Copilasi martie-aprilie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Stati sa va povestesc de HALLOWEEN! Aseara am fost la Trick-or-Treat (merg copiii costumati de la o casa la alta si ii serveste cu bomboane). Nu pot sa va descriu cat au fost de incantati copilasii. Au fost innebuniti pur si simplu (am fost cu mai multi prieteni cu copii), au chiuit, au alergat, si-au luat bomboane, de parca stiau ce sunt alea, isi luau lacom cate puteau, ca asa i-au vazut pe astia mai mari! S-au prins rapid ce trebuie facut: trebuie ALERGAT la TOATE casele, luate cat mai MULTE bomboane, spus "Thank You. Bye, bye" si ALERGAT la urmatoarea casa, pe cat posibil de ajuns primul la usa! Au fost pur si simplu nemaipomeniti!! Nu-mi vine sa cred ca fiind atat de mici le-a placut asa mult, chiar daca, de fapt n-au inteles ei de ce erau costumati (i-am imbracat pe amandoi in leoparzi) Au fost f. impresionati de toate decoratiile caselor: bostani, vrajitoare, monstri, si multe altele. Spuneau intruna “UAU!”, se mirau si faceau niste ochi… si prostii de noi n-am avut camera de filmat cu noi, doar aparatul foto… Nu-I nimic, filmam la anul. Cam asa ne-am petrecut noi seara.

Daniela, Codritu, Anca - voi ati fost?

Va pupam pe toti si pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara fetelor!

Mama Rayule da ce draguti sunt muedezi Lasa copilul sa fac ce vrea si cand vrea si atunci cand va creste sa-ti dea dracuui in cap ca nu-i convine lui cum ii vorbesti
Raulica?? prostii??? ce-s alea?? el nu face asa ceva
Doamne daca l-ai vedea te-ai sparge Azi era cu gura plina de apa si i-am zis sa-mi arate ce are in gura, a deschis usa si a varsat toata apa pe el
Noi l-am invatat sa umble ca batranii si azi pe strada venea un batranel care umbla cam asa cum l-am invatat noi...mai m-a facut de rusine S-a pus copilul meu pe unras, da ras frate ca abia s-a oprit saracu om se uita la Raulica si nu pricepea nimic

Ruprich, asa cum zice si rayu, stai linistita ca si la noi sunt certuri, uneori nasoale, alteori asa a moaca, de plictiseala Si vreau sa-ti spun ca nici eu nu dorm cu Clau...una: ca eu am nevoie de spatiu , doi: ca asa ne-am obisnuit , 3: ca sforaie si lista ar putea continua la nesfarsit....aaaaaa acum l-am bagat cu mine in pat ca e ca o soba...asta doar acum cat e frig, ca vara nici vorba, nu il vreau cu mine in pat

Andreea, ai pus o intrebare la care si eu astept raspuns
Ce stiu eu, dar nu sutn ferm convinsa ca e adevarat
Circumcizia se face chirurgical, iar decalotarea manual

Anca, lui Claudiu

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Clau, Andreea, eu am doi baieti cu putzulica decalotata! Da, am un tatic tare grijuliu cu treaba asta si le-a rezolvat problema la baieti imediat! Si sincer, la Simon nu credeam ca va reusi, ca era destul de accentuata fimoza. Dar a reusit, si asta fara iritatii. Chiar si medica de fam s-a mirat. Asa ca lasati-va copiii pt 2 saptamani pe mana lui sotu' si ii decaloteaza el.
Cred ca daca ramanea treaba asta in seama mea sigur ajungeam si noi la chirurg.

Simo, cred ca au fost un deliciu copiii tai in costum de leopard! Si te rog frumos sa nu ne privezi de placerea de ai vedea si noi imbracati asa! Vrem pozeeeeeeeeeee!!!!!!!! Nu-i asa fetelor?
Ce interesant e sa-i observi pe copii, sa-i compari, sa descoperi diferentele dintre ei, nu? Oare si ai mei vor fi diferiti la caractere? Numai asa pot si eu sa sper la un copil linistit (adica la Simon), ca Stefan e foc nestins!

