Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

In bucuresti a fost frig, a plouat toata ziua si a fost urat. Cu toate astea am mers la plimbare, la biserica ...nu am stat in casa.
Azi sunt ametita rau, e 12.35 si nu stiu la ce ora merg la recuperare??? nu am fost anuntata si nu stiu cum sa-mi impart timpul.
Sa nu uitati sa treceti pe la sarbatoriti, macar noi intre noi sa le uram tot ce-si doresc si multa sanatate.

Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vai Ileana ce nenorocire. Mie mi se face rau la faze din astea. E extrem de periculos. Nu ati mers la medic?
Ma gandesc ca putea sa-i arda gatul sau stomacul...
Sa ne zici cum e, ca acum chiar sunt ingrijorata.
Sper sa fie bine, s-a speriat rau puiutul ?Laura super pozele. Unde mergeti mai exact ?
Uki sanatate multa , las' ca vine vara si trece
Ven La multi ani !!! Sa va traiasca sanatos. Sa fiti fericiti cu totii si sa mearga totul cel putin la fel de bine ca pana acum.
Eu ma gandeam sa o pun pe Isabel sa faca un desen special pt tati de sarbatori. Poate deseneaza si nazdravanul ceva, asa cadou din partea lui.
Elena....imi dau seama ca nu intra pe net, da' ce o face oare ?Fug ca s-a trezit mofturoasa. Va povestesc mai tarziu de noile apucaturi de fetita rea ale Isabelitei.
Pup iu tare
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexandra, nu putea sa-i arda gatul, ca doar e sirop epntru copii, dulce, cu nu-stiu-ce gust de fructe. Da' putea sa faca cine-stie-ce convulsii, etc. N-am fugit la spital, primul gand a fost ca mai bine il facem sa vomite decat sa stam si sa asteptam pe la usile spitalului in timp ce substanta se absoarbe in organism...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
In sfarsit ne-am mai linistit un pic. E acalmie totala in casa.
Vineri am ajuns cu fiu-meu la spital ca a facut o viroza, iar seara am fost la concert cu Depeche Mode. Iubitii mei.
Ce delir!!! Ce incantare pe mine. Un scaun nu mai era liber. S-au dat toate locurile. Un bilet a fost $80. Nu am avut voie cu aparatul foto asa ca nu am putut fotografia. Ca tare mi-as fi dorit. Parca am vazut vreo doua-trei blitzuri prin sala, dar nu sunt sigura de la ce erau.
Dar predominau telefoanele in aer ca sa faca poze.
Spectacolul trebuia sa inceapa la 20.00. Sala ocupata pe jumatate. Parca eram un pic dezamagita ca in orasul nostru nu sunt asa de populari. In fine, doar e formatie britanica.
Si la 20.00 fix a aparut o formatie care se lansa si ea, de zbantzaitzi, nu mi-au placut deloc. Dupa ce au terminat ei de cantat a fost o pauza de un sfert de ora, in care lumea venea in carduri, stoluri, cum vreti voi sa le ziceti.
Cum a aparut DM pe scena, nimeni nu a mai stat pe scaun. Toti au dansat, au fluierat, au strigat, ce sa mai, un vacarm general. Imi tziuiau urechile de ziceam ca nu o sa scap de zgomotul ala imprimat in urechi mult timp.
Au cantat nemaipomenit. A fost mult mai frumos decat ma asteptam. Au bagat si cateva melodii din albumul nou, dar cand se cantau renumitele lor "Somebody", "I jus can't get enough", s.a.m.d. lumea era in extaz. Nu auzeai decat aplauze si tropaitul picioarelor. Se misca podeaua. Pe sus vedeai numai valuri facute din maini, brichete, tot felul de obiecte fosforescente. Toti stateam cu mainile in sus.
Nu comentez de aranjatul scenei, ce lumini, ziceai ca vin din OZN-uri. Mi-ar placea daca as putea cumpara DVD cu concertul lor. Ca a iesit totul grozav.
Un tricou cu ei se vindea cu $35, o pereche de chilotei tanga cu $15, etc.
Erau in fata noastra unii de venisera din Los Angeles pentru ei.
M-am simtit atat de tanara si fericita pentru trei ore ca am zis ca merita sa mai repetam figura.
Simti ca traiesti cand ii vezi pe cei de langa tine ca stiu sa se distreze, sa simta pulsul vietii.
Lumea imbracata cat mai depechist, toate natiile, de toate varstele.
Apoi sambata am avut invitati copiii pentru ziua lui Luca. Am facut un tort de crema de zahar ars. Fiu-meu tare fericit. S-a jucat, a vrut sa sufle in tort, dar nu a avut parte ca au suflat amicii lui, au baut sampanie pentru copii. Intradevar a fost o zi pentru el. Eh, si noi adultii ne-am simtit bine. A primit foarte multe jucarii pe care acum nici nu le baga in seama.
Duminica am facut masa cu adultii. Seara ma simteam extenuata.
Luca e mai bine, nu imi mai tuseste asa de rau.
Eu am inceput sa simt miscarile lui bb. Miercuri intru in sapt. 18.
Vikinga, esti o mamica tare frumoasa. Iar poza aia cu fosta si actuala e beton. Oricum fosta e tare fada. Dar daca va intelegeti bine, e super. Ce ti-e si cu viata asta.
Asteptam sa pui poze de la party-ul lui Aldito.
Ileana, mai nasol cum ati patit-o cu Luca. E mare lucru ca a reusit sa vomite. Azi cum i-a fost?
Am tras si eu candav o sperietura cu Luca cand mi-a prins o sticluta de oja si lingea de zor la ea. Doamne, ce emotii!
Alex, la multi ani cu multa sanatate si fericire!
V-am pupat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am pus poze la link-ul asta:
Petrecerea de doi anisori
Sa-mi spuneti daca merge.
Pupic,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana....eu am citit repede si m-am gandit la perhidrol....parca era ceva cu asa o denumire..pt permanent...nu ?
In capul meu asa m-am gandit.
Pai, sa ma relaxez atunci.
Avem niste prieteni in Valencia care au lasat fetita cu bunicii in casa si a baut amoniac dintr-o sticla. Au stat in spital cateva zile.
Valeria....uite cum zice tanti Valeria de copil ca a fost la spital in trei vorbe...si de concert in juma' de pagina.
Cum se simte blondolici acum ? Vezi ai grija sa nu iei si tu.
Cum e burticul ? Cum mai doarme domnisorul ?
Cand vedem poze cu sarbatoritul ?
Ma bucur ca v-ati distrat.Ma duc la Isabel ca azi a fost groaznic de urlatoare. Nu pot sa va povestesc acum, ramane pe maine.
Noapte buna la toata lumea.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ciuf, multumim pt urari. Ieri i-am tinut ziua, doar cu nasii, ca nu m-am simtit in stare de bairam. Sarbatoritul a fost cam indiferent, pt ca ii captasera atentia baloanele, si avea treaba cu ele, iar mai apoi s-a ocupat cu facutul praf a doua jucarii ce tocmai le primise. De aia zic eu ca-s sfinte sticlele de plastic si cutiile de carton. Sotul meu e fan Depeche Mode. Eu tare am vrut sa merg la Dave Matthews Band, dar nu am mai gasit bilete.

