Copilasi de iulie-august 2004 (127)
Raspunsuri - Pagina 5
vrabiuta spune:
dana m-a rugat sa va spun ca e ok, au grija de ea.
medicii de pe ambulanta i-au facut cateva injectii, apoi i-au pregatit o transfuzie de sange la spital. maine face investigatii.
sper sa intre chiar ea cat de curand sa ne dea vesti bune.
foto
philip spune:
io am intrat aici nerabdatoare ca in fiecare dimineata, putin dezumflata ca pe aici ploua si gasesc numai tristete. of, nu-i nimeni bucuros cand e vorba de boala. imi pare asa de rau. ema, lia multa sanatate si aveti grija de voi.
eu va multumesc de complimente dar la ce probleme gasesc pe aici, mai bine ma retrag si scriu mai tarziu.
pupici la toata lumea
ps carmen, te-am pus in mess. esti "pasarica" in lista mea. acu astept sa ma aprobi.
philip&andreea
copilasi dragalasi
szivarvany spune:
Ceau Andreea, buna dimineata la voi !
Mei, voi vb pe yahoo msger ???
Nu mai stiti nika de Ema ?
In caz ca nu apuc, we placut tuturor !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
neata, daria, buna era pana sa vad atatea suparari pe forum. da, eu mai vb pe messenger cu unele fete. is antandreea.
philip&andreea
copilasi dragalasi
eli spune:
of, of cata tristete si cate probleme.
Lia, Ema si la toata lumea, multa, multa sanatate. daca pot ajuta cu ceva...
numai bine!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
vrabiuta spune:
dragele mele, ema este acasa dar nu a putut sa intre pe forum. m-a rugat sa va spun ca este bine si o sa intre maine pe forum sa va spuna mai multe.
o seara cat mai buna tuturor.
foto
amironeanu spune:
Buna seara!
Au fost ceva probleme cu DC-ul, eu nu am putut intra.
Noi suntem bine, Stefi si-a revenit cu echilibrul si a revenit si la starea ei initiala de veseloasa. Azi am facut paste cu ton si sos de rosii pentru noi si a mancat si ea si de la mine si de la sotul meu, tare i-au mai placut, voi mai face. Nu prea mai stiu ce sa-i fac de mancare, si eu si cred ca si ea s-a plictisit de eterna supa cu de toate.
Vazut poze, superbe si poznasii si mai superbi. Am tot vrut, dar am tot uitat sa-i spun Dariei ca imi place frizura Guliei. Vad ca si mamicile isi fac frizuri noi, felicitari, tare bine va mai sta.
Ema, sper ca esti bine si nu este nimic grav, asteptam vesti bune. Lia, hai capul sus, totul va fi bine. Oricum, tie iti trebuie o pauza, sa-ti incarci un pic bateriile, tu si Eli pareti cele mai obosite.
La noi s-a stricat vremea, oricum eu am trimis-o pe Stefi afara, am infofolit-o bine si a plecat cu tati la plimbare. In schimb, de ceva vreme nu prea mai vrea sa mearga pe jos pe afara, ma tot gandesc ca poate o jeneaza incaltarile, dar nu-mi dau seama.
Nu mai stiu ce vroiam sa va spun, v-am citit cam pe sarite, oricum va doresc un week-end frumos!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Da ce liniste e pe aici ... am intrat sa vad daca mai sint vesti despre Ema si am gasit mesajul Marcelei. Bine ca Ema este bine si e acasa, ca la cit de greu merge la mine deceul acum, ma apucase disperarea pina ce am reusit sa citesc aici !
Emaaa !!!
La Bucuresti se pare ca a venit iarnaaa, numai zapada mai lipseste, ca e un frig si bate si vintul ...
Pupici !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Marina spune:
mey scot bata si va bat ca nuiaua nu e de ajuns.....
Ema sanatate multa...ai grija de tine !
Lia...io zic ca nu-ti face bine sa traiesti cu sabia deasupra capului si sa inchizi atatea in sufletul tau. Daca doctorii te-au considerat vindecata considera-te si tu si traieste-ti viataz ca merita!
kim222 spune:
Am intrat si eu sa sa va salut...desi in miez de noapte:)..si gasesc numai tristete...
Sanatate Ema...sper sa ne dai vesti bune miine...
Lia eu nu am inteles ce si cum..daca esti vindecata..de ce sa traiesti cu sabia deasupra capului?
Am si eu poze blonda, ca vad ca multe am trecut ..pe acolo...dar mi-a trecut cheful sa va arat...
Andrea ma bucur ca Stefi este bine.