Andreea, Stefan la 1 an si 6 luni a avut 11,5 kg si 85 cm. medica mi-a zis ca e ok cu kg si un pic mai mare la cm. Deci si voi sunteti in limite normale.

Clau! Ce treaba e asta sa dormi in alt pat fata de sot? Eu nu inteleg. Nu as putea, chiar daca si al meu sforaie. (il misc pana nu mai sforaie ). Si sincer, nu suntem genul care ne tinem toata noaptea in brate, dar macar cu un picior trebuie sa-l ating, altfel nu pot sa dorm. Asa dormiti de la inceput, sau numai de cand e Raul?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hana, am facut modificarile si la tine

Mariana, e misto sa dormi singura in pat, sa te lafai la greu Noua ne e fff bine asa[:d] Si n-a fost de la inceput asa si nici macar de cand s-a nascut Raul...totul a venit de la sine Eu pot dormi ffffffffffffffffffff bine fara el, si asta nu inseamna ca nu ne iubim sau altceva...
I-a decalotat sotul tau?? uau...si al meu a vrut dar nu l-am lasat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Hai ca m-am prins cum e cu puta lor. Cica decalotarea se poate face manual (dar eu nu am sot acasa acum si nici nu cred ca ar faceo) sau prin operatie de fimoza. Operatia presupune si o anestezie. Se face o anestezie generala dar copilul respira fara aparate. Dureaza putin si in aceeasi zi se pleaca din spital. Mai este si circumcizia care e eltceva: presupune si decalotare, dar se si taie o parte din pielita care acopera glandul astfel incat toata viata glandul este la vedere in orice situatie. Acest lucru li se face copiilor musulmani.Am vazut ceva pe net despre circumcizie si nu as face asa ceva copilului. Daca e vorba de operatie de fimoza necesara, sunt de acord.
Am reusit sa va lamuresc?

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mai fetelor ,ce vorbiti voi acolo de decalotare?brrrrrrrr!Am vazut si io poze chiar aici pe forum,despre circumcizie,adevarat,dar mi s-au parut sinistre!cred ca decalotarea e totusi altceva,uof,vedeti ca n-am baiat nu?
Claule,acuma fii sincera,cind ai dormit cu mine am sforait?ca stiu ca le mai trag la aghioase..dar cre'ca nici cu tine nu mi-era rusine!Uof,ce dor imi e de Raul!
Simo,cred ca au fost niste dulci piticii tai de Haloween,nu ne arati poze?Cit priveste educatia...asa e aici,cum va spuneam.se exagereaza,si eu nu cred ca e bine .Nu stiu daca v-am povestit..asteptam intr-o zi autobuzul.In statie,o mamica suedeza cu un carucior cu un bebe si un baietel de vreo 5 ani.Timp de 10 minute,cit am stat acolo,baietelul urla la maica-sa constant,ESTI O VACA ESTI O VACA ESTI O VACA!Eu asteptam o reactie,una cit de mica,infima,sa-i zica macar sa se opreasca!Nimic mai!Statea si astepta autobuzul,impasibila!Voila!
Laura,stai linistita ca nu esti singura mamica nervoasa,sa ma vezi pe mine si pe Clau!Inca as putea spune ca a mea cuscra e mai relaxata,eu sint paranoia!
Si de la noi ultimele stiri:am fost in vizita cu Bubu,a darimat vreo 3 pahare,a rupt o punga cu bomboane de le-a umplut oamenilor casa de ele,s-a catarat peste tot,a atentat la televizorul lor(sa-l mute),basca la gradinita l-a altoit pe un prieten de-o virsta cu ea,un pitic mic,din Eritreea,saracu!cica l-a caftit din amicitie,mi-a zis taica-su ,ca mie mi-e frica sa o iau de la gradinita,ca cine stie ce-mi mai povesteste educatoarea!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Doamne ce vorbarete ati fost zilele acestea! Tot timpul raman in urma,abia apuc sa mai citesc,intotdeauna pe fuga.Am un mare obiectiv acum:scapatul de suzeta.Drept urmare il fugaresc toata ziua prin casa,iesim afara,chiar daca ne pisca putin gerul,ca atunci cand vine ora somnului sa cada frant fara suzi.Si de doua zile merge.Sper sa tina minunea mai mult de trei zile,nu ca data trecuta.
Claudelu,multumim pentru schimbari! Se pare ca in curand voi cere iar schimbari,restul dintisorilor sunt pe cale sa iasa.
Ela,sanatate multa nepotelei tale! Sa se faca bine cat mai repede!
Laura,la laboratorul pe care ti l-au recomandat fetele e program de la 7-10.Rezultatele ti le da in aceeasi zi,intre 4-5.Si e 30 mii analiza.Doar ca kk trebuie sa fie neaparat din acea zi.Sper sa-ti faci griji degeaba!
Andreea,nu inteleg ce-i cu nebunia asta cu decalotarea? De ce e asa de importanta? Ai nostri soti n-au mai fost decalotati si nu li s-a mai intamplat nimic.Eu stiam ca e necesara daca e motiv de infectie,dar fara...Am inteles ca sunt pediatri la care daca te duci te trezesti ca-ti ia copilul si-l decaloteaza cat tu stai de vorba cu el,e o adevarata criza.Am inteles care e procedura,scopul insa nu.