Azi am fost la dentist cu el, adica tati, ca eu nu mai prea pot lua liber. Dintii (pe care a cazut in martie) au revenit complet si nu sunt patati, asa cum se intampla in cele mai multe cazuri. Deci la urmatorul control mergem doar la anul. Maine mergem la pediatru pt controlul de la 2 ani.

Poze de la ziua lui Alex http://pg.photos.yahoo.com/ph/puiufuzzy/album?.dir=/7b08&.src=ph&.tok=phzQ37DB89zxtRpx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexa va fi la TVR1 miercuri la ora 15, emisiunea "Oameni ca noi". Daca vreti si puteti sa va uitati....apare si mama ei.

Va pupic si o seara buna, am musafiri si trebuie sa fiu drepti la apel.

nu mai pot, sunt obosita....

Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ciuf, se vad pozele. Mama ce v-ati intrecut la decort tortul ala 9al doilea). Mi s-a facut pofta. Al meu nu-i asa de pompos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

am vazut si eu pozele de la Vikinga si Ciuf, ooo ce de petreceri, super, am observat ca voi doua aveti puii (care au deja 2 anisotri), ca seamana tare, doar ca Luca e mai blond, in rest, cretulini si rotofei si frumusei, mey mey

Aldito, LA MULTI ANI!!! petrecere frumoasa!

Ven, LA MULTI ANI !!! pt sot, sa -ti fie alaturi mereu si sa fiti fericiti!

Vikinga, distractie placuta in Spania

Paula, ai si facut tort??? vreau si eeeu!

Ileana, of of...pupici la Luca (ba, da' ce-a crescut!)

Supermami, e mai bine Isabel?

eu sunt... ca un magar, tusesc si sunt racita praf, nu pot dormi, ca ma apuca tusea exact noaptea, ma enervez... am luat ambroxol pastile si tot siropul Mariei, degeaba, ma mananca gatul de parca am 1000000 de furnici
noroc ca mariuca decat tuseste, i-a mai trecut...cu forta i-am bagat pe gurita picaturi de ambroxol...

va las, noapte buna!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput