Mamici din Arad...??? (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Clau la Raulica....saracutul de el....iti dai seama ca nu mai are pofta de mancare daca nu a mai iesit afara de atata timp....

Alinush cum a fost la Cicir?

Noi azi sarbatorim un an de la botezul lui Alesio!!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

salutare fetelor!
Ce liniste pe-aici!
Ioana, voi o tineti din sarbatoare in sarbatoare, sa fiti fericiti si Alesio sa creasca mare si cuminte.
La Cicir a fost, bine ca de obicei am facut pulpe si aripioare la gratar plus cartofi prajiti.
Wow, ce pofta m-a apucat! Ar trebui sa ma pun la cura ca si asa m-am ingrasat, nici dupa ce-am nascut n-am avut atatea kg cate am acum. Eu dupa nastere am avut mai putin kg decat inainte de-a ramane gravida.
Fetelor, va doresc o saptamana frumoasa!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata la toata lumea !
Gata am terminat cu tura de noapte.Sambata a fost o noapte oribila si a fost si mai lunga cu o ora .
Fetelor vineri a adus Biutza carnetul acasa si am avut mustrari de constiinta la maxim!(oare cat o sa ma tina ) ca nu m-am ocupat deloc de copliasul meu, isi face absolut singura temele, eu nu stau langa ea si are 10FB-uri si 1B.Bineinteles ca vineri am scos-o in oras, ne-am dus la MC, am stat acolo pana am terminat de citit o revista,apoi ne-am plimbat un pic prin oras.Sunt tare mandra de puiutzul meu!Na ca m-am laudat destul
Flavia multa multa sanatate!Sa mananci mai bine nesarat pana iei antiinflamatorii ca sa nu faci retentie de apa.
Mai Alinush pai tu crezi ca noi suntem roboti?Pai eu m-am saturat de lucru!!!Dar pe sotziorule meu l-a apucat cheful asa ca se pune sa gletuiasca camera Biancai cea cu terasa si ne-am gandit sa-i facem acolo o camera de zi fara dulapuri, cu un birou mare oe colt, un corp de tv, sa mutam coltzarul si o masutza si sa fie camera unde invata si vin prietenutzele la ea(cand mai creste un pic) pt ca dormitorul care l-am facut acum i-l lasam ei asa ca nu trebuie sa incarcam camera ei cu mobila.Ce zici?
Saptamana asta sunt de dupa-masa si de saptamana viitoare intru in sapt normala de dimineata vreo 2-3 saptamani.Acuma m-am uitat pe net sunt -3 grade la Arad.
Ioana sunt super pozele!
pupici, va las ca merg sa fac papica

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Magda felicitari pentru asa scolarita silitoare!
...si spor la gletuit!

Alinush si eu sunt tare mancaciosa de o vreme incoace....dar nu are timp sa se si puna!

Clau ati iesit azi afara?

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

salutare fetelor!
Magda, felicitari Biancai!
E buna ideea cum ai zis cu camera Biancai.

Ioana,era o vreme cand mancam si eu "en-gros" si nu se punea nimic pe mine. Ce vremuri!

Ce copil cuminte am! deseneaza de zor, nu-i aud gurita deloc, e tare concentrat.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salutare
eu inca nu am nascare...

Am fost la dr......totul este ok cu bebele, se pare ca asteptam sa se declanseze natural pana luni...adica atunci fix implinesc 42 de sapt.
Asta a fost decizia lui, si nu i se pare ca ar fi ceve neinregula sau rau.
Cu inducerea nu a fost de acord maine.....mi-a explicat riscurile la bebe cu inducerea asta. M-am ingrozit.
daca nu se declanseaza natural pana luni...ne vedem la spital cu bagajelul la ora 8 dimineata, imi va face niste analize si apoi tot ce trebuie.
La bebe inimioara bate ok, eu ma simt bine, si bineinteles astept....
Bebele e grasan, si cica e ok acolo la caldurica deocamdata.

Bebele vine cand vrea el, bineinteles nu depasim 42 de sapt. Nu faceti nici o inducere, pentru ca e foarte dureroasa si riscanta pentru bebe.
Ascultati-va medicul!

Va tuc

Hildi
41 fix

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Hildegrad, eu eram convinsa ca ai nascut, mai ales ca citisem la "Nastere pe glob" la subiectul tau si am vazut ca n-ai mai scris.
Da ce se lasa asteptat bb-ul tau!
Wow...42 de saptamani! Eu am nascut la 38 saptamani, mai repede putin ca au inceput contractiile.
Succes si nastere usoara.

pozici

Mergi la inceput

Hildegard tinem pumnii in continuare sa fie bine cu voi cu amandoi...eu am nascut la 41 de sapt si 2 zile....dar de pe la 37 de sapt. nu mai aveam rabdare!

lui Dragos cel cuminte!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Hildegard, sa ai nastere usoara!
Eu sunt tot obosita , de cand am inceput lucrul. Ajungem in fiecare seara cel mai devreme pe la 19, cand nu mai am chef de nimic.
Acum ca s-a schimbat ceasul sper sa fie mai bine.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hildegard, nastere usoara iti doresc! Eu am nascut la 40 + 6 zile, duminica era, daca mai dura pana luni imi inducea nasterea. Nu impartasesc parerea medicului tau despre inducere, in definitiv perfuzii cu ocitocina se dau si in nasterile normal declansate sa ajute travaliul. Eu zic ca mai bine ai incerca...

Alina, eu am nascut cu cezariana dupa 12 ore de travaliu absolut normal, dar bebe dadea semne de suferinta fetala acuta, asa ca in expulzie, de pe masa de nastere am ajuns pe cea de operatie...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (10+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput