La noi la Galati sa veniti ! (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

eroare cu caldura, cica e defectiune si pana se hotarasc bosorogii de la noi de pe scara sa faca comanda de reparatie la apaterm...aerul conditionat sa traiasca.
alinam, si beatrix facea la fiecare pampers, dar de o saptamana face rar, adica la 3-4 zile. nu face bilute sau tare, asa ca ii dam inainte cu ceai de musetel neindulcit si om vedea.
in ce priveste plecatul tau, eu am plecat din a 2-a sapt si am lasat-o cu bona, cu laptic de-al meu muls in biberon. dar oricum ea de la inceput a mancat la 3 ore, deci macar o ora puteampleca. acum e boieroaica si mananca la 4 ore.
wilmutz, husbandu nu zice nimic si doctorita mi-a zis ca pot sa fac exercitii usoare. ideea e ca daca ma duc la o sala si dau bani, le fac, dar acasa e mai comod sa stau la tv sau la calcat ceva ( asa ma relaxez eu) sau pe forum mai nou. intelegi?
ele, ideea cu mulsul era sa mulgi cateva secunde atat cat sa dispara disconfortul. incearca. nenea spock spunea ca merge si am mai gasit chestia asta si intr-o revista dar nu mai stiu care.
lauraflo, analiza se numeste coprocultura si trebuie sa iei o proba din kaka de dimineata intr-un recipient curat si te duci cu el la analiza in spate la caminul ( orfelinatul) de copii din tiglina. vis-a-vis de politie o iei pe alee si e acolo un fel de clinica unde e cabinet si cu analize si are aparate de analiza super, noi si cu reactivi buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

wilmutz, cum fac sa pun poze si sa scrie si la mine " are album"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura si eu ma mir ca merge centrala la greu aproape continuu, caloriferele frig, dar in casa e rece ..... de ce oare???? ca nu am nici un covor? ca am o gramada de gresie ???? nu stiu de ce ....poate doar pana se incalzesc peretii ...

sa negociez cu Vladut? nu prea cred ca vrea, pai eu si la cumparaturi cand merg o iau pe mama cu mine sa stea cu el in masina si ma suna daca vrea tzitzi, el suge des chiar si din ora in ora cateodata, ma dispera, iar de biberon parca nu as vrea eu sa ii dau cu biberonul sa nu refuze sanul ....
Crina esti o fericta mai ca poti pleka .... sa suga la 4 ore ...... o dezmat ar fi pe capul meu, Vlad de la inceput a supt putin si foarte des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by av_crina

wilmutz, cum fac sa pun poze si sa scrie si la mine " are album"?

Crina, cred ca trebuie sa mai astepti putin cu albumul, admin aloca albumele la sfarsit de luna, pentru membrii inscrisi in perioada x...ca nu mai stiu, ma duc sa verific.
Ah, eu mi-am facut albume si pe webshots, uite aici
Aerobicul ala din mazepa, de care ziceam, din cate imi aduc aminte era un pic mai ieftin decat sala unde merge Cookie, dar am inteles ca e si mare diferenta intre conditii (adica mult mai bune la BodyCenter).

Analiza aia pentru paraziti intestinali se cheama examen coproparazitologic si sa nu te duci la Origami, langa casa mortuara de pe Cosbuc, caci acolo tot timpul testele ies pozitive, indiferent de ce tratamente ai aplicat. In schimb la Galiatzatos (in tigl. 1, vis-a vis de politia judeteana), mai iese si negativ. Probabil ca cei din urma mai schimba si lamelele cand fac testul... (asta era umor negru)

Alina, pune si tu niste blanite pe jos , chiar ca e frig daca e numai gresie.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, am baut azi o cafea buuuuuna la Cafe Mon d'art, nu stiu daca v-am mai spus de cafeneaua asta, este langa Andrada, in Tiglina. E o atmosfera placuta tare acolo, muzica buna si in surdina, cald, tablouri frumoase pe pereti(e ca o galerie de arta), de cafele nu mai zic...de tot felul(se vede ca-mi place cafeaua sau nu?!?) Te imbie la vorba, mi se pare intim tare... Poate ajungem vreodata pe acolo in grup mai mare...

Alina, Vladutu doarme in patut sau...cu voi?

Mai, dar de celelalte fete nu mai stim nimic!
Korinna, Liliac, Eliza, pe unde sunteti?
ca sa nu mai spun de celelalte galatence care s-au mutat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

L-a mine regimul s-a amanat caci sotiorul meu s-a hotarat sa mai mergem o data la tara unde sigur nu pot rezista bunataturilor,asa ca acum acum doar ma pregatesc.
Caldura inca nu a venit,dar am facut o placinta si am lasat sa vina caldura de la cuptor. Deja simt atmosfera de la
Azi am iesit la plimbare cu Vladut si am facut marea greseala de a trece pe langa parc.Habar nu am avut ce va urma:plansete pana acasa.Intindea manuta si plangea:"dai/dai". Si era un frig...,mai incepuse si sa picure,nu stiam cum sa ajung acasa mai repede.
Plec ca Vlad vrea joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Neata! Vladul meu nu poate sa se adapteze la ora noua,asa ca ne trezeste la ora 7.Dar n-am de ce sa ma plang,au fost vremuri cand ma trezea la 5,mai ales ca acum se da singur jos din pat si vine sa ne dea un pupic.E asa de dulce! Cioara...
Va invit la o cafea fara zahar,ca sa se dezmorteasca creierul in 2 secunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Hai va vin si eu la cafea!
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata! Si eu la cafea, si spun da pentru o intalnire la cafeneaua de langa Andrada. Cand?
O zi buna.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Eu sunt in fiecare zi pe aici, va citesc, dar cu scrisul e greeeeeu!!!
Va pup pe toate si astept urmatoarea intalneala!

Mergi la inceput