ca o doare spatele si burta si ca e , o doare sufletul... Sper sa nu se supere pe mine ca am scris acest mesaj. Ii doresc sa gaseasca puterea sa isi revina in curand

Mamacita Multumesc pentru mesajul plin de intelepciune! L-am receptionat la adevarata lui valoare Si pup lui Alexut sa iasa dintisorii mai repede!!

Roxx Ma bucur ca Ioana e mai bine si sorry ca nu ti-am spus ca v-am admirat pozele. Mie mi se pare ca Ioana cel putin seamana cu mami si sunteti o familie foarte frumoasa!!

Zuzule Ce ai castigat la Monopoly??

Ellinia Nu cred ca a fost de la mancare, desi daca tu crezi ca asa a fost elimina alimentul cu pricina pentru un timp din alimentatie. Aici, daca ai fi fost la doctor ti-ar fi spus ca e ceva viral. Sunt viroze care se maninfesta exact cum ai spus tu si care trec in 24 de ore. Daca se mai intampla, sfatul doctorilor de aici e sa elimini orice solid si sa dai la bb numai laptic si lichide din belsug. lui Stefan!

Oana_mc Cum eu sunt certaretul clubului ..cu mine tre' sa te paruiesti... asa ca te astept!!

LA MULTI ANI!! pentru Sara si Julia

Noi plecam in weekend-ul asta, sa sarbatorim romantic la marul marii asa ca momentan ati scapat de mine

V-am pupat si va urez un weekend minunat!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata mamicilor si burticilor mele dragi,am aparut si noi dupa o perioada in care mai mult am citit fara sa intervenim in discutii. Intai vreau sa multumesc fetelor ce ne-au felicitat: Adseana, mamacita, Rrox, Arianda ... e minunat ca va aduceti aminte de noi! Daria, sper ca esti bine, ma gandesc la tine si iti transmit multa caldura sufleteasca, ganduri bune atat sotului tau cat si lui Brien. Ellina imi pare rau pentru Stefanut, sper ca a fost ceva trecator si deja si-a revenit. Parerea mea este sa renunti la branzica, cel putin pentru o perioada, oricum aici nici nu se recomanda inainte de 1 an, nici un produs lactat, altul decat cel special preparat pentru bebei, am mai scris asta intr-un capitol anterior dar se pare ca in Romania altfel este .Ariadna, sa aveti un timp frumos, sa va iubiti si iar sa va iubiti, sa va claditi mai tare relatia dintre voi, sa va bucurati unul de altul si de minunea de langa voi, Sonia. Rrox, imi pare bine ca ati scapat de febra si ca sunteti bine.AdrianaFedorca, ma bucur ca te-ai razgandit si mai postezi, mie personal mi-ai fi lipsit, pupici lui Cezarica!Trebuie sa merg acum la mica sarbatorita ca plange, pe toate va pup si va iubesc ca si la odisee, pentru mine nu s-a schimbat nimic! Oanamc mai scrie-ne despre voi! PS: azi avem si noi tort si sarbatorim cu Bia si Benny, abia asteptam sa ne vedem. Mamacita, sa va bucurati si voi de ziua aceasta iar Alexutu sa fie fericit azi si toata viata! (Imi pare rau pentru 'boala' cu pareza, sper sa nu se adevereasca si sa fie doar o alarma falsa, si mai cred in puterea ta de mama si medic, si in faptul ca prin dragostea ta poti sa alungi orice umbra de 'boala' dinspre Alexutu nostru drag. Ne rugam la Doamne Doamne sa nu se adevereasca nici o banuiala, Sara mi-a transmis sa-i dau un pupic mare mare din partea ei, deci ma supun !O zi superba tuturor !micuta Sara, familia Sarei, poze danna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ellinia,nici la noi nu se desfasoara in pace curatatul nasului;se foloseste de picioare ca de maini,asa ca la nr.de membre superioare ma bate cu 4:2,dar primesc si suturi din belsug(si ati vazut cu ce picioruse mi le da),iar capul se transforma in girofar.punand la socoteala si hipermetropia zdravana a mamei,va dati seama ce spectacol demn de arenele romane
rrox,tu ai dreptate ca e extrem de sensibil,am vazut si la vaccin,a plans in numele tuturor bebelusilor de acolo,spre ciuda mea si mandria lui tati,ca face fiul scandal la fel ca si el
ariadna,certaret-certaret,dar ai un receptor pentru sfaturi si te temperezi,iar la nevoie sari,chiar daca persoana ti-e antipatica,asta apreciez la tine.Romantza placuta si vezi cu ce "bagaj"te intorci,poate veun nou certaret

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mi-e rusine sa va zic buna dimineata
Vad ca suntetidis de dimineata.
Eu m-am trezit odata cu Bubu pt ca s-a prelungit monopoly-ul aseara(coral,te bat,ai intuit bine)
N-am castigat mai nimic(ca ma tot intrebati toate)...Am avut la un moment dat 2 case dar le-am ipotecat si pana la urma m-a mancat falimentul!

ellinia,
pupam mult la Stefanut sa fie bine!Eu as da o fuga la medic totusi pt un control.
mamacita,
am vazut pozele cu grasunicu frumos.E mortal;mi-a placut mult in costumasul ala cu gecuta bengoasaSa-ti traiasca,sa fie sanatos si fericit pana la adanci batraneti!La fel si parintii lui!

aseara am testat scaunelul de masa si ii place lui Bubu la nebunie!E f fain,e sigur(va ziceam ca are centuri )si e bun si ca loc d ejoaca.I-am facut pozici,sper sa am timp sa le pun sa-l vedeti.

Pupam si am fugit ca tre sa mergem la cumparaturi pt next week!
Numai bine tuturor!

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Marox, Multi ani pentru Julia ! Si La Multi Ani mamei tale! , sa ai o zi superba azi la Paris!micuta Sara, familia Sarei, poze danna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI;SARA SI JULIA!!!
Sa cresteti mari,frumoase,sanatoase si destepte!

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput