Fetele din America (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Oana_B spune:
Bravo Bicule(habar n-aveam ca ai un nume asa frumos, Alexandra)Felicitari si refacere rapida
Bun venit micutei, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si plina de noroc in viata
Oana_B
ciuf spune:
Bine ai venit pe lume, Alexandra!
Mamica draga, refacere usoara si sa faci laptic pentru micuta.
Felicitari!
Ciuf si Luca
Halloween
Laura Takacs spune:
Felicitari Bic! Sa iti traiasca micuta, asteptam poze.
Diana, poti aduce linistita tuica, cum ti-a zis si Oana, mai usurel cu mancarea, ca sa nu dai de bucluc (noi am adus asta vara, dar erau preocupati de teroristi, asa ca nu ne-au controlat). La copii cam greu de adus, ca de obicei cam cer lucuri de pe aici, stiu de la baiatul meu, ca vrea tot felul de jocuri electronice. Dar carti de povesti poti aduce pt cel mic. Eu de ex cer intotdeauna arta populara (am farfurii de lut in bucatarie pe pereti), si lucruri de mana (laseta), sotul meu zice ca traiesc in epoca bunicii. Muzica romaneasca, reviste cu retete de bucate, carti, leustean, cimbru uscat, cosmetice nemtesti. SI eu zis sa-i intrebi mai bine ce vor, cel putin asa nu nemultumesti pe nimeni.
Diana9703 spune:
Multumesc Pisik4ever, Oana si Laura pentru mesaje. Mancare banuiam ca nu ai voie la americani, deci iese din discutie (desi mi-ar place sa imi iau cu mine niste sarmale si niste carnati! Pentru cele 2 saptamani cat stau acolo!).
Nu i-am intrebat pe ei, ci pe voi, pentru ca vreau sa fie surpriza. Dar intr-adevar carti cu povesti in romaneste le pot duce, au deja CDurile cu cutiutele muzicale 1,2 3 etc.( le-au dus socrii mei in vara).
Daca mai va vin idei mai spuneti-mi! (poate chiar ceva ce v-ati dori voi sa primiti din Romania de la cineva care va viziteaza)
mamica Anei si a Mariei
Carmen Simona spune:
Diana ,eu zic sa nu aduci chestii uscate cum ar fi tarcan,leustean etc. ,pentru ca toate astea miroase si in aeroport sunt oameni cu caini dresati care umbla in aeroport iar cainii simt mirosurile astea mai ciudate ,iar daca un caine iti simte ceva fi sigura ca te trece pe la "agricole".
Inca ceva, sa ai grija sa nu impachetezi nimic in folie de aluminiu ca nu pot ei vedea ce aui acolo si-ti soate tot sa se convinga ca nu ai ascuns ceva de ochii lor cu intentie.
Eu una mi-am adus din Romania faina de malai negrisata (asa ca la bunica acasa)ca aici nu gasesti , ciocolata de casa (ca-i place sotului meu), plicuri cu bors (uscat) ,cereale pt bebe pt ca cele de aici nu sunt nici pe depare bune ca cele din Europa,sirop de con de brad,tuica 2 litri de persoana, bomboane cu propolis de la oameni din piatza ,carti de activitati pt. copii in romaneste (in cazul in care vor ca copii lor sa invete romaneste) ...
Dca mai vin idei o sa le scriu.
Distractie placuta in State.
Carmen
Carmen Simona spune:
Diana poti sa mai aduci strampenei de bumbac pt aia mica pt ca aici gasesti doar din aceia foarte subtiri (ca strampenii pt dama) pentru copii mici pana pe la trei ani.
Gabbriela spune:
Poftiti la partea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61106" target="_blank">54
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE