Mai locuieste cineva cu socrii?
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
[quote]Originally posted by simonam_78
ellamiss, felicitari! Si noi visam sa ne mutam, dar deocamdata nu avem cum...Evident ca ne inchipuiam ca nu ne va fi foarte bine dar cateva ore seara de la servici nu puteau omora pe nimeni. Dar, am ajuns sa-mi fie sila sa ma duc acasa. Ce ma deranjeaza cel mai mult e ca soacra mea era ,,minunata" cu doar cateva luni in urma si doar dupa nunta noastra si-a aratat adevaratul caracter
nunta
cununie civila
luna miere
[/quote
Pai cam asa se intampla!La inceput miere si dupa aceea fiere.Da-le naibi de rele.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
bunicuta spune:
Felicitari Ellamiss pentru casa sa fie de"piatra" sa fiti
fericiti multi ,multi ani inainte.
Desi am 30 ani de casatorie - (nu sunt soacra sau bunica)- subscriu la ideea ca familiile tinere sa stea singure ,asa am stat si noi circa 27 ani.(primii 3 ani cu parintii)>
Dar citind mesajele voastre am concluzionat ca fie parinti ,fie socrii toti sunt de nesuportat-cu tabieturi, grija exagerata pentru proprii copii sau nepoti ,cu faptul ca au uitat cum este sa fii tanar casatorit,dar poate ar trebui sa va ginditi ca si voi o sa deveniti parinti,sau sunteti deja ca peste ani o sa fiti socrii avand aceeasi grija- copiilor-sa le fie bine ,sa nu duca lipsa de nimic si daca se poate sa fiti aproape de ei.Este o parere personala- sa fiti mai toleranti cu socrii chiar daca gresesc, sunt mai posesivi ,poate nu o fac cu rea intentie si merita respectul nostru-repet este o parere personala si poate un sfat de viata.Eu incerc sa invat din greseli si sper sa fiu o "socrela buna" mai ales ca baiatul meu va sta separat de noi. Va doresc un an bun si cat mai putine probleme cu socrii.
impreuna spune:
Bunicuta, sfaturile sunt bune si mi-ar place sa ni le impartasesti si la "clubul nurorilor", mai ales ca ai atata experienta, suntem numai ochi si urechi.
Te asteptam aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65662 
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si
Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Bunicuta ,si eu te astept la topicul Flaviei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
madi-ren spune:

Buna fetelor.Diadanielaai dreptate "la inceput miere si dupa aceea fiere"i s-e potriveste perfect si soacrei mele.Am 2 copii si nu m-a ajuta la nimic, eu fac totul in casa,cand este libera[de la servici]sta toata ziua degeaba,soarbe la ceai si fumeaza tigara dupa tigara iar seara soarbe la alcool,s-e imbata in fiecare seara,si ne jigneste ,atat pe mine cat si pe fiul ei.Am s-a mai va povestesc despre soacra mea altadata,acum plec de la calc.ca este deja ora17:30 si trebuie s-a intru la bucatarie
.
si 

multe pt. toate nurorile din lume.
"Cine rade la urma,rade mai bine"
pinquleasa spune:
salut
si eu ma numar printre nurorutele care locuieste (nu cu soacra ci usa in usa cu ea)....ce sa spun, femeie buna socramiu baiat de baiat....dar cateodata tare i-mi doresc sa nu mai aud si sa mai vad nimic.Cine a spus ca soacra are 3 ochi (unul in ciafa)......a avut dreptate,vede tot...
.E bine totusi ca fiecare are casa lui si daca i-mi ajunge la nas, mai inchid usa sau mai plec deacasa da cateodata nu-mi este asa usor.E cicalitoare vrea sa stie tot...(nu-mi spune direct)dar i-mi da de inteles ca asa este bine cum spune ea sau cum face ea...ca ea le stie pe toate...etc...lucruri pe care eu toata viata le-am urat....un sfat si o vb buna nu strica niciodata ,nu spun ca nu am nevoie de asa ceva ...dar daca nu ma simt sigura intr-o anumita situatie ma duc sa ma consult cu cineva...dar ea vine la mine si ma apasa cu piciorul pe cap si asta eu nu accept si de aici mai iese cateodata
.
ce sa faci asa a fost din todeauna cu soacrele si nurorile.
daniela_b spune:
eu nu am locuit niciodata cu soacra, avem propriul spatiu de locuit dar o sa ma mut cu ea (tehnic vorbind, in aceeasi casa dar cu intrari separate)![]()
Insa nu s-a nascut inca soacra aia care sa ma sperie pe mine...am metoda, am vocabular (pe intelesul soacrelor) si am multa rabdare. Practic pot fi o nora pe masura ei
, indiferent ce inseamna asta. Daca se joaca frumos cu mine, o sa fie excelent...daca nu, o sa fie JALE! O sa fiu deci oglinda ei...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Elise spune:
Va scriu din experientza unei relatii dezastruoase cu "soacra" - mai exact, cu femeia care l-a nascut pe barbatu-meu.
Am "concubinat" o perioada, in buna stare.
Pe langa soacra, mai era si "fata babei" - adica sora sotului meu.
Initial, m-am avut bine cu amindoua.
Barbatu-meu ma tot ruga sa le ignor, dar eu, plina de intentii bune, si nou-venita intr-o familie careia nu-i cunosteam tenebrele, am tot insistat sa vad neamurile reunite.
Pentru o perioada, am reusit.
M-am imprietenit cu ambele personaje feminine.
Cum tot ce-i mult strica, si prietenia noastra a ajuns la un punct de unde a inceput declinul.
mai exact, am ajuns la capitolul "confidente".
Si asa imi beam eu cafeaua cu soacra-mea, intr-o buna zi, cind m-a intrebat "totusi, de ce l-am luat pe fie-sau?!"
I-am raspuns, normal, ca l-am luat ca il iubesc.
Si asa am aflat (cu stupoare) ca, de fapt, ea nu-l iubeste.
Si, mai mult, l-a facut ca n-a avut incotro.
Ca i-a stricat viata si ca a fost o belea pe capu' ei tot timpul.
Si ca nici acum nu-l considera "bun de nimic", si bine ca l-am luat, ca abia astepta sa scape de el.
Acestea fiind spuse...am gasit motiv sa ma mut cit mai repede, cu el cu tot. Si sa inchei relatiile cu "madam" cit mai repede cu putintza.
Elise
diadaniela spune:
Elise ,hai la Clubul nurorilor.Te asteptam!
Dana