Ion Irimescu s-a stins...

Ion Irimescu s-a stins... | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

La varsta de 102 ani a trecut dincolo.Dumnezeu sa-l primeasca la El!
Ma bucur ca am fost la falticeni sa vad muzeul, e unic.Mai ales lucrarile de tinerete au o prospetime uluitoare.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Eu am copilarit in Falticeni, muzeul l-am vizitat de multe ori si stiu si cimitirul unde este mormantul mamei lui Ion Irimescu. Oare ot acolo a fost inmormantat si el?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si eu am copilarit in Falticeni , si cunosc muzeul. Sa-mi trimiti o poza Cristina, poate te cunosc ! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Au spus la TV ca va fi inmormantat duminica in cripta familiei.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am stat in Falticeni din 1975 pana in 1989, iar de atunci merg mereu in vacante, avem acolo o casa. Am invatat la Scoala generala 2. M-am uitat eu la pozele tale si cred ca te vad acum pentru prima data, desi e doar un an diferenta intre noi (m-am uitat si in profil. N-am acum o poza de-a mea la indemana, poate o sa-mi fac si eu mai tarziu un album...

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput