Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cred ca va fi si pe international....va anunt si vedem noi.
Noapte buna. Si eu mai am din cand in cand probleme cu somnul dar daca o tin in brate si o pup si o mai duc si la noi in pat ii trece. Oricum e un ingeras la casa omului de cuminte ce este.

Paulacu Paul sau David???? 29+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Sa nu dati cu paru'mine dar poze pun abia diseara. A iesit bine petrecerea, tortul a fost super , si frumos si gustos, s-au distrat copii cu baloane, pictat pe fata etc, dar pe Raducu nu l-a interesat nimic. I-a placut cand i-au cantat La Multi Ani si Happy Birthday ca apoi a venit taica-su si l-am pierdut de musteriu. A stat in curte si s-au jucat cu masinile. Au iesit si ceilalti copii dupa-aia in curte, a fost frumos. Fiecare facea ce vroia, altul cu masinuta, altul cu tricicleta etc.. Cred ca era si obosit ca avusesera si Haloween Party dimineata. Dar erau asa dragalasi. cand am ajuns acolo, nu m-a vazut in prima faza, era in capu' mesei (deh, sarbatoritu') in costumul lui de Peter Pan, fetitele erau costumate in zane etc, fluturasi, baieteii in Spiderman, era un baietel caraghios costumat in dovlecel, Stefan al lui c.gaby era in dracusor, au fost haiosi. Prin curte erau dovleci, care mai de care mai haios iar seara i-au aprins. Oricum s-au combinat bine cele 2 petreceri. a venit si paula2003 cu aia mica, o dulcica, mi-a parut rau ca n-am apucat sa vorbim mai mult fetelor, dar era un balamuc acolo! Ma pregatisem si io cu diverse ptr. noi astia mai mari dar eu spre ex. nici apa nu am baut! Las' ca mi-au revansa sambata cand vin adultii la party.
cu pozele: n-am avut cablu aseara, i-am zis sotzului sa ia astazi unul si le pun diseara. Si astept si Cd-ul de la Haloween.
Pupici si va mai zic, mai tarziu!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani la toti sarbatoritiii!!! Sa fie sanatosi si fericiti!
Pupici speciali pentru Matei(ca doar e frumos si destept ca fiul meu)!!!!
Adriana felicitari de abia astept sa-ti calc pe urme...!
Am fost foarte ocupata si am citit mai rar si nu tot dar multe vesti bune si ma bucur-Pupam si Alexa vedeta TV!
Din pacate ElenaLove a avut probleme cu uraganul dar ma bucur ca sunt sanatosi si ii asteptam cu drag in tara.
Promit sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI: Alex, Aris, Andrei, Iasmina si Luana!

Toate gandurile bune pentru voi, dragi copilasi si pentru parintii vostri!

Felicitari vedetei noastre scumpe, Alexa, abia asteptam s-o vedem!

Pupici la toata lumea!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Dragele mele mamici!

Sunt si eu o mamica din grupul vostru, dar care cu rusine tr sa recunoasca ca a trecut pe aici mai rar!

Si tot cu rusine tre' sa recunosc din nou ca acum vin cu un "interes"! Vin sa va intreb daca nu vreti sa dati o mana de ajutor la Bazarul Umanitar... Probabil ca multe dintre voi nu or sa fie interesate dar si mai probabil si mai multe or sa vrea sa faca ceva pentru copii in suferinta... Offff, Doamne!!! Sunt asa de multi si pentru toti ai vrea sa faci ceva si este greu fara ajutor!

Va pup cu drag pe toate si promit ca data viitoare am sa va mai povestesc cate ceva si despre Matei!

Dana si nazdravanu' de Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

size=2]AJUTATI COPII IN SUFERINTA PARTICIPAND LA BAZARUL UMANITAR
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
VA RUGAM AJUTATI INIMIOARELE BOLNAVE: BELLA SI MARIUCA TEODOREI[/size=2]
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873
http://bella.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

La multi ani!
Ce multi sarbatoriti sunt in perioada asta....

Mergi la inceput

Am sa incarc si eu poze de la petrecere dar in w-k. Alexa a fost foarte cuminte si a stat neclintita la pictat, mai mare frica am avut eu ca nu va sta si sa nu faca urat dar ca de obicei ma surprinde placut cu intelepciunea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor dragelor, copiii astia parca se vorbesc!
Si noi avem exact aceeasi problema cu somnul. Si Markus se culca ziua pe la 16, si doarme cam 1h jumate, iar seara abia dupa 23.00 sau chiar 23.30 se mai culca.
Tare ma enerveaza programul asta, dar asteptam, poate isi revine....
La noi banuiesc oarecum de unde vin apucaturile astea. Eu vin de la scoala dupa 15 in fiecare zi, uneori chiar apropae de 16.00, iar copilul nu vrea sa se culce cu tanti Geta, ma asteapta pe mine sa vin sa-l culc... Asa ca obosita, nemancata, trec la aparat si mai intai culc copilul, abia apoi mananc si eu ceva si alte treburi.

No, acuma ce sa-i fac, ca mi-e asa mila de el, dragutul, probabil imi simte lipsa, oricat de buna e tanti, tot mama e cea mai buna

Gata, v-am tzucat!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Si la mine de 2 zile nu vrea sa se culce ziua si cade din picioare pe la 18 si dusa este pana dimineata. Acum a inceput sa fac si mofturi ca vrea la noi in pat si parca ar fi un somnifer in pat cand o pun.... Si mai dormi Paulo...daca ai unde si cu burtica. Dar ma amuza si e o dulce si mama ce sa faca se trezeste si se apuca de treaba. Azi ma chef mare, e ziua mamei mele si am musafiri, petrecare, nu pot sa stau ca mai am putin la tort si curatenie.
Va pupic si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

LA MULTI ANI!
Alexander, Aris, Andrei , Iasmina, Luana, Vlad Stefan
sa fiti santosi, cuminti si sa va bucurati parintii.
Paula - LA MULTI ANI pentru mama ta si petrecere frumoasa. si noi mai avem azi o petreceresi am muncit aseara... ca azi lucrez.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput