La noi la Galati sa veniti ! (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Almy, nu e nici o graba cu CD-ul, poate cand ne intalnim urmatoarea data poti sa vii si tu. Mersi!

Ele, imi pare rau sa aud ca ai asa probleme. Sper sa le rezolvi curand!
Eu chiar vorbeam cu cineva care a intarcat copilul in conditiile in care bebelusul nu accepta deloc biberonul si in final a fost OK(dar dupa vreo doua zile de chin +medicamentul cu pricina, despre care spunea ca are efecte secundare destul de nasoale...)
Maine sa ne dai vesti mai bune despre tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata fetelor! Va invit la o cafea buna facuta de sotulache!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Astazi vad ca e mai bine. Dar aseara am schimbat tratamentul ca nu ma simteam bine deloc. Asa ca am luat Dostinex si deja la 2 ore nu ma mai dureau sanii asa tare. Asta se ia doar 2 tablete, cate jumate la 12 ore dar cat ziceti ca costa???? 2 tablete -700.000
Dar macar se vad rezultate si nu are aceleasi reactii adverse.
Denisa dupa cum v-am spus e bine, nu plange deloc, doarme cu mamaie si se trezeste doar de 2 ori pe noapte si atunci trebuie sa primeasca obligatoriu bibe cu laptic.
Cookie, Sabinutza cum se mai trezeste noaptea?? tot des??? si ce-i dai noaptea?? laptic sau ceai??
Va pup pe toate ..si ne vedem cred ca duminica seara. O tai cu sotul la Lepsa....singurei , fara cupil

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

almy, multumesc pentru oferta cu gimnastica. abia astept sa ne intalnim sa intru in posesia cd-ului.
noi suntem super ocupati ca azi ne botazam si maine ne petrecem.
weekend placut!
p.s.wilma, daca e de o intalneala da-mi si mie un semnal pe tel ca sa pot sa chem bona sa stea cu beatrix. mc mc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ele, sa te distrezi iubito ! Si sa recuperezi la capitolele odihna si dragoste !
Crina, sa aveti cel mai frumos botez si sa petreceti bine !
Intalneala cand e fetelor ? Miercuri ora 5 ? La cafeneua cu pricina ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

salut!
dupa cum vedeti eu intru mai rar ...deh bebe.
Ele distractie plakuta mai, o sa va faceti de cap, ca doi porumbei ..as vrea si eu dar acum nu se poate , of, si pana la baie daca ma duk plange Vladut, l-am invatat in brate si sa stau tot timpul cu el ..

intalnire? ce bine .......sa faceti poze sa le vad si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna dimineata fetelor.
a auzit cineva de strigor laringean? ca eleni scoate niste sunete ciudate si cica asta ar avea. eu ma cam sperii cand face asa. medicul de fam. mi-a zis sa-i dau calciu o luna, 1 fiola pe zi, gluconic, nu-i cam mult? baciu a zis sa-i dau 10 zile 2,5 ml/zi. i-am dat, dar tot mai face asa, mai ales afara, la aer. S-a mai confruntat cineva cu asta? Ca nu am gasit informatii pe net.
O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Almy, poti sa-mi dai si mie CD cu programul de slabit? Stai cumva prin Micro 17,18,19,20,21? Poate ne intalnim la plimbare cu bebeii. Nu am auzit de diagnosticul bbitei tale, dar si mie mi-a recomandat doctorita pediatra,inca de la varsta de o luna, sa-i dau fii-mi calciu gluconic o jumatate de fiola/zi timp de 10 zile/luna, in fiecare luna.
,
lauraspeedy
http://community.webshots.com/user/lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Sper ca ati avut un weekend minunat, treceti la povesti!

Ele, vino sa ne povestesti cum ai petrecut!
Cum te-ai simtit plecata fara copil?(te intreb ca vreau sa fac si eu chestia asta cat mai curand )

Almy, eu n-am auzit niciodata de diagnosticul asta. Mai bine ai pune o intrebare la "Parintii intreaba...", poate s-a mai confruntat si altcineva cu asta.

Crina, sa va fie de bine botezul!
Sa va creasca puiuta mare si sa fiti fericiti alaturi de ea!
Pune-ne si noua poze...
Unde ati facut botezul si cum v-ati distrat?
Puiul a fost cuminte?

Eu incep activitatea la , maine avem mare eveniment mare in familie...si chiar imi place sa bucataresc...

la toata lumea si o saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Almy, cred ca stridor laringean se cheama, eu am gasit la cautarea pe google, dar, nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa mai vedeti si alt medic. Incearca la Cighir, stiu ca e batran, dar e la curent cu toate noutatile, garantat. Eu cred in el ca e un bun diagnostician. Are cabinetul la el acasa, in micro 19.
Crina, sa va bucurati de micuta crestina, sa creasca mare si sa va bucure inimile!
Cookie, ce sarbatoriti?? Sfinti? Sa fie sanatosi si la punga grosi..:))
O zi buna si o saptamana frumoasa!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput