Bebelusi de martie - aprilie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

kathywsha,
chiar daca nu esti de acord cu ce a facut Daria,te rog foarte mult lasa rautatile la o parte!!!!!!Pentru Dumnezeu,daca tot esti asa bisericoasa,nu mai scrie aici,roaga -te in gand!Cel putin eu asa fac!
Si sa ma ierte Dumnezeu,toata tevatura pe care o faci azi mi se pare premeditata!daca tot erai de parerea asta de ce nu ti-ai spus-o la momentul respectiv si NEAPARAT azi?????
Priveste-te putin in oglinda!Nu trebuie sa-mi raspunzi,nu e nevoie,raspunde-ti tie.

Eu sincer nu vreau sa mai intru pe forum!Cum era la odisee si cum e acum...diferenta de la cer la pamant!NU VREAU SA MAI CITESC POSTURI DE GENUL CELORA CARE LE-AM CITIT AZI!!!!

ROG MODERATORII SA INTERVINA SI SA STEARGA UNELE MESAJE!!!!

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Zuzu...subscriu.....vreau inapoi la odisee......tot ce am citit ma lasa fara grai....nici nu are rost sa ma explic....

Si chiar asa mamacita ce face alexut.....?Fetele care aveti dintuci...doare tare?

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10723;116/st/20050326/n/NICOLA+ADRIANA/k/fb18/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

AOLEUUU! Ce-a iesit aici! Daca credeam numai o clipa ca poate duce la asa ceva, pe cuvantul meu ca nu scriam un cuvintel macar...
E ora 18.20, Daria tocmai trece prin acel moment, nu-si mai au rostul discutiile, s-o lasam sa uite si sa-i adresam o vorba buna!
Kathywsha te inteleg, dar nu e nici momentul, nici locul. Nu ni s-a cerut parerea si tu parca ai aruncat in aer dinamita aici... uff.. n-are rost sa ranim oamenii degeaba, nu se schimba nimic..
Mamicilor si Kathywsha trece printr-o perioada grea pentru ea si d-aia e mai sensibila la astfel de lucruri...
Hai ca am cam facut-o lata...
Sa vorbim despre bebelusii de martie - aprilie 2005 !

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Kathyshwa, cu mare parere de rau vreau sa-ti spun ca faci nota DISCORDANTA intre noi! Ai aparut tarziu, iar cand ai aparut ti-ai postat si tu problemele personale, iar noi, in loc sa te judecam, ti-am fost alaturi, ti-am fost prieteni. Imi pare rau sa vad ca in sufletul tau, NU este loc si de asa ceva. De aceea te anunt ca incepand de azi, o sa te ignor total, pentru ca asta meriti! Eu m-am ciondanit cu multe fete pe aici, dar niciodata nu am fost REA! Iar tu, azi REA ai fost si degeaba esti bisericoasa, degeaba crezi in Dumnezeu, daca nu ii urmezi si urmatorul sfat..."IUBESTE-TI APROAPELE" Faci probabil parte dintre acei oameni care prefera sa dea vina pe pacatele parintilor daca copii lor sunt bolnaviori...etc etc. Mi-e sila, si repet SILA ca faci parte dintre noi, si mi-e sila de lumea asta care va suporta pe voi astia care credeti ca sunteti cu o treapta mai sus decat noi ceilalti, pacatosii si necredinciosii. Degeaba crezi, daca nu esti in stare sa faci un bine, daca sufletul nu-ti e inzestrat cu bunatate si sensibilitate! Si cu asta am terminat-o si eu! Pacat!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Roxx am ajuns sa va iubesc pe toate, si am ajuns sa va respect parerea, dar ceea ce azi s-a intamplat aici, e de toata rusinea si nu e nici pe departe clubul din care am fost mandra sa fac parte. Imi plange sufletul in mine acum... Imi pare rau daca am fost prea dura in exprimare, dar nu mai pot...e prea mult!!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

Sonia 7 luni!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Fetelor imi pare sincer rau...

dar...

daca puneati atata suflet si atunci...ca sa i schimbati parerea...
cred ca altfel era acum...
si consider ca asta este adevarata prietenie si sensibilitate...
poate ca eu sunt in ceea mai mare masura vinovata...ca nu am abordat subiectul inainte.
sau poate este mai usor sa i spunem la oricare dintre noi intr o situatie similara...este alegerea ta(daca voi sunteti de acord cu aceasta ultima fraza...eu imi aplec capul)

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Sincer, sunt putin cam bulversata de ce am citit.
Cand am incheis calculatorul ultimul mesaj al fost cel ai Kathywshei,m-a socat de-a dreptul. Si tot gandinu-ma la duritatea mesajului mi-am dat seama ca e trecut de ora 18 si m-am gandit la Daria. Am intrat sa-i spun ca sunt alaturi de ea si ca sper ca s-a terminat totul cu bine, pentru sanatatea ei. Vroiam sa-i zic sa fie mai prudenta in viitor, e pacat de corpul ei (si nu numai).

Am citit ce ati postat despre mesajul Kathywshei, am inteles ca l-a sters, deci nu am fost singura foarte afectata. De cum l-am citit mi s-a parut ca e cel mai nepotrivit moment ca sa fie postat si, mai mult decat atat, nu trebuie citit de niste proaspete mamici.

In perioada aceasta, cand vedem cu ochii nostri cum dintr-un samburel iese o comoara pe care o iubesti mai mult decat orice, fiecare femeie (mama) este mult mai sensibila si se gandeste altfel la un avort. Inteleg ce greu i-a fost Dariei. Tocmai de aceea nu are nici un sens sa scrii astfel de lucruri.

Si, trebuie sa recunoastem, orice om este pus in viata in situatia de a lua decizii dificile, care il sfasie indiferent ce ar alege. Trebuie sa intelegem,sa respectam si sa iertam, chiar si pe cei care gresesc. Nu asta ne invata religia?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ioana are febra! Ieri dimineata a facut vaccinurile de 6 luni, a facut ieri febra toata ziua, azi noapte s-a trezit cu febra pe la 3 dimineata, dar era vesela si jucausa foc! Acum are din nou febra. Macar stiu ca poate sa faca febra fiindca la un moment dat imi pusesem si problema asta... a avut pneumonie si nu a facut febra, a avut bronsita si nu a facut febra, acum m-am linistit

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Kathyswha, NU avem dreptul sa ii schimbam parerea, iar faptul ca si-a ales drumul nu trebuie sa ne impiedice sa-i fim totusi alaturi! NU ai de unde sa stii, de ce a ales aceasta cale. Eu sunt convinsa ca motivele ii sunt intemeiate, si pentru ca ii suntem prieteni, nu trebuie sa renuntam la ea doar pentru ca face ceva cu care suntem sau nu de acord, ci trebuie sa-i fim in continuare alaturi. Asta inseamna adevarata prietenie!

Madalina si bebe Sonia

Sonia 7 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Cred ca am fost destul de politicoasa cu toata lumea...si nu am jignit pe nimeni. Nu sunt eu rea ...viata este....care ne aduce in fata unor decizii care ti rup inima.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput