Bebelusi de nov-dec 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Da' ce seamana Mihnea cu Bianca!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FOTOGRAFII FACUTE AZI!...
ATENTIE!... Se vede operatia lui Mihai TOATA, fara pansamente... Cine nu poate sa nu se uite!... Nu e urata!... E facuta f frumos, dar ma gandesc ca poate unele dintre voi nu sunt pregatite sa vada cum arata o operatie mai ales la un copilas asa de mic!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

FOTOGRAFII FACUTE AZI!...
ATENTIE!... Se vede operatia lui Mihai TOATA, fara pansamente... Cine nu poate sa nu se uite!... Nu e urata!... E facuta f frumos, dar ma gandesc ca poate unele dintre voi nu sunt pregatite sa vada cum arata o operatie mai ales la un copilas asa de mic!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Nu e o OPERATIE URATA, e o GRANITA intre ce a fost si ce va fi: o viata noua si o inimioara puternica...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, bine-ai venit acasa, iar lui Mihaita ii uram o viata lunga si plina de zambete cu noua lui inimioara reparata. Cand i-am vazut pozitele m-a cuprins asa o... emotie, o fiinta atat de mica a trebuit sa treaca prin asta, insa cand stiu cat de multe schimbari in bine vor aduce cu sine aceasta operatie, o privesc deja ca pe o bucurie. Si stiu ca asa e si pentru voi.
Sa dea Domnul sa aveti zile mai usoare de acum incolo, ma refer la griji si suprize neplacute cat mai putine.
Bune venit acasa si vrem sa va vedem cat mai curand cu progrese care ar face mandra orice mamica.

Felete, multumim de aprecieri, asa-i ca-i scump? Dar sa-l vedeti cum mananca paine (am completat cu poze astazi). In pozele unde sta cu capul pe animale, e doar clipa lu ide ragaz intre alergaturi si jocuri. Nu doarme, ci isi incarca bateriile. a invatat sa iubeasca, iar asta o palica si pe noi (cand ii zic hai s-o iubesti pe mama) si sa iubeasca si jucariile(la ele e mai receptiv, noua nu ne da intotdeauna imbratisari de-astea, insa cand vine vorba de jucariile lui, nu se sfieste sa le dea un "cap in gura" (asa mai glumim noi), adica isi sprijina caputzul pe jucarii ca si sand s-ar alinta pe ele.

Denisa, uite ca am zis ca-l mai iert cu suzeta inca putin, dupa care o scoatem definitiv (noaptea nu o cere si nici nu are nevoie de ea sa se duca la culcare, o foloseste doar ziua). Iar asta se va intampla sub ochii lui sa fie constient ca nu mai exista suzete in viatza lui. Nu pana o sa aiba propriul copil .

Fulguletz, n-am reusit sa-ti vad pozele, dar o sa incerc maine de la servici.
Roserb, Mihnea e un flacau in toata regula, sa-t itraiasca, sa se faca mare si sa fie sanatos, ca asta e cel mai important.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nu mai stiu cine ne intreba de spalatul pe dinti: alex nu-i un fan al spalatulu ipe dinti, insa eu insist. Deschide gurita, insa nu-i plac anumite pozitii lae periutei in gura lui. Iar dupa 20 de secunde se plictiseste. Bine, doar nu ma astept sa stea cuminte timp de 2 minute de periaj. Nu ratez nici o seara (numai exceptii, cand venim deja adormiti de la petrecere sau ne-a luat somnul fara baita, fara pijamale etc. (ceea ce inseamna 1-2 ori/luna).

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felis, in primul rand bine ati venit! Sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate si putere.

Eu inca nu sunt in al noualea cer. Nu pot inca sa ma bucur pana nu merg din nou la eco sa vad daca evolueaza sarcina sau e oprita de la 4 saptamani. Sper sa fie totul bine. Daca nu asta e trebuie sa mergem mai departe.

Pupici lui Mihaita de la noi.

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
felis, sunt sigura ca Dumnezeu o sa indrepte balantza, ba mai mult o sa o incline in favoarea voastra dupa aceasta operatie.mihiatza s-a schimbat mult, a crescut si cred ca a luat destul de mult in greutate de cand ati plecat, e un frumuhsel si un curajossi refacere rapida.
LA MULTI ANI!Alexia, sa cresti mare si sanatoasa,sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza
va pup pe toate si va doresc o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Ionela, eu cred ca e rubeola, asa se manifesta, ale mele au avut amindoua, Maria la 6 luni si Amina la 9 luni (vezi postarile mele de acu 1 luna). Amina a avut chiar 40 febra si asta dureaza vreo 4 zile, apoi apare eruptia, mai pronuntata pe fata, spate si burtica. S-ar putea sa faca si Arisa. Trateaz-o cu antitermice, supozitaorele sunt cele mai eficace. Sanatate multa.

Felis, ati reusiiiiiiiiit. Bine ati venit sanatosi. Operatia lui Mihaita nu e urita.

Roserb ai scapat de o grija, pe fete o sa le trimit la dr. Mihnea sa le trateze.

Mada pentru ginerele meu. Poze am mai pus citeva la adresa http://community.webshots.com/user/valentina611969

Alexia Stefania (Moss) la impinirea unui anisor sa ai numai bucurii.
Rares (klumea_blondy)

Try scump foc Alex

Pe 31 dec nu avem sarbatoritii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
fetilii..vroiam sa intreb , cand zicetzi sosete cu otzet..adicatelea sosete pe care le udatzi cu otet? (e suf de penibila intrebrea mea?)

si vlajganu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Da, chiar asa le uzi cu otet, dar si i le pui in picioruse, dar vezi sa nu le uzi asa incit sa curga otetul din ele.

Ionela, am uitat sa-ti spun, imbrac-o gros de tot daca poti in culoarea rosie, asa se practica pe la noi, zice ca asa iese eruptia mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Bobita

Pe 31 dec nu avem sarbatoritii???

Bobita, mamica a 2 albastrele

BA DAA!... Si urarile se fac www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60697" target="_blank">AICI!

Multumesc mult de primire Bobitza...
Multumesc mult la toate fetele... Nici o clipa nu mi s-a parut ca operatia ar fi urata... Ea imi arata ca puiul meu mic si scump are o inimioara perfecta acum si ca totul va fi bine pt noi!...

Mergi la inceput