Zahir - de Paulo Coelho

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mie mi-i se pare ca se repeta si in simboluri si in asa zisa profunzime, pentru ca tocmai asta ma deranjeaza la el: ca pune totul pe tava cu tot cu solutiile lui, sistemul lui etic e foarte clar, nu lasa nici un joc al fanteziei si al imaginatiei. In ciuda alegerii a subiecte diferite felul in care le dezvolta si pune problema si sistemul de gindire e acelasi... Astfel pt mine a devenit plictisitor si nu ma mai captiveaza.

Am imprumutat cartea de la biblioteca si dupa 50 de pagini am mai rasfoit-o nitel si am abandonat-o...eu nu citesc o carte doar in speranta unui final bun...daca toata cartea nu ma atrage nu imi pierd timpul cu ea.

----------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by LYADA

Jocelyn,

Citeste cartea pana la sfarsit. Pentru mine e la fel de buna ca Alchimistul, poate am si citit-o intr-un moment in care s-a potrivit.

Si ideea de baza este relatia barbat-femeie si felul in care percepe fiecare dragostea (nu cu cate femei s-a culcat scriitorul).

Bianca

Da, am citit-o pana la capat si mi-a placut. Sunt cel putin cateva pagini in carte care mi se par f valoroase, niste dialoguri si idei deosebite care iti dau de gandit. Macar pentru alea si tot merita sa o citesti.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput