Am depus dosarul...trebuia sa duc si un "dar"

Am depus dosarul...trebuia sa duc si un "dar" | Autor: danin

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
sunt noua pe aici si vreau si eu niste sfaturi ,
azi am depus dosarul pentru adoptie si nu mi-am facut o impresie prea buna despre doamna (sefa) unde am facut cererea;trebuia sa-i duc "ceva" cum se procedeaza?
sotul meu a vazut pe cineva care a venit acolo si "a adus darul",
ati dat ceva ? cand?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Danin,

www.desprecopii.com nu aproba si nu incurajeaza activitatile care incalca legea. Si cum darea de mita este o fapta penala...

In rest, bine ai venit alaturi de noi si asteptare cat mai scurta!

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Danin nu trebuie sa duci nici un "dar",cel putin la mine a fost totul bine fara sa duc nimic(vb. de sect. 3)unde stau eu si din cate am citit pe aici nu cred ca fetele celelalte au dat ceva.Eu am fost si la sect.5 ptr. ca a trebuit prin natura lucrurilor si la fel personalul de acolo sunt tare dragut.Bafta in continuare si asteptam vesti de la tine!
Pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

danin,
nici sa nu te gandesti la asa ceva, adica sa duci''darul''. Este o fapta penala(mita!!!!) si nu este cazul sa fie incurajate astfel de obiceiuri!!!!! la mine(sector 3) nici nu a fost nevoie de asa ceva, doamnele de aici fiind excesiv de amabile, ba chiar iti spun ca asistenta sociala care a fost repartizata la mine(la dosarul depus de ine pentru adoptie) ma ajuta sa gasesc un bebelus, imi suporta toate telefoanele si supararile pe lege...

Oricum, bine ai venit, intra (daca nu esti deja)la''M-am hotarat..adoptie'', tot aici si vei vedea cate doamne in aceasta situatie exista... In rest, BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Danin!
Nu te duci sa cumperi ceva de la supermarket.
Trebuie sa ai mai multa incredere in tine.Poate doamna era obosita(se confrunta cu multe probleme si noua ni se pare ca problema noastra este super importanta si ca trebuie ca toti sa stea drepti in fata noastra),poate tu erai foarte emotionata si ai interpretat gresit. Iti doresc rabdare (pt ca o sa ai mare nevoie ) si succes!
Te asteptam la "m-am hotarat adoptie" si o sa vezi ca toate fetele o sa-ti fie alaturi.
Te pup si nu ezita sa intrebi ce te doare.

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Nu stiu cum e in provincie dar aici e ca la nebuni. Asa cum am spus la M-am hotarat adoptie, am atestat de cam 6 luni si de atunci tot caut iar asistenta care de altfel e si sefa servicului nici n-a mai dat un semn de voatza.....Fara comentarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Nu cred eu nu am dat nimic trebuie sa mergi la drum cu inima deschisa si totul v-a fi bine, trebuie sa ai incredere in DUMNEZEU.

Mergi la inceput