Care e idolul tau ??? (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

facem intrunirea idolilor profesionisti din bucuresti ? pe vineri seara ? dupa serviciu.

daraele esti din capitala varule ? poate vine si taica lu tomitza, savarinele sunt invitate si ele si ne intilnim doua - trei ore undeva in centru, siiiiiiiiiiiiii.............. bem ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sorry !
Imi exersez talentele de descoperitor de idoli in Timisoara, asa ca voi fi la intalnire doar cu Spiritul..... dar promit sa beau o bere in acelasi timp cu voi !

O saptamana minunata va doresc tuturor si nu uitati vorba poetului: “In fiecare zi se intampla ceva uimitor... Si astfel ni se aminteste mereu ce bucurie e sa fii in viata.”

Sa fiti iubiti, sanatosi si fericiti si sa zambiti non stop !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by narancea

facem intrunirea idolilor profesionisti din bucuresti ? pe vineri seara ? dupa serviciu.
daraele esti din capitala varule ? poate vine si taica lu tomitza, savarinele sunt invitate si ele si ne intilnim doua - trei ore undeva in centru, siiiiiiiiiiiiii.............. bem ceva

He he, vine zmeul-zmeilor pe meleagurile natale, sa capete puteri?

Io, ca savarina suparacioasa si circotasa(*) ce ma aflu, am a va spune ca din varii motive ce nu tin de vointa mea (altfel spus, cum iti asterni asa dormi) eu sint consemnata, dupa caz: la serviciu/ acasa cu kinderu'/ in parc ccc cu kinderu'...So, va urez succes la mareata consfatuire, dar, eventual, va pot astepta (sa va raspund la salut ) simbata dimineata in parc, "undeva in centru", daca simtiti cumva nevoia sa va dregeti mahmureala la aer verde, cu lopatica si galetusa in nisip...

(*) - da' care se simte "teribil de importanta", ca acum realizez ca m-am grabit sa ma bag in seama de parca vorbise careva cu mine...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Uau si iara uau !!! Am ocazia de a bea cot la cot cu idolu' meu !!!

emotionatu'

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hahahahahaha ilenutza cum ne-ar sta noua la idolii de apa dulce, sa venim in parc sa plimbam copilasi ! noua ne sta bine cu berea-n mina tata lu toma, daca se cauta tot mai gaseste prin casa un copilas , dar eu........ asa ca ilenutza noi te mai asteptam peste citziva ani cind copilasu creste mare si potzi pleca de acasa .

only me and tomas father ! and beer .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

OK, ramine cum am stabilit.
Cu urmatoarele amendamente:
-bey, n-ai imaginatie....cum adica "cum ne-ar sta noua la idolii de apa dulce, sa venim in parc"....
-pina creste fiu-miu mare si scap io d'acasa, tu o sa ai deja nepoti pe care va trebui sa-i duci in...parc!
Asa ca...
Numa' bine va doresc!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

No, atunci, idolilor de apa dulce, asteptam poze de la intalneala voastra. Cu si fara . Mai bine zis inainte si dupa .
Iileana, weekendul acesta nu pot (si cred ca nici urmatorul) sa iti cer o intalnire cu copiii (narancea nu stie ce pierde ). Dar eu iti propun, cand s-o mai raci putin, sa ne intalnim la ...patinoar cu plozii. Noi bem cate un "ceai" fierbinte , linistite, la o mica barfa la mantinela, in timp ce picii isi vor consuma energia pe gheata. Ce zici?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Vezi bre idole cum se fofileaza lumea. Ba ca nustiuce, ba ca nustiucum ... neseriosi, ce sa mai !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Tata lu Toma, sincer, eu chiar nu pot. O sa am un weekend de groaza. Si cel de dupa. Si nu glumesc, sa stii. Nu doresc la nimeni un asemenea weekend. Dar uite, te invit si pe tine, cu Toma, la patinoar, ce zici? La un "ceai" fierbinte .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

pana la urma se intalnesc idolii sau idolatrii?

ziceti-mi si mie unde cum cand daca nu sunteti masoni

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput