La noi la Galati sa veniti ! (11)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
cookie spune:
Korinna, sanatate la puiut!
Alina, cand era mica Sabina eu i-am dat cu Wick Baby balsam pe piept(si respira mai usor) Vezi ca mai sunt la farmacie si niste capsule pe care le spargi pe o batistuta, ceva si o asezi pe langa capul micutului cand doarme, au cam acelasi efect. Capsulele se numesc Karvol. la bebe mic si abia astept sa-l vad(ca de altfel, si pe mami a lui!)
Mai fetelor, putine poze, da' bune!!!(hi, hi!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cati 73 spune:
Salutare fetelor! Cam care.i treaba pe aici? Nu vad nici un subiect interesant din Galati. Fara suparare. De ce intram aici, de fapt? Sa ne laudam cu... bebeii? Eu una, am crezut ca este ceva de genul "Neveste disperate"...O sa citesc cu mai multã atentie, poate gasesc ceva...
LauraFlo spune:
Eliza mi-am adus aminte dupa ce ne-am despartit, ca mi-a spus sora mea ca exista in Galati si o gradinita pt copii cu retard. Am s-o intreb deseara si iti spun maine amanuntele. Oricum ea ca invatatoare era super incantata ca acesti copii au facut si gradinita.
Cookie poti sa imi dai amanunte legate de locatia magazinului minune din Braila ? Please ! Vreau sa ajung acolo si n-as vrea sa orbecaiesc prin Braila.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
quote:
Originally posted by korinna
Neatza fetili1
Am vazut si eu pozele.Dar ....cam putzine!!!
Vilma...mai da' ce par lung ai!!Nu stiu de ce,dar parca eu imi aduc aminte de tine din liceu cu parul usor ondulat!!Sau ma insel eu????Cre ca m-am rablagit detot!
Eu am mai avut inca o noapte de teroare..iara a tusit Stefan...Aseara la ora 17,30 m-am dus la medic cu el...i- dat niste siropele.Si antibiotic.Tuseste ce nu am vazut...Si m-a plans toata seara.Simt ca nu mai rezist deloc!
Mai...cu alte ocazii va urezsa va intalnitzi cat mai multe !Si sa va distrati bine!Eu..siincer...fara sotzul meu nu prea ma distrez!
Corinna
poze cu familionu'
Korina, nu te-ai rablagit, asa e, dar acum era intins la placa.
Cu Stefan cu tusea, e o tuse seaca sau grasa (productiva)? Ai incercat vreodata Stodal? E un sirop homepat, dar il gasesti in orice farmacie alopata. La noi a avut efect mai ales la tusea seaca, iritativa. Ce diagnostic i-a pus doctorul? Ma gandesc ca-i tot da antibiotic si degeaba. Ai incercat si metoda babeasca cu frectia pe piept cu putin spirt, otet si apa? Sau cu saculetul cald umplut cu sare (desi asta cica e pentru tuse productiva, nu are efect la cea uscata). Noi le-am incercat pe toate astea si inca o mie de alte medicamente, inclusiv sprayuri pentru astm si Ketof (tot pentru alregii). Dar n-au avut efect decat pe termen scurt si foarte scurt.
Stiti de ce au fost asa de putine poze? Pentru ca aparatul avea cardul full, Cookie a sacrificat cateva poze de la ziua lor ca sa incapem si noi...:)
Alina, super aiurea cu Vladut bolnav, asa de micut, cred ca ii e greu si sa suga daca are nasucul infundat. Incearca sa-i scoti muceii cu pompita si apoi sa-i pui ser fiziologic cu o siringa. Si Karvol pe perna la culcare.
Multa sanatate la toti micutii.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
vladhana spune:
Salut! In sfarsit am si eu o clipa libera...Azi am fost harnicuta
Asta ca sa-mi revin dupa de aseara cand am implinit trei ani de cand ne-am casatorit.
Am vazut pozele,frumoase si zambarete ca intotdeauna!!!
Dupa cum va anuntam dimineata,am avut si cateva peripetii pe la tara cu Vladutul meu.Cea mai urata a fost legata de curatatul in urechi,care a devenit pentru mine o obsesie iar pentru Vlad un chin.Habar nu am ce i s-a nazarit lui dar nu-i mai place sa-l cureti in ureche,iar cand era mic adormea asa,si din cauza asta Cip a "reusit" sa-l zgarie atat de tare incat am ajuns la spital,crezand ca s-a intamplat altceva.Aveam si motive caci toata urechea era plina de sange inchegat.Asa ca adio betigase de sters in ureche si bun venit pansamentului steril si vatei!
Am avut parte insa si de momente frumoase:smotocitul pisicii,care a doua zi a fost data disparuta,saraca nu a mai putut suporta,revederea purcelusilor(cei-purcei),a vacutei,careia i-a facut din mana pe geam si i-a spus pa-pa cand ea a plecat la pascut...Asa s-a dus si ultimul concediu.De-acum la anu' zile libere...
Va pup!
LauraFlo spune:
Hana, LA MULTI ANI ! Sa fiti fericiti si sa va iubiti ca in prima zi !
Pupici Vladutului tau ! Sa uite incidentul cu betisorul si sa sta si el la 'scarmanat' Cred si eu ca v-ati speriat . Daria sta la curatat urechile ( chiar ii place ) la noi nasul nu suporta atingereli noastre.
LauraFlo spune:
Eu ultima aseara, eu prima astazi ! Pai e frumos ????
Am reusit sa intru aseara pt ca Daria a dormit la mama si bineinteles ca ma plictiseam.
Cine vine la cafea ?
vladhana spune:
'Neata,fetelor! Va las sa alegeti:ori cafea cu mine,ori lapte cu piticul meu.Nu stiu ce s-a intamplat cu el dar parca acum a descoperit lapte,mananca cu o pofta de speriat... Am uitat sa va spun ca are 13 kg si 86 cm.Adica e la limita superioara a unui copil de 1,9 luni(el are 1,8 luni).Asa mi-a spus doctorita care e tare mandra de el,de parca ar fi meritul ei!
cookie spune:
La multi ani!, Hana!
Sa fiti fericiti impreuna 100 de ani!
Mi-am facut si eu o cafea maare ca sa ma trezesc.
Aseara i-am facut o vizita Alinei si la-m vazut pe Vladut cel mic; este un scumpel mititel si frumusel foc!
Laura, despre locatia magazinului din Braila pot sa-ti zic cam asa:aproape se iese din oras spre Buzau si la linia de tramvai care intersecteaza drumul o iei la stanga si apoi la dreapta dupa vreo 500m...partea asta finala mi-e mai dificila, eu n-am fost sofer, eu am stat in dreapta Acolo unde o iei la dreapta se afla magazinul exact pe colt. Din cate mi-amintesc, parca nu avea nici o firma, este doar o cladire fara etaj, cu doua intrari.Sper sa te poti orienta dupa indicatiile mele "pretioase", ca eu is o catastrofa la orientare in spatiu, sunt in stare sa ma ratacesc si-n cartier la mine