Mergi la inceput

'Neata!

Clau, sunt convinsa ca va iubiti, numai ca mi se pare ciudat dormitul asta separat. Auzi, dar cand treceti la cum procedati? Va intalniti pe teren neutru?
Sa stii ca mare gresala ai facut ca nu l-ai lasat pe sot sa se ocupe de decalotare! Acum aveai un Raulica rezolvat. Doar era taticul in elementul lui, nu? Eu pe principiul asta am mers: e barbat, stie ce face mai bine ca mine .

Andreea, esti simpatica. Acum am inteles perfect care e diferenta .

Elena, probabil mamica "vaca" nu vroia sa se dezlantuie in public; nu vreau sa ma gandesc ce l-a asteptat acasa pe copil !(altfel nu pot sa-mi imaginez atata liniste! ci doar ca era linistea din-naintea furtunii )

Hana scopul decalotarii este urmatorul: intre gland si pielicica se aduna secretii, care trebuie splate ca altfel pot da infectii sau pot forma chistulete (am vazut cu ochii mei). Si mi se pare normal sa-i spalam si acolo, ca doar si sotii se spala la gland, nu?
Succes cu suzeta! (noi am scapat de ea pe la 1 an ).

si o zi buna!

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa ma plang cu ceva la voi!
Citind ca Amelie cafteste copiii, mi-am amintit ca si Stefan procedeaza la fel.
Cu stupoare am constatat asta duminica trecuta cand ne-am intalnit fetele de la Cj in parc. Efectiv imi era rusine: cand il enerva vreun copil, cand il lovea sau il impingea.
Maica-mea imi spune ca acolo la tara se intalneste cu multi copii (neamuri multe ) si daca l-ar lasa i-ar bate mereu.
Fetelor, ce ma fac cu el??? Help! O idee, un sfat! Ca eu mor de rusine.

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela

Claule,acuma fii sincera,cind ai dormit cu mine am sforait?ca stiu ca le mai trag la aghioase..dar cre'ca nici cu tine nu mi-era rusine!Uof,ce dor imi e de Raul!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Tu crezi ca eu imi amintesc?? Mai tare a sforait Raul
Daca ai stii de cate ori ma uit pe pozele de la Brasov...of viata mea

Gata ma duc la plimbare, revin io

Mergi la inceput