Aspirante optimiste (161)
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
simo eu eram deja asa
si acum din ce in ce...se depune..si pe mine ma cam mananca azi
as vrea sa merg ca am un botez...ok..nu dansez,,decat privesc![]()
apropo cu
cum stai..eu inca nuuuuuuu

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
eee ..ce repede trecu timpu cu voi...
..trebe' sa calc camasa lu sotzu da nici gand sa ma misc de langa calculator..
cred ca am sa-l pun pe el sa o calce...
in picioare ca habar nu are
..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
quote:
Originally posted by Liana30
asi parca trebuia sa ne dai o veste sau am incurcat eu borcanele
si apoi sa vii sa ne bati la...nu???????
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Da da va dau vestea dar prin 6-7 noiembrie.Anul asta.
Familia mea
Razvan
lauricipani spune:
flori, mei iubirica, te rog sa ma urmezi de egzemplu!!! tot optimista sunt si azi...hai ca o sa fie bine.
pup mult fata frumoasa cu zapada multa la purtator
asi, asa este: am vazut cum arata 2 liniutze, insa, este mai bine sa "nu" decat sa "da" si dupa sa "nu" ... o sa fie cand vrea Domnul sa fi sigura.
simonette NO-SPA (nu stiu daca sti cand ai ovulat dar eu am o presimtire ca ai ovulat cand te-a durut burta, io tin pumnii sa fie cu ochisori)!!! Si cat mai linishtita! mii de pupici

liana shugubeatza mea dulce, ai grija ce faci cu dansul! si cu fumatul mai subtzire ca ajungi vicioasa ca mine.![]()
MirelaV sper ca ai ajuns la timp in Dorobantzi...

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
tumpi spune:
sautare,salutare
may dar aveti o activitate azi nu gluma.am intrat sa citesc subiectul de care zicea asi si cand ma intorc la aspirante ce vaz?
ati scris doua pagini
flori, capul sus,asa de este noua dat sa induram multe, ce sa facem, tb sa trecem si peste astea, nu?
eu inca ma mentin la suprafata,sper sa nu ma afund.in timp am invatat sa inot si sper sa nu uit
-ici la toate fetele
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
tumpi spune:
laurici, simo a facut inseminare, asa ca speram sa fie cu ochisori la purtator, asa ca durerile de la asta i se trag![]()
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Liana30 spune:
asi iubita si eu tot cam atunci...na ca nu am rezistat si am numarat zilele
cu toate ca am zis ca nu vreau sa stiu
..dehhh poate cine stie...?
tumpi
la tine fata si sa nu cazi cumva ca vin la tine si te bat la 
![]()
laurici babutza mea iubita.... asa da' pofta ..doar.![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:

gata fetele plec sa pregatesc in ce ma imbrac..eu si grasul meu..
hi..hi.. suntem amndoi 2 grasi...
..eu asa
..iar pe el nu vil arat..sic..sic...(lipsesc imagini..nu am cu ce sa-l compar poate tot cu

va doresc o seara minunata..,,si va pupacesc mult..

eu apar maine...din nou![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
acd2you spune:
p, daca afli reteta aia de ceai pt. desfundatul trompelor, te rog sa ne-o dai si noua, ca oricum rau nu cred ce are sa ne faca. poate doar bine. te rog muuuuuuuult.
ps. nu m-am inscris pe listuta voastra, pentru ca sunt la mamici din nou aspirante. dar nu inseamna ca va urmaresc. cu drag, acd2you.