La noi la Galati sa veniti ! (11)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna fetelor, si o saptamana usoara!!!
Am pus si eu poze cu Eleni aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/album?.dir=/2d6a
Alma
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Superba printesica ta , Almy ! Imi place la nebunie aici : http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/detail?.dir=/2d6a&.dnm=debc.jpg&.src=ph
Hana si eu am inceput o cura de slabire . Una personala, eu n-am atata tarie sa tin regim din acesta strict , bine ca inca mai merge si asa. Deci, succes ! Trebuie sa fim silfide de Craciun ca sa avem unde sa depunem mancarurile bune ! Si sa dam bine in poze langa brad !
De abia astept sa vad bradul in casa !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
lauraspeedy spune:
Salutare!
Alinam, ma grabesc sa-ti raspund la intrebare: NU are daca copilul tau e sanatos ( adica sa nu aiba astm bronsic, insuficienta hepatica si renala- nu cred ca e cazul la bebelul tau). E un analgezic. E putin amar, dar i-l administram impreuna cu apa impotriva colicilor de la farmacie care e dulce si-l inghitea de urgenta. Imediat dupa ce ii dadeam fii-mi Lizadonul se potolea si la scurt timp adormea ca un ingeras.
Iti scriu indicatiile de pe prospect: cefalee, mialgii, nevralgii, dismenoree, colici intestinale, colita spastica, spasme biliare si ureterale, dureri ulceroase.
Si mie mi-a fost putin teama prima oara cand ia-m dat, dar nu s-a intamplat nimic neplacut.,
lauraspeedy
cookie spune:
Salutare, fetelor!
Mai, lipseste omul o zi si voi va faceti de cap, umpleti 2 pagini!
Alinuta, scumpel foc baietelul tau! Abia astept sa-l vad in carne si oase, imi tot propun de ceva vreme, dar nu ma pot tine...
Dar si de tine imi era dooooor....
Cat despre colici, ce sa-ti zic, si noi le-am incercat pe toate, dar in cele din urma, la indicatia medicului, i-am dat timp de o luna Debridat si n-am mai avut probleme.
Oricum, e bine sa vorbesti cu un dr, ca nu merge la toti bebeii acelasi leac, finutei mele nu i-a priit, de exemplu.
Almy, la gogosica mica!
Oooof, imi amintesc si eu cum era cu Sabinuta mititica, parca a fost acum...nu mai stiu mai ales ca acum bantuie prin toata casa in patru labe, se agata de mobile, trage de colectia de reviste Burda ale ma-sii(are veleitati de designer, ca se joaca in nestire si cu metrul de croitorie!
)
Ele, nu stiu daca am mai spus, noi am repurtat victorie pe frontul intarcatului, si chiar fara efecte secundare, cum ma temeam, dar a durat ceva obisnuirea cu biberonul-cam o luna si jumatate, aproape doua, in care la ora mesei de seara eu faceam bibe, il plasam strategic pe hol si dispaream, venea tati si-l lua si dadea de papa la bebe(ca daca ma vedea...adio bibe! urla dupa mine in disperare!-adica dupa , hi, hi)
Sper sa fi trecut cu bine de vaccin, fara prea multe lacrimioare(ale lui mami, bineinteles) si fara febra(a puiutului!)
Crina, bine ai venit printre noi!
Ma bucur tare mult ca se ingroasa randurile noastre!
Sa-ti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa!
vilma spune:
Sa inteleg ca azi ati stat prin casa, vorba lui Cookie, de ati umplut 2 pagini.
Bineee, am trecut-o si pe Crina pe lista, cu Beatrix, care se pregateste de crestinare. Crina, incercam sa ne intalnim cu tot cu bebelusi, ca sa facem si socializare, daca nu s-o putea, atunci ne "sacrificam" din nou si mergem la o crasma tot noi, singurele, saracele de noi...
Ele, m-a impresionat mesajul tau, momentul intarcarii e mult mai greu pentru mama. Sa fie Denisa sanatoasa!
Alina, bine ai revenit acasa, iti doresc nopti linistite si sa treceti cat mai curand peste colici (ca oricum dupa aia apar dintii...):P
Eu nu pot sa vad nici o poza din yahoo, nici macar pe ale mele proprii. Nu stiu de ce.
Sper sa fie cat mai repede caldura, la noi abia azi s-au montat robineti pentru repartitoarele faimoase de caldura, dar cica asta nu e tot, mai trebuie sa monteze inca ceva. Probabil ca nu vom avea caldura decat, poate, saptamana viitoare, cu ceva noroc. Anul trecut au trebuit sa faca 5 probe pana sa dea drumul, de fiecare data ii tzasnea apa vecinului de deasupra noastra, mereu in alt loc. A fost cu cantec...
