Bebelusi de martie - aprilie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ariadna - La cat mai fericiti Multi Ani de acum inainte!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Andira -

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ariadna - La multi ani! porumbeilor! Sa va iubiti mereu ca la inceput!
Mamacita- multumesc de incurajari! Nu ai plecat la spital?! De-abia astept sa ne spui cum a fost contactul cu realitatea...outside !
Marox- sa nu uit: stiu ca apa plata n-ar mai trebui fiarta dc. si-ar pastra producatorii si din RO calitatea: a fost scandal anul trecut cu apa plata Perla (s-a retras de la comercializare si astia de la Pepsi o dadeau gratuit la sticla de 2l, nemernicii, cica aia era infestata!!). Si sotul meu ma bate la cap sa o fierb . De apa de la robinet nu se pune problema, nici noi nu o bem (desi gatesc cu ea!. Mi-am adus aminte subiectul asta pt. ca aseara la stiri am vazut un scarbos de vierme in apa de la robinet (ziceai ca e sarpe, nu alat). Nu am retinut in ce localitate!! Dar mi-a fost groaznic de sila !

Corina si Vlad (11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ariadnabr, felicitari! La cat mai multi ani fericiti, impreuna!
Mamacita, multumim de aprecieri! Si mersi de pontul cu procesul tehnologic!
Adseana, speram sa treaca repede raceala. Si eu il simt pe Stef un pic fierbinte, chiar vreau sa-i iau temperatura, nu prea e in regula, e marait, foarte palid, chiar la ochi e vanat...Dupa-amiaza vine doctorita la noi sa-l vada. Cred ca e iar anemic.
Coco, eram cu gandul la niste poze de demult ale lui Rares al Andruzzei in care avea trasaturile foarte bine conturate pentru un copil de trei luni - nu ca acum nu le-ar avea . Iar despre Rares al Carmendutei am zis ca un scumpel! Vladut e un dragut cu parul lui cel cretz, nu trebuie sa te lauzi singura, ca are cin'te lauda!
Andira, waw, chiar de 19 ani? Ma faci sa - nu ca nu mi-ar placea! pentru Irinuca.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Coco, Ellinia Va multumin si voua!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

Sonia 7 luni!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna tuturor!
e ceva vreme de cand n-am mai intrat dar sporadic v-am mai citit.Tin sa le trimit bezele fetelor care s-au interesat de noi:rrox,mamacita,ligia,adseana
Bubu e bine,tare zglobiu,se rostogoleste de pe burtica pe spate si invers,vrea sa se ridice in picioruse dar numai in funduletz nu sta,decat sprijinit.Asa ca si noi ne numaram printre"codasei".Nu-i nimic,vom recupera!Cu papica stam neasteptat de bine,mai ales in ultimele 3 zile de cand papa aproape tot borcanasul de legume!!!!Ii dau in continuare legume la prima masa pt ca mi-e frica sa nu revin intai cu frcutele si apoi sa nu mai vrea legumele.
Revin,a inceput sa chiraie...

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ariadnabr, la multi ani! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!

ellinia, am aceasi parere ca si andira! Cerealele de la Milupa sunt cele mai bune! De ce crezi ca este Stefan anemic?? I-ai facut ceva analize mai demult?? tu nu-i dai fier??

mamacita, sunt de acord cu tine ca tre' sa le lasam pe fete sa-si rezolve conflictul. Insa de data asta mie mi se pare ca adriana a mers cam departe. Nu poti sa vii asa una doua sa-i zici omului ca este batut in cap, ca nu poate intelege. Astazi a fost rrox, maine cine va urma?? Toate ca toate, dar pana la jigniri! Putina decenta nu strica, chiar si aici pe net!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Ariadnabr. la multi ani pentru anisor! Multi inainte.

Fetelor, toti copilasii sunt frumosi si expresivi. Rares nu e facut cu Brad Pitt, desi nu mi-ar fi displacut . Culmea ironiei este ca o prietena mi-a zis ca parca ar fi fiul Angelinei Jolie, pentru ca are buze groase. Daca ar mai putea fi al lui Brad Pitt, Angelina sigur n-are nici o contributie, ca doar nu sunt mama-purtatoare .

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Acum ne ducem la vaccinul de 6 luni si cred ca presimte,toata ziua mi-a fost marait;pe deasupra nici n-am putut iesi din casa,ca e aproape furtuna

am pus poze noi in albumul "Alex la 6 luni"

adseana,ce rau imi pare,muuuulta sanatate intregii familii si de la alexutu pentru tiza,sa se faca bine1
ariadna,sa fie primul dintr-un lung sir de ani fericiti!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Zuzule Bine ai revenit! Si felicitari pentru legume! Eu zic ca daca o mai tii tot asa inca vreo saptamana, poti sa ii incepi sa ii dai si o masa de fructe ca acum s-a obisnuit cu legumele si nu o sa le refuze din nou.

Andruzza si tie!

Madalina si bebe Sonia

Sonia 7 luni!

Mergi la inceput