Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

o fi normal sa sughita luca chiar asa de mult ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Joyin concediul prenatal si postnatal primesti 85% din venitul brut fara alte retineri,prin venit brut intelegandu-se inclusiv sporul de vechime sau alte sporuri pe care le primesti..deci teoretic ar trebui sa ai 85% dintr-o suma mai mare decat cea inscrisa in cartea de munca in conditiile in care beneficiezi de anumite sporuri.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Nu stiu cat de normal este dar si beblinul meu sughita si sughita, de iti vine sa il mananci, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, cu sughitul lui bb, ia vedeti voi aici
http://reclama/luna8.htm

Se antreneaza pentru respirat voinicii

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Coralia (vezi daca te-am prins ca stii ) si atunci cum mai e cu cei 15% pe care sa-i acopere firma timp de minim 6 sapt, daca tu deja in prenatal iei salariu mai mare decat inainte ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Maria problema asta am intrebat-o si eu la personal..cica daca e mai mare decat salariul de incadrare nu o mai acopera..ti se da 85%...ca nu mai are la ce sa fie diferenta..sper ca am fost explicita.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Am primit acum o chestiune draguta, sper sa va placa si voua
Si ... sa foloseasca sotilor vostri

Pentru barbati: Lectii de supravietuire

Vii de la serviciu. Sau de la magazinul din colt. Sau, pur si simplu,
de la baie. Nevasta-ta/amica-ta e intinsa pe pat si plange de se zguduie peretii. Ramai perplex. "Ce s-a intamplat?". Raspunde printre sughituri: "Nu s-a intamplat nimic". "Dar ce ai?". "N-am nimic". "Atunci, de ce plangi?". "Nu plang".

Iata o situatie banala, din viata. Cum procedam?

In primul rand, nu se paraseste sub nici un motiv incaperea. Daca te scapa la baie, rabzi. Daca suna telefonul, il lasi sa sune. Daca e cutremur, macar o sa ai si tu un motiv sa plangi. Dar nu parasesti incaperea. Daca o faci, o sa aiba extrem de des ocazia sa-ti aminteasca faptul ca ai lasat-o singura si ca nu ti-a pasat deloc de suferinta ei.
Nu-ti faci de lucru prin camera. Stii ca n-o ajuti niciodata la
curatenie. Ce, acuma te-a apucat harnicia?
Nu bei, nu fumezi. Ar insemna ca te plictisesti si ca abia astepti sa termine cu bocitul. N-o respecti deloc.
Nici sa nu te gandesti sa deschizi vreo carte. Ar fi cea mai clara dovada a nesimtirii tale sa-i intorci spatele si sa citesti.
Nu deschizi televizorul. Daca ai imensa sansa sa fie deja deschis, nu schimbi canalul. Te uiti discret, ca daca se prinde s-ar putea sa-l stinga. N-o sa-ti vina sa crezi cat de bun poate fi serialul "Tanar si nelinistit".
Stai intins pe spate, cu privirea in tavan, ca un gandac. Nu te poti intoarce. N-ai voie sa adormi. Dupa ce nevasta-ta/amica-ta a terminat cu bocitul si, in fine, se ridica, mai ramai cel putin zece minute in aceeasi pozitie. Ai grija sa se vada pe fata ta ca suferi.
In urmatoarele ore, vorbesti doar daca trebuie. Si, oricum, cu voce scazuta. Nu uita ca in casa aia s-a suferit recent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele!
nu-mi mai merge messengerul!
ce naiba pot sa-i fac???
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Multumesc, Coralia, asa ma gandeam si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna fetelor!

Amparo, sa-ti traiasca bebelusii, sa fie voiosi si sanatosi!

Deci, incepem cu galeria pentru nascut vad, nu?
Asta pentru cine urmeaza....

Eu nu stiu de ce, dar ma simt franta fara sa fac mare lucru si mi-ar placea doar sa mananc si sa dorm....nu-mi sta in fire, dar cred ca o sa profit de ultimele saptamani de liniste...

Lavio2eu vreau intalnire, cand o fi....sper din tot sufletul sa ajung, macar acum...Joi sau vineri, oricand. Atat doar ca mie nu-mi plac deloc produsele Mc...Personal as prefera pizza hut, dar nu-i musai..orice varianta e bine venita. Deci..sper sa se faca, intalnirea!!!!

Mergi la inceput