PS: cine mai vrea sa-i trimit lista pe email, ca sa o mai actualizeze cand e pe faza? caci azi, de ex., am ajuns tarziu de tot pe DC. Scuze.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
av_crina spune:
Neata, fetelor!
noi ne-am trezit si bebe a mancat si acum bugineste iar asa ca eu am timp sa vad ca nu suntem pe prima pagina si ma grabesc sa indrept lucrurile.
noua ne-a dat caldura aseara si e tare bine in casa.
wilma, abia astept sa ne sacrificam si sa ne intalnim.nu stiu cum ne putem vedea noi cu tot cu bebe pe frigul asta, nu de alta dar a mea doarme afara de rupe si eu inghet de nu mai pot.asa ca astept propuneri.
urat o fi cu colici, o fi frumos? noi nu stim. beatrix nu a avut asa ceva si ma bucur nespus. asta nu inseamna ca trebuie sa ma invidiati. mai plange si ea cand are aer in burtica dar dupa ce il da afara se linisteste. oricum nopatea doarme tun.
acum asteptam faza cu dintisorii, cand o fi sa fie.
oricum succes pentru alinuta si fii tare!
va pupicesc !
cookie spune:
'Neata, Galati!
Mai, voi vedeti ce vreme nasoala?
Ce ne facem cu copilasii care mai trebuie, saracii, scosi pe-afara?
Vad ca v-ati apucat de diete ca sa aratati beton, ma alatur si eu in club, ca nu se mai poate de ce sunt.
Eu am inceput-o, ca orice om, de lunea si am avut un start fulminant:in loc sa ma duc la sala , sa , am fost la restaurant cu niste prieteni veniti de departe...
Nu stiu cum voi rezista in saptamanile care urmeaza, ca vine ziua sotului si onomastica mea(care trebuie sarbatorite gospodareste, in mai multe runde, in familie, apoi cu prietenii si dupa aia avem nunta(adica suntem nasi!) si acolo numai diete am sa ma tin!
vilma spune:
Buna dimineata! Avem si noi caldura, dar de la aerul conditionat... si se mai face cald cand alerg dupa Tudor sa-l aduc la baie pentru spalat.
As vrea sa incep sa-i dau tratamentul pentru giardia Ancai, are dureri de burtica dimineata. Si Tudor are niste cearcane, dar vad ca are si pofta de mancare, pe cand Anca nu prea mananca.
Intalnirea cu bebeii mi-as fi dorit sa o facem intr-o sala, calduroasa, luminoasa, eventual cu oglinzi....Crina, ssst, nu spui nimic! Ca e posibil sa nu se poata.
Mai aveam niste planuri pentru intalnirile noastre, sper sa am timp si noroc, sa iasa ceva.
Eu cred ca zilele astea ma apuc de masaj, ca tare imi place. La gimnastica aerobica nu ma mai duc, ca nu mai am timp, as face doar daca as gasi o sala mai aproape de mine. Si nu e.
Va doresc o zi buna!!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
av_crina spune:
inca mai bugineste asa ca sa-i dam bataie. noi am iesit si ieri afara ca am fost la vaccin si dupa ne-a recomandat doctorita sa ne plimbam ca sa doarma sa nu planga de foame ca nu aveam voie sa-i dau laptic 2 ore.si ne-am plimbat si bb a dormit si avea nasucul cald desi afara erau 2 grade. asa ca noiiesim macar juma de ora si azi; ne infofolim si iesim sa dam piept cu dusmanul.
wilma, dar unde te duceai tu la aerobic? vreau detalii:pret, nr de sedinte. si daca imi surade ca locatie si pret merg si eu si trec si te iau si pe tine daca ne potrivim si la program.astept amanunte.
abia astept sa ne vedem cu bb sau fara ca eu nu va stiu decat din poze si imi place ideea de a face parte din comunitatea mamicilor din galati.
era sa uit ce e mai important. beatrix la 2 luni ale ei face caca cam la 3 zile. e ok?
nu plange, nu o doare nimic deci, dar se screme. i-am dat o data supozitor dar nu vreau sa repet figura.am gasit pe forum ca nu se pot constipa copii asa mici hraniti exclusiv la san si pentru usurarea digestiei sa-i dau ceai de musetel. asa am facut si asteptam scutecul de dimineata asta (dar acum inca doarme).daca nu e productiv, aveti vreun sfat?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
repede un mesaj ca acusica se trezeste
Ieri nu i-am dat laptic deloc ziua de la san si seara imi plesneau sanii. Cookie la noi sper sa fie mai usor cu intarcatul ca ea papa la biberon de la 5 luni. Deci servea si tzitzi si lapte praf. Nu plange dupa san, sta si se joaca cu mama, o adoarme tot mama si vad ca tine figura. Eu nu vreau sa o intarc deodata ci treptat, deci azi ziua din nou fara tzitzi, la noapte primeste iar de maine ii dau doar o data pe noapte vreo doua nopti si dupa deloc. Speram sa fie bine. Cookie zi-mi cum face Sabinuta noaptea acuma de cand nu mai suge??? tot treziri dese???? Si sanii tai cum s-au comportat???
Acuma repede alt subiect: vreau si eu sa slabesc si vreau si sala...dar cand si cum??? dati-mi idei.
Crinuta te invidiez mai ca ai caldura....unde stai (ca zona).
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii