M-am hotarat ...adoptie (23)
Raspunsuri - Pagina 11
irina_g spune:
LA MULTI ANI
tuturor Sfintior Miahil si Gavril indiferent ca e vorba de bebici, mamici sau tatici.
Sa va bucurati unii de altii.
aissa spune:
Da, are dreptate Irina:
La multi ani tuturor ce se serbeaza azi!
Si sa facem toate Sarbatorile alaturi de copiii nostri.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
florypop spune:
La Multi Ani!!! tuturor sarbatoritilor.
Sa stiti ca citesc mereu ce scrieti dar nu sunt in stare sa scriu mai nik. Ma simt foarte rau in sensul ca imi vine sa vars in continuu. Sper sa fie totul ok.
Va pup,
Flory 6+ si Andrei
patri spune:
Buna dimineata! Flory, e bine ca ti-e rau acum ca sa-ti fie bine mai incolo! Stiu ca multe fete de pe-aici si-au dorit raul tau si pt ele, asa ca rabda cu stoicism, ca ai de ce!
Unul dintre baietii mei e Mihai, cel mare, asa ca am ce sarbatorii azi, va doresc tuturor bbici, mamici, tatici, bunici Mihai-Mihaele,Gabriele si alte combinatii de sfinti de azi
LA MULTI ANI!
patri
urziceanu spune:
La multi ani tuturor sfintilor Mihail si Gavril!
La multi ani Micha din Craiova!
La multi ani fiului tau,Patri!
corina urziceanu
irina_g spune:
La multi ani Patri, sa iti traiasca Mihai si sa te bucuri alaturi de el.
Flory, ma bucur ca totul merge bine cu bb cel mai mic.
Dumnezeu va veghea asupra ta si asupra lui bb si vei fi mama din nou mai repede decit vei crede.
Trece timpul asa de repede....
Nu vreau sa va intristez insa azi am fost cu metroul si am vazut o tigancusa cu un bb in portbebe (vorba vine - erau niste sfori) si cersea.
De ce organele abilitate sa faca ceva, nu iau nici o masura.
Noua, celor care vrem sa adoptam , ni se pun bete in roate, ni se cer fel de fel de adeverinte, dovezi de venit, etc, iar celor care poate "din greseala" au devenit mame si acum abandoneaza copii, ii omoara sau cersesc cu ei, nu li se face nimic.
E nedrept.
Imi venea sa urlu cind am vazut-o cum cersea. Saracul copil avea in jur de 6 luni, era pe jumatate adormit iar hainele de pe el...
vai de capul lui.
ma repet insa e tare nedrept ce se intimpla.
Noi care adoptam vrem sa oferim o viata mai buna acestor copii abandonati si , in loc sa fim ajutate, ni se pun piedici.
E strigator la cer.
Nu va spun ca au fost zile cind dimineata era o cersetoare cu un bb de 6 luni in carut si la prinz cind ma intorceam era un barbat cu alt bb in carut insa de sex diferit si de alta virsta.
De ce nu se fac controale la aceste asa zise mame?
Hai ca mi-am spus offul. Adevarul ca vad aceste scene de fiecare data cind merg cu metroul. Cind imi luam atestatul, am intrebat asistenta sociala cum de e posibil asa ceva, si.. a ridicat din umeri.
No comment.
Hai ca v-am facut capul mare.
O zi frumoasa alaturi de sarbatoriti.
danielac spune:
La multi ani tuturor celor cu nume sfant!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 e in concurs pentru a deveni spiridusul lui Mos Craciun!!! daca vreti sa o ajutati, va rugam sa o votati!!!
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
rucsi spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe aici si sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI pentru toti cei sau cele cu numele de Mihai sau Gabriel si derivatele de rigoare. Si pe baietelul meu il cheama Mihai.
As avea si eu o intrebare . Daca imi iau atestatul si imediat gasesc un bebe foarte mic ( sa zicem 5-10 zile ) care nu are situatia juridica clara, am sanse sa-l iau acasa ? Exista conditii suplimentare pentru asta ? Mersi si va pup pe toate!