Sezatoarea canadiana (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Aoleu Ana ma sperii rau de tot...gaza mea de vreo 2 saptamini nu mai manica deloc bine si ma gindeam ca e o perioada trecatoare ca tot am mai citit ca undeva dupa 1 an, 1 an jumate au perioade din astea dar si la 5 ani sa fie asa....pai si inafara de santaj cum o mai putem scoate la capat??

Fetele cu bb mici, in afara de tylenol pour la rhume ce sa-i mai dau fii-mii ca e tare infundata la nasuc si nici nu prea a mincat azi...offf...in ultimele luni cam des i s-a intimplat sa fie ciupita de raceala, acum e mai rau insa.
Am vazut in Pharmaprix Osciloccocim, a luat careva dintre voi, sau ati dat la copilasi??

Nani bun si we frumos!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Va multumesc mult pentru sugestii.
Unele dintre ele le-am si incercat deja, ca si faza cu paharelul, el singur, nimic, el ne oferea noua sa bem, promisiuni, santaj, nici alea nu merg la el. Are gustul tare amar si de aceea nu e greu de depistat. Sub forma de supozitoare nu e, nici injectii, si nici o alta alternativa de medicament.
In somn inca nu am incercat sa-i dau dar e o idee.
Pana acum de bine de rau am reusit doua doze aproape intregi, una i-am pus-o in inghetata care fiind rece i-a amortit un pic gura si n-a simtit imediat, insa s-a prins la scurt timp si n-a mai vrut. Azi, faza cu inghtata n-a mai mers, ca cea de ieri nu-i palcuse, asa ca alta doza irosita, apoi alta incercare, i-am pus in bere fara alcool, care culmea ii place la nebunie, cand bea taica-su aveam scandal mare pana nu-i dadea si lui, asa ca s-a profilat si el pe din aia fara alcool ca nu mai scapa de fiisu. Si a mers, acolo n-a simtit-o. Sa vedem maine.
Ana Stroe, sunteti mortali la faza cu mancatul, chiar imi inchipuiam scena cu hainele, cu amenintatul la doctor. Mancaruri preferate, asa, nu are? Al meu de exemplu mananca legume crude, insa gatite nu le prea agreeaza. Carnea uneori da, alteori ba, depinde cum il prindem, dintre fructe, merele se pare ca nu-i displac. Si noi mai avem zile ca ale voastre asa ca va inteleg perfect.
Cristina, da, se pare ca se pot tine de maina ai nostri copii cand e de luat medicamente.
Stefane e insa tare cuminte si e tare dulce, face tot mai multe lucruri acum, in multe imi aduce aminte de cum era Jonathan la varsta asta, rade mult cu noi, reactioneaza la ce facem, e un scump. De descurcat ma descurc ca e inca maica-mea la mine. Singura insa mi-ar fi foarte greu.
Ok, va las si tineti-mi pumnii cu ultimele doua doze.

Numai bine.

+

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela P

Ok, va las si tineti-mi pumnii cu ultimele doua doze.

sunteti mortali!!!bafta cu medicametul!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Adela- bafta cu dozele,nu e rea ideea,sper sa tin minte dc e cazul
Cristina- bafta cu studiile si proiectele,cum e yasmine, dar cumnatzii?
Ira-tu, inveti de zor, multa bafta!
Zuzilici si mmyrha?

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Emilly, noi folosim cu succes ROBITUSSIN inca de la prima raceala.Este un sirop pentru calmarea tusei si desfundarea cailor nasale (calme la toux/soulage la congestion nasale) si-l gasesti la Pharmaprix.Noi am cumparat cu gust de cirese.In functie de varsta bb-ului, gasesti indicatia pe sticluta.
Sanatate multa la gaza ta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebitzu

Emilly, noi folosim cu succes ROBITUSSIN inca de la prima raceala.Este un sirop pentru calmarea tusei si desfundarea cailor nasale (calme la toux/soulage la congestion nasale) si-l gasesti la Pharmaprix.Noi am cumparat cu gust de cirese.In functie de varsta bb-ului, gasesti indicatia pe sticluta.
Sanatate multa la gaza ta.

bebitzu

Sar'mana mult!!!chiar vroiam sa merg la farmacie sa vad ce-i mai pot lua de raceala.Mercic mult, sper sa-i fie de leac.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Buna fetelor! Ce mai estenou?
Emilysoacramea care a fost nurse mi-a recomandat ceva fara alchool, pt ca alchool usuca rau narile, asa ca eu folosesc Rhinaras pt copii, care este numai apa cu sare si merge foarte bine pt bebitul meu. Sper ca ti-am fost de ajutor! Tinema la curent!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Emily cind nasucul bb meu a fost infundat am folosit cu succes BENYLIN (rhume et toux). I-am dat numai 3 zile si nasucul i-a trecut. Nu am mai avut probleme.
Am mai auzit ca este un preparat Karvol, care se pune in castron cu apa fierbinte si acesta in camera bb (pe noapte). Astfel ajuta la destuparea nasucului si bb poate dormi linistit noaptea. Insa nu stiu daca este in Canada.

Multa sanatate si sper ca am fost de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Fetelor din Vancouver..ma uit la Rompost si am vazut o reclama pt un restaurant romanesc ..se numeste TransylvaniaFlavour si este in Gastown..Nici nu stiam ca exista asa ceva..de abia astept sa il incerc

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine la sazatoarea voastra?
Sunt de 1 an si jumatate in Toronto impreuna cu sotul si cele doua fetite ale mele:Aida de 4 ani si 7 luni si Karina de 4 luni.Mi-ar place sa iau si eu parte la discutiile voastre.

Mergi la inceput