Mamici din Arad...??? (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Pe unde umblati?
Tudor mi-a facut febra azi dimineata, 37.3. Exact acum 3 sapt a avut, sper sa nu o luam de la capat. Nu se mai dezlipea de bratele mele azi dimineata, nu vroia nicicum la bunica. am plecat cu inima stransa la lucru. Acum e bine, i-a scazut imediat temperatura dupa Nurofen.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Offf Gabi ce rau imi pare de Tudor ca iarasi a facut temperatura.....va tin pumnii sa reusiti sa faceti vaccinul!

Noi azi plecam la Craiva, asa ca week-end placut la toata lumea !!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetele.

Va multumesc pentru urari si intrebari.
Sunt relativ ok, fac fizioterapie si acum am trecut pe pastile de Movalis, nu mai am asa dureri, dar mi-e greu sa stau mult pe scaun sau in picioare.
Nu am reusit nici macar sa citesc, dar mai ales sa va scriu desi am lucrat toata saptamana. Contabilul nostru e in concediu asa ca am fost nevoita sa vin la lucru, desi nu mi-e usor.

Gabi, m-ai intrebat parca de ce nu merg la nenea ala in Gradiste. Eu am fost vineri la ala de la fortuna, la care am fost si data trecuta. Sunt mult mai bine de atunci, dar ar fi trebuit sa stau in pat cateva zile si nu prea am avut cum. Vroiam sa te intreb unde gasesc cort din-ala care se monteaza in casa, cred ca tu ziceai de el. As vrea sa-i iau la Lisa de ziua ei.

Am inceput si masterul asa ca am fost cate 2 ore de marti incoace sa-mi vad colegii si profesorii, asa ca ajung acasa seara pe la 08:30 si sunt rupta.

Duminica viitoare merg la nunta. Una din prietenele mele cele mai bune se marita si pentru mine e cea mai buna veste de mult timp incoace. Totul s-a intamplat foarte repede si parca nu-mi vine sa cred, dar ma bucur pt ea mai mult decat m-am bucurat pentru mine.

Diana, ma bucur ca esti bine. Sa ne spui cand misca.

Va mai scriu luni ca in weekend plecam la Ineu.

Va pup.

pozici

Mergi la inceput

Flavia, chiar ma gandeam azi la tine, si uite ca ne-ai scris

quote:
Vroiam sa te intreb unde gasesc cort din-ala care se monteaza in casa, cred ca tu ziceai de el. As vrea sa-i iau la Lisa de ziua ei.

La Metro am vazut cortuletz pentru copii, la raionul de jucarii.
Alina, tu nu ai semnat condica azi!
Clau, tu te-ai lasat pe tanjala!
Diana, creste burtica?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioi Gabi ce m-ai prins Nu stiu ce-i cu mine, da am o lene de nu ma vad bine...n-am chef de nimic, stau si vegetez Va citesc zilnic dar mi-e lene sa apas pe taste
Gabi sanatate multa lui Tudor!
Ce mortal a fost Tudor...auzi la el "simt bine"
Cand te mai vezi cu ALina33 transmite-i te rog salutari din partea mea!

Aaaaa am uitat sa va zic ca ieri am primit mesaj pe Ym de la Alina si mi-a zis ca nu ii merge netu...nu stiu mai multe

Flavia, ma bucur ca esti mai bine!

Nu stiti ceva remediu impotriva lenei??

Eu ce va spun de Raul?? e un mare prapadit...tot ce aude repeta si el intr-o seara vorbeam cu ai si tata s-a scapat si a injurat...mi-a picat fatza cand in secunda urmatoare Raul a repetat dupa el De atunci gata, toata lumea se abtine ca asta mic e mai rau ca un papagal

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, cucuietelor, iaca semnez si eu condica. Vladut e mucit si ii destul de dificil sa ma inteleg cu el la capitolul curatat nas, stes nas, picaturi... Si greturiel astea parca nu mai trec odata...

Flavia multa sanatate!

Magda si eu am costumatie luata de la aceasi persoana!

Gabi, imi pare rau de Tudor! Of si Vladut e tare mamos cand e bolnavior.

Ioana
drum bun si distractie placuta!

Clau, ati fost afara? Mai mai ce face Raul al tau, si al meu repeta dar deabia si-a dat drumul... Inca exerseaza...

V-am pupat (si pe tine Alina, chiar daca nu ai semnat azi condica...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (11+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, multa sanatate si lui Vladut!
saraca de tine tot cu greturi ..offffffff, imi pare rau, dar cine e ca tine?

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

salutare! Tudor e bine, nu a mai facut febra si nici alte simptome nu are. ii dau nurofen si oscillococcinum.
Diana, lui Vladut sa se faca bine.
Azi m-a ajutat fiu-meu la spalatul canapelelor(care imi scot peri albi in fiecare saptamana -ca sunt portocalii). I-am dat si lui o periuta si a frecat de numa. la un moment dat imi zice"pace jut mama",adica ii place sa o ajute pe mama.

quote:
Nu stiti ceva remediu impotriva lenei??

da trei ture in jurul blocului... glumesc
las ca acusi incepi lucrul si nu o sa mai vreme sa iti fie lene. Profita cat mai poti.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Cam slaba activitatea pe aici....!

Sa va zic o veste mare(pentru mine): Are mama bazuc fotomodelDC!!!!!

In rest ne-am repatriat ieri de la Craiva cu un dintzoc in plus, deci acum are toti 8 incisivii!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Ioana, felicitari fotomodelului!
Eu sunt distrusa, ca Tudor imi simte din ce in ce mai tare lipsa. Weekendul asta nu s-a dezlipit de mine, sambata noaptea s-a trezit si a vrut cu mune in pat si sa il tin de manuta.
Nu vreaq sa manace mai nimic, chiar mai inainte am vorbit cu soacra-mea si mi-a zis ca numai laptele l-a baut. Ea e si foarte stresanta, ca tot insista cu manacarea, si nu numai...si mai e si foarte stresata de felul ei, ca ne agita pe toti.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput