Copilasi martie-aprilie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mariana,intru rapid numai sa-ti spun ca de Simon!!
Nu mai pot dupa zburliciul tau,asa imi aduce aminte de Amelie,tot asa ii statea parul in primele luni!Si Stefan e baiat mare acum,doamne ,ce mai cresc puii nostri!
despre alocatii si toate alea de care vorbesc cuscra si Laura,oups,habar nu am,asa ca mai bine tac!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Asta e poza mea preferata

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Simon esti bestial ! Rayu ai dreptate ! Ai ales fotografia cea mai reprezentativa !
Fiiica mea n-a avut in viata ei atat par !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Claudelu',spune-mi te rog ce numar la Happy folositi? Chiar vreau sa incerc.Nu de alta,dar daca nu a racit deja si se mai trezeste o data asa sigur va raci.Eu cred ca a depasit pampers-ul din timpul noptii,atunci cand s-a trezit s-a urcat in pat la noi si deja era rece.
N-am inteles Laura cum e cu pusul pe olita.Nu mai depaseste capacitatea pamers-ului noaptea daca o pui pe olita dimineata?
Mariana,acum ma uit si eu la poze! M-am apucat rapid de scris caci sunt pe fuga.

Mergi la inceput

Mariana,super frumoase pozele! Si ai dreptate Laura,parul e bestial! Eu tot suspin dupa par,mai ales ca Cip l-a ras iar,a patra oara.
Claudelu',spune-mi te rog ce numar de Happy iei? M-ai facut curioasa si vreau sa incerc.Daca se mai trezeste o data asa sigur raceste,asa daca nu cumva deja s-a intamplat.
Laura,nu am inteles prea bine cum e cu olita.Daca o pui dimineata pe olita nu mai face asa de mult pipi noaptea?

Mergi la inceput

Sorry! Prima oara nu mi-a aparut mesajul si de aceea l-am mai scris odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana, daca nu apuc s-o pun la olita imediat cum se trezeste, face in pampers si cu acest pisu depaseste capacitatea de absorbtie a pampersului. Pana la acest pisu e ok, probabil ca si cantitativ pisu de dimineata e considerabil mai mare.
Aaaa, am mai observat ceva, fata mea face pisu mai mult noaptea decat ziua. Daca n-as schimba-o ziua i-ar ajunge ( cred, n-am incercat )un pampers. La voi cum e ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna ziua.
Clau, Alex nu a plans de loc atunci, dar acum plange de fiecare data cand face pisu. Il ustura pt ca deja facuse o infectie acolo. Era multa smegma pe care au curatat-o la spital. Acum ma chinui sa-i pun rivanol cu seringa, apoi o crema cu antibiotic. Eu nu eram pt decalotare, dar uite ca mai sunt si cazuri cand e necesara. Am tot citit pe forum ca nu e necesara daca speli copilulsi pastrezi o igiena riguroasa. Eu il spalam cu apa si sapun de cel putin 2 ori pe zi, iar cand nu foloseam apa, foloseam servetele umede si desfaceam si pielea si stergeam usor in varf. Si tot s-a intamplat sa se infecteze. Poate unii baietii produc mai multa smegma care nu poate fi inlaturata usor si ea se aduna acolo. Bine ca am scapat fara operatie. Pt ceva ce am putut face acasa, la spital trebuia anesteziat.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Si al meu se trezeste de multe ori cu pampersul plin si ud tot. Nu mi-am facut griji mai ales ca el mai bea si noaptea cate ceva.
Vizionez poze frumoase cu baietei draguti foc.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
Mariana - vai, Simon e un scump si jumatate! Nu ca Stefan nu ar fi, mai ales asa, nervos Esti fericita cu asa copii frumosi.
Clau - mersi ca ai pomenit de ordonanta, io eram pe dinafara cu noutatile, ca nici la stiri nu mai apuc sa ma uit. Iar s-a culcat fii-mea la 11 noaptea, cu chiote si proteste. Aproape ca adormisem eu inaintea ei.
Vad ca nu scria nicaieri clar in textul comunicatului de presa: stimulentul sper sa fie lunar, nu doar o data si gata. (astia ar fi in stare)
Ma tot bate gandul sa caut o gradinita care primeste copii de la 1 an si jumatate, as fi curioasa sa vad cum se acomodeaza. Si daca as duce-o mai din timp, as evita tensiunea din aprilie: reinceperea serviciului, gasirea gradinitei si acomodarea copilului cu noul program, cela 1 milion de griji pe care mi le-as face etc.
Rayu - bun program ai avut ieri! Nu ai poze de la petrecerea copiilor, asa mascati cum erau? (cu AMI-terminator) Zile de genul asta sunt considerate obisnuite la mine, e anormal sa ajung sa fiu relaxata la sfarsitul zilei si sa ii mai zambesc sotului Mama, da' de asa spalatorie computerizata n-am mai auzit, mai ceva ca programarea la un doctor!!
Simo - poze, poze, poze cu copiii la Trick-or-Treat!!
Nedda - pe unde sunteti? Ati plecat deja la Manchester? Voi ati costumat-o pe Lara?
Alona - inca te refaci dupa ziua sotului? Sau a dat lenea peste tine? Sau... punde mana si scrie aici ce mai face Thea!
Oana - Oana sta ascunsa, nu mai stim nimic de ea? Sper ca Alex si voi ati scapat de raceli si alte neplaceri. Cum merge masinuta?
Laura - noi am avut saptamana trecuta covoarele la curatat si fii-mea a fost in culmea fericirii, caci ii placea cum suna parchetul cand trantea ceva pe el sau isi taraia scaunelul sau tropaia, mai ales dupa 8 seara! Abia am asteptat sa aduc covoarele inapoi.
Malina - scuze, ieri m-a luat valul si am uitat sa iti urez La Multi Ani! pentru sotul tau!
Denisa - la ce biserica aveti cununia (sambata viitoare)?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput