Pentru parintzi cu kupii rasfatzatzi :D

Pentru parintzi cu kupii rasfatzatzi :D | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

http://www.220.ro/stuff/Smart_baby___.htm

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

De fapt asta e un clip care a cistigat 10 mii $$ la America's Most Funniest videos (am vazut emisiunea respectiva) si parintii au declarat ca NU sint impresionati de scenele lui. Deci nu va obtine tot ce isi doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Da p-asta-l shtitzi?
http://www.220.ro/stuff/Ce_poti_face_cu_un_telefonG.htm

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ma, deci copilu' ala este ! Daca a vazut ca nu merge , de ce insista in asa hal ! offfffff, copiii astia !

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Simpatici plozii astia! ... cand nu sunt ai tai...

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

dar sper sa nu-l vad pe al meu in astfel de ipostazeca o iau la fuga

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Excelent! Copil inteligent, ce mai!
Si se vede clar ca parintii stiau bine ce face si se amuzau de el.
Toti copiii sunt manipulatorii perfecti.
Depinde de parinti cum le dejoaca planurile

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Irenule mami,de unde le gasesti?
Am convocat tot familionul la vizionare,ca sa demonstrez ca se poate si mai si decit Amelie,ca nu ma credeau bunicii!
Ingrijorator e faptul ca Amelie s-a uitat la tot videoclipul extreeeeeeeeem de interesata,sper sa nu-i vina idei!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Parca il vad pe David al meu

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

faza asta e fumata de dragutza mea de asli de muuuult timp. acum are si mai multe in repetoriu. cand plange asa fals, isi pune mainile pe fata, pe ochi, isi sterge lacrimile (care intarzie sa apara). daca ii vorbesti cu un ton putin mai ridicat izbucneste instant in plans, la fel de fals, si se tine cu mana de beregata. daca o vede careva cu siguranta isi imagineaza ca am strans-o de gat. se tavaleste pe jos si se rostogoleste in acelasi timp in toata casa. daca o certi vine la tine iti baga degetu aratator cat mai sub ochi si te apostrofeaza: shhhht! shhhhhhttttt! (asta a invatat-o de la mine, dar mi-am permis o singura data!)
are 2 ani si 2 luni

Mergi la inceput