La varsta de 102 ani a trecut dincolo.Dumnezeu sa-l primeasca la El!
Ma bucur ca am fost la falticeni sa vad muzeul, e unic.Mai ales lucrarile de tinerete au o prospetime uluitoare.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Eu am copilarit in Falticeni, muzeul l-am vizitat de multe ori si stiu si cimitirul unde este mormantul mamei lui Ion Irimescu. Oare ot acolo a fost inmormantat si el?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002
Si eu am copilarit in Falticeni , si cunosc muzeul. Sa-mi trimiti o poza Cristina, poate te cunosc ! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Cristina
noi si poze mai noi
Au spus la TV ca va fi inmormantat duminica in cripta familiei.
Am stat in Falticeni din 1975 pana in 1989, iar de atunci merg mereu in vacante, avem acolo o casa. Am invatat la Scoala generala 2. M-am uitat eu la pozele tale si cred ca te vad acum pentru prima data, desi e doar un an diferenta intre noi (m-am uitat si in profil. N-am acum o poza de-a mea la indemana, poate o sa-mi fac si eu mai tarziu un album...
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002