cum ajung la restaurant britannia LONDRA
Raspunsuri - Pagina 2
motanik spune:
da, in est e Barking...am sa pun si adresa azi ca si Roxana de cand ma roaga sa i-o dau...
eu cred ca nu e nici o problema daca nu te mai duci la Britannia...dar e decizia ta.
edit: adresa
15 The Broadway
Barking, Essex
IG11 7LS
Tel: 020 8507 7453
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
Mirupati spune:
Aniela, suna-i si spune-le linistita ca prieteni de-ai tai au fost in vara acolo si mincarea a fost o bataie de joc ... si intreaba-i daca au schimbat bucatarul, daca mincarea s-a imbunatatit, ca daca nu, trebuie sa anulezi rezervarea. Asa ne razbuni si pe noi !
Citesc in ziare ca ieri, pe strada principala din care se face straduta unde e Britannia a fost injunghiat mortal un baiat de 20 de ani ... Eu una n-as mai calca pe-acolo ... desi a fost misto cind am fost data trecuta cu fetele ca am gasit apa minerala Dorna la un magazin de linga !
motanik spune:
Ha ha, corect! Si cand suni intreaba-i si daca tot cu ccc cortinele trase stau sa nu stie nimeni ce se petrece acolo!?
Si mai intreaba si daca au invatat chelneritele ca felurile de mancare se aduc pe rand...si nu toate odata!
In alta ordine de idei...Mirule, eu cu Ramy cand am vazut unde mergem am vrut sa renuntam...pe langa ca era asa dubioasa zona, erau si tot felul de dubiosi care ne priveau de parca venisem la furat..
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
aniela23 spune:
dupa cum am promis am revenit sa va povestesc cum a fost aseara la rest romanesc.
Inainte sa plec, am scris frumos pe o foaie indicatiile andrei despre cum sa ajung de la silver street la restaurant.Ajunsa la silver street mi-am dat seama ca nu am luat de acasa foaia cu indicatiile de drum.Eram inebunita, nu gaseam nici un taxi, se intunecase, nimeni nu stia unde e restaurantul...In fine, pana la urma, mi-am adus eu aminte ce scrisese andra despre dreapta, stanga, pod de cale ferata, mercedes....si-am ajuns pe bajbaite.
Am fost servite de patroana restaurantului, o femeie f dragutza care bine-nteles si-a dat toata silinta sa ne faca pe plac, ca doar e afacerea ei.Am luat mai intai ciorba...Bune la gust, f buna, doar ca era cam zeama chioara, prea putine legume in ea si carnea era grasa (la ciorba de vacutza).De cum am ajuns i-am cerut un castron mare de muraturi, ca eu toata viata mea am poftit muraturi si mereu cand merg in romania asta e primul lucru pe care il fac, intru in primul restaurant si cer muraturi.MI-a adus gogonele, facute cu patlagele rosii, de aici din anglia, si chiar au fost bune, asa ca maine imi cumpar butoi si pun muraturi :).La felul 2 am cerut platou brittania, care e 15 lire si cuprinde cam tot ce au ei in meniu, adica un aperitiv, pastrav, sarmale,tochitura, crochete,mititei.Am fost foarte incantata de ideea de a manca putin din toate dar cam dezamagita de cantitate, adica un platou de 45 lire (ca cerusem pt 3 persoane) ar fi trebuit sa fie MARE, nu???Nu prea era, dar ce mai conteaza, ca oricum la cata grasa de cotnari bausem nu mai intra mancare in noi.Mancare buna, doar micii mi s-au parut cam, hmmm, nush cum sa zic....cam gumoshi.Cafeaua a fost buna tare...Orchestra a fost cam jalnica, am inteles ca au avut orchestra buna inainte dar au schimbat-o.
Oricum , am avut o seara minunata, am dansat populara, si desi eu sunt jalnica la populara nu mi-a pasat pt ca nimeni nu privea pe nimeni cu un ochi critic, toata lumea dansa cu toata lumea, atmosfera ca la nunta, nu ne mai venea sa plecam acasa
Am fost super incantata
motanik spune:
Eu cred ca trebuia sa bem si noi grasa aia sa ne simtim bine
--------------------
Andra
Noi