Bebelusi de nov-dec 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

si petrecere frumoasa Mihnea Andrei (Roserb), Teodora-Andreea si Alexia-Maria. Aveti grija ce alegeti!
si pentru Rares [klumea_blondy)!

Fetelor, i-am asteptat aseara pe Felis si Mihaitza. Eu am ramas uimita ce bine aratau amandoi, asa mult m-am bucurat nu stiu daca am scos 3 fraze cat am stat cu ei. Mihaitza este un luptator, categoria grea!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Felis si Mihaita, bine ati venit acasa!

Mihnea, Teodora si Alexia, Rares si Edward!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Cookie ,multumesc pt. urari!

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIHNEA sa cresti mare si frumos... sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor!...

TEODORA-ANDREEA ALEXIA-MARIA sa cresteti mari, sanatoase, frumoase

MONICA si mii de pupici

MANDACHAN, KLUMEA_BLONDY sa va traiasca si voua copilasii si sa fie sanatosi

MONICA, GANDACELU, MANDACHAN, ONITZA, MIAG, COOKI, ROSERB, SABINA multumesc de urarile de bun venit!... Si mie mi-a fost dor de toata lumea, de discutiile cu voi!...
MICHE... multumesc pt urarile de pe mess!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

nu numai ca mi-a venit fimiu 2 acasa dar a inviat si forumul
subscriu la parerea otiliei, si felis si mihai arata minunat, iar mihai a crescut multtttttttt

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mamicilor, va puppe toate si va multumesc din suflet pentru urari, sa dea Dumnezeu numai bine si sanatate la toata lumea dar mai ales copilasilor ca daca sunt ei bolnaviori suntem si noi(de griji)
eu ma pregatesc sa plec la nunta, nu asta imi propusesem de ziua mea dar lasa ca si maine e o zi.
sa aveti o seara placuta si linistita alaturi de copilasii vostri

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La multi ani voinicelului MIHNEA si celor 2 printzese TEODORA-ANDREEA si ALEXIA-MARIA.Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata.Petrecere frumoasa.

Noi azi iar am avut petrecere cu alt rand de invitati.Cred ca mai avem si maine o tura.Radu nu se supara,abia s-a obisnuit.Pana la urma tortul de azi a fost de la Tip-Top,modelul cu Pinocchio.Si mie mi-a placut mult modelul ala cu trenuletz si baloane dar nu-l aveau.Dar si asta a fost foarte frumos,arata mult mai bine tortul gata ornat decat poza lor din catalog.

Felis,draga mea,bine ati venit acasa victoriosi.Sa-l pupi pe Mihaitza de 1000 de ori ca s-a purtat ca un adevarat barbat si sigur nu i-a fost usor.

Multumim tuturor pt urari,zilele astea n-am avut timp sa mai intru pe forum.

La multi ani si Denisei,nascuta in aceeasi zi cu Radu.

Si mai am de zis la multi ani pt implinirea celor 11 luni lui Paul Constantin,Edward Florin si Rares.

Jasmine si Radu

Mergi la inceput

Tot nu am avut timp sa citesc din urma...
Sper ca incet incet sa recuperez

A fost o adevarata surpriza sa o gasesc in holul blocului pe Otilia cu Ana...

Am uitat sa va spun... (nu am citit in urma sa vad daca stiti) ca Mihai are Diploma de curaj!... I-au dat-o de la spitalul din Modena!...
Luni seara sper sa pun poze!... E asa de bine acasa!!!...

Eu arat asa cum eram cand am plecat pt ca m-am refacut in apartamentul de la Fiorenzuola... Mi-am cumparat de mancare ce am vrut (multa ciocolata si multa paine) si am dormit... Adevarul e ca dupa Modena, cam atarnau blugii pe mine, dar am avut o saptamana si eu si Mihai sa ne reincarcam bateriile la Fiorenzuola!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine
Noi azi iar am avut petrecere cu alt rand de invitati.Cred ca mai avem si maine o tura.Radu nu se supara,abia s-a obisnuit.Pana la urma tortul de azi a fost de la Tip-Top,modelul cu Pinocchio.Si mie mi-a placut mult modelul ala cu trenuletz si baloane dar nu-l aveau.Dar si asta a fost foarte frumos,arata mult mai bine tortul gata ornat decat poza lor din catalog.

Jasmine si Radu

JASMINE... multumesc mult de urari si de MESAJ... L-am primit!...

La multi ani lui RADU pt 26 oct... SI pt ca astazi si maine va aniversati anisorul va doresc petrecere frumoasa... Toata viatza sa va fie o petrecere plina de bucurii si impliniri!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, va rog frumos, care stiti sa faceti COLIVA, imi trimiteti si mie PM cu retete????? dar sa fie ceva facut si care iese sigur bun!!!! nu am facut niciodata si as vrea sa incerc pentru 5 noiembrie!!!! multam ...daca sunt si sfaturi, apreciez!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput