La noi la Galati sa veniti ! (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si eu vreau intalneala saptamana viitoare ! Doar marti nu ( ma duc la dentist ) in rest dupa ora 5 sunt a voastra ! Sau ne intalnim cu bebelusii ????

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna dimineata fetelor!
Am si eu o intrebare: de la ce varsta avem voie sa punem bebe in ham? Ca tare usor mi-ar fi sa ies asa cu ea la plimbare, sa nu mai car la carucior. Am pus-o un pic in ham prin casa, ca ma dureau bratele de atata carat (ca a inceput sa doarma din ce in ce mai putin, si vrea sa ne plimbam, in recunoastere prin casa). dar tot i-am sustinut funduletul putin.
Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Almy,pe mine m-a lasat medicul ortoped sa-l pun dupa trei luni,pana atunci cica nu e bine ptr.coloana,dar am vazut bebelusi mult mai mici in ham.Tot ortopedul mi-a recomandat sa-l tin asa cat pot eu de mult,chiar daca nu avea displazie de sold spunea ca oricum e bine pentru picioruse.Cel mai bine e sa te consulti cu un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!!!
noi suntem foarte scanciti.... nu ma lasa sa fak nimik.......

Cookie bebe doarme siin patutz si cu noi in pat ...e maio comod pentru mine .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetili mele, io bantui toata ziulica pe aici, macar sa citesc!
Nu de alta, dar uneori timpul este scurt si nu am timp sa scriu nici macar cateva cuvinte sau mai grav, eu nu am aceleasi preocupari (sala, alaptat) si nu stiu ce raspuns sa dau. Ma simt neputincioasa, parca a trecut o vesnicie de cand am avut copil mic...

Mai avem o problema: posta se privatizeaza si se pare ca pana la sf lunii noiembrie o sa ne imparta care incotro, asa ca asta e un motiv de stres in plus. Iar treaba este, slava domnului...

Eu va pupilesc si astept sa ne intalnim, daca s-o putea...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

vrem si noi la intalnire. acum va lasam ca s-a trezit bb si nu ii place la comp.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Liliac, si ce o sa se intample cu angajatii dupa privatizare? Destul de nasoale schimbarile astea...speram sa fie bine pentru tine...

Dragelor, abia azi am realizat si eu ca am nunta serioasa la sfarsitul saptamanii viitoare! Mie mi se parea foaaaaarte indepartata data aia, asa ca nu ma stresam cu nimic!
Ei bine, ieri, fiind 1 ale lunii, parca mi s-a tras un semnal de alarma si am demarat pregatirile(voal, parura, toalete,stiti voi, chestii dintr-astea!) Pana peste doua saptamani sunt bagata pana peste cap, am un program strans tare.

Daca va intalniti, la toate si...contati pe mine data urmatoare(cand prezint si poze de la nunta!)
Mea culpa!

Alina, da' nu ti-e frica sa dormi cu puiul in pat?
Noi am facut-o de cateva ori, cand a fost puiuta bolnava sau avea colici puternici, dar vai de somnul ala!

Mergi la inceput

Fetelor, trezirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ne-am trezit, un copil e zburatacit la gradinita, altul s-a lipit de teveu, mami la cafea pe aici.
Crina, cred ca ai cont de album, dar nu stiu de ce nu scrie si la tine "Are album"....sorry.
Ce faceti azi?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Raportez:
cafea+DC(sta sotu' cu bebelina)-imi incarc bateriile!
papa bebe si multe
ordine in casa(ocupatia mea favorita! )
sesiune de shopping(expresie elevata pentru mers de-mi intra picioarele-n...pentru comanda lumanari, buchete, flori...nu mai stiu)
croitoreasa..

Ajunge?

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput