Cine mai este din Zalau sau Salaj ?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Buna dimineata!!!!!!
Elvira scuze dar mi-a picat netu .Pacat ca nu am mai putu butona.Cum esti cu tusea? Ti-ai mai revenit?
Mihaela sa ai servici usor.Pupici la fete.
Cafengistelor!cafeaua nr 1 va astaepta.Mama ce aroma !!!!!!!!!!!Pe Anca o invitam la o cana de lapte .
Anca ce faci? Bb e activ?Am uitat sa -ti spun ceva.Si tu faci parte din clubul celor realizate.Eu am o parere fff buna despre mine si ma consider realizata pt ca :am doi copilasi superbi (sanatosi, frumosi, cuminti si destepti), am un sot care ma respecta ( semn ca ma si iubi), am niste parinti minunati, socrii ma calca rar pe batatura,iar profesional muncesc din greu si sigur or sa apara roadele.Deci te rog sa mai treci pe la noi.
Adriana spor la bucatareala!Vrem poze!!!!!!!Tu nu cafengesti?
Va pupicesc ca ma duca la tzighi.Da sa stiti ca mai vin .Sper sa nu-mi mai faca netu probleme.

Bianca -soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Fetelor!!!!!!!!!
Cafeloiu nr 2.Superrrrr aromat.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca1820 spune:

Bimilit, cam piperate preturile ptr.mine la clinica respectiva...mai ales ca nu beneficiez de indemnizatia de 800 ron pt ca am o zi de intrerupere in CM.Oricum,mersi de informatie.Cat despre bb al meu nu stim inca daca e UN sau O,o sa aflam pe la inceputul lui ian.cand mergem la un control.Pana acum am fost la doua persoane diferite,cred ca am sa incerc si la Sabau...Apropo,stiti cumva daca pot sa imi iau cele 126 zile de med.pt sarcina abia dupa ce nasc?Vreau sa spun ,ca as incerca sa lucrez cat mai mult,ca sa pot sa stau si eu cu bb acasa macar 3 luni dupa nastere??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hello !!!
Azi am fost tare harnicuta , am facut 2 torturi , vreo 3 rulade , muffins cu cartofi , bilute cu branza si mai am inca de trebaluit in bucatarie .
Am facut o pauza sa caut ceva pe culinar , dar va parasesc din nou , poate reusesc sa intru din nou mai pe seara .
Ieri la ziua ei , Elena a ales de pe tavita primul lucru agrafa,apoi bacnota de 500 mii lei si al 3 lea obiect , bineinteles rujul , doar e femeie .
Ma duc ca ma asteapta .
Cu poze s-ar putea sa " sar " doar pe miercuri sau joi .
Vorba aia " tine-ti aproape !!! " .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Mamaaaaaaaaaaaaaaa ce de bunatati.Pai daca stiam nu macam ieri si azi ca sa ma indop la tine.Da nu-i nimic ca eu cer si la pachet.Nu is rusinoasa.Sa ai spor la gatit.Cum e Paula cu dintisorii?
Cafengiste la apel.Eu acum o beau pe a 5 a.
Ce frumos a nins azi , dar pacat ca s-a oprit.

Va pupicesc , dar mai trec pe la voi..

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

fetele, am trecut doar sa va pup...sunt racita, obosita, fetele la fel, acum tuim in trio....silvi a facuut iar febra, merge burtica...offf,ooooffff!

Parca nici nu vin sarbatorile!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Salutare!Salutare!
Mihaela insanatosire grabnica.Imi pare rau ca ati recidivat.Ce o sa faci cu Silvia?Tu nu poti lipsi de la job?Anul trecut Tudor a facut tratament cu oua de prepelita si nu am avut probleme, iar anul acesta a facut cu capsule de echinaceea.La Matei eu ii dau Imuno Baby ( intra pe www.cosmeticeonline.ro -aici gasesto o serie de siropuri naturale) ,iar de rezerva am luat tot felul de siropuri cu miere si propolis.
Anca ce mai faci?
Elvira cate cafele ai savurat ?Mai tusesti?
Adriana cum stai cu gatitul?

Va pup dulce, dulce.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PAULA!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Multumim de urari Bianca !!! Esti prima care ne felicita , dar tu sti ca noi asteptam sa vi sa ne feliciti personal , nu numai online .
Azi avem o zi super incarcata . La ora 16 are serbare Andreea , iar apoi asteptam musafiri . Daca reusesc , mai pe la noapte , poate descarcam azi pozele si atunci o sa aveti de unde alege meniul pentru sarbatori .
Va pupitez si vb mai tz , tare tarziu....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

LA MULTU ANI PAULA!!!
Adriana venim, venim.
Cafengistele la apel: cafeau nr 1.
Azi plec la shoppingareala la Cluj.Mama ce-mi place.
Va pupicesc si mai vin la voi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput