Mamici din Arad...??? (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Alinush se pare ca numai noi mai bantuim pe aici....restul fetelor s-au cam lasat pe tanjala...
Eu am vrut sa nasc normal....dar nu s-a putut!(intentia conteaza, Alinush?)
De plecat as pleca oriunde sa lucrez numai sa castig bine....ca avem si noi nevoie de casa noastra totusi, nu putem sta in chirie la infinit...

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Ioana, intentia conteaza....,dar stii cum se zice:"teoria ca teorie, da' practica te omoara"!!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush ce crezi o fi nascut Hildegard?Am citit aseara postarea ei...si tare mi se parea ca nu mai are mult! Sper sa fie ok!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Salutare!
Ioana, vad ca doar noi pe-aici.
Eu sunt intr-o pauza, am facut curatenie si acum merg la bucatarie, dar il culc pe Dragos intai. Bineinteles ca dupa masa mergem la Cicir.
Ioana, am citit si eu ce scrisese Hildegrad aseara, probabil ai vazut ca i-am scris si eu, eu daca eram in locul ei eram la spital demult. Asa sunt eu mai panicoasa.
Nu as vrea sa fiu in locul ei acum, eu si acum cand trec pe langa matern mi se face un gol in stomac.
Speram sa fie bine si o asteptam cu vesti bune.

pozici

Mergi la inceput

Alinush sa va simtiti bine la Cicir!
Vad ca n-a nascut inca Hildegard.....saraca de ea...

Pupici
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salutare la voi,

Inca sunt acasa, mi-am suna medicul si a zis sa iau 1 tb de Diazepam si un supozitor de Scobutil, asta la amiaza...si seara sa repet operatiunea.
diazepanul relazeaza uterul si face ca , contrctiile sa le simti mai bine. Eu aveam abdoemnul tot timpul tare si nu mai simteam cand s-a sfarsit contractia.
Mi-e mai bine sincer...ca acuma simt contractiile destul de bine. Ele trbuie sa fie regulate.
Am dormit dup aDiazepam de numai.
Sa vedem maine.
Sau inca azi....
DEcata sa stau la spital mai bine acasa....pana ma dilat bine si cintractiile sunt regulate.
Asta e ...nu am ce face.
Daca nu s eva putea natural atunci in ultima instanta imi induce sau imi face cezariana.
Dar eu vreau intai natural sa incerc.

Va tuc.

40+5

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Hildegard tinem pumnii sa reusesti natural(eu n-am putut) si sa fie cat mai usor !

Avem poze noi cu bazucu mancand supa lui taica-sau....si nu numai!

Pupici!

Mergi la inceput

Hildegard, nastere usoara iti doresc si un bb sanatos!
Sa ne scrii si noua dupa ce nasti.

VA pup fetelor!
Noi acum plecam.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ciau fetelor!
N-am disparut chair de tot dar are Gabi dreptate, de cand stau acasa si de calculator m-am saturat
Sa va povestesc ce am patit cu factura aia de la RDS (stiti voi care, aia de 1,8 mil)...v-am spus ca am depus o reclamatie si in urma acesteia am primit o facuta de 700.000 minus...bunnnnnn...joi ma suna soacra mea sa-mi spuna ca de apropae 2 saptamani au primit pe adresa lor factura noastra de 1,8 mil Ea a uitat sa ne anunte atunci...ma rog merge Clau vineri sa vada ce si cum, si surpriza aia de la casierie ii spune ca avem de platit o factura in valoare de 553.000 lei deci de la 1,8 mil s-a ajuns la 500 de mii...hotie pe fata

Hildegard, nastere usoara!

Ioana, acum fug sa vad pozele Cum e Alesio??

Diana ma bucur pentru tine ca l-ai vazut pe bebe mic Parca imi faci pofta de inca un bebe

Gabi cum a fost la munca?? Tudor s-a obisnuit fara tine??

Flavia, multa sanatate!

Magda unde esti??

Ce sa va zic de noi?? ne-am saturat de stat in casa Cred ca luni iesim ca nu se mai poate...Raulica deja ma dispera, n-are pofta de mancare, etc

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, am vazut pozele! E haios rau Alesio!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Ioana, am vazut si eu pozele. Alesio e un scump!
Clau, chiar asa cu cei de la RDS? Mai, da nici astia nu-s seriosi? Bine ca nu a trebuit sa platesti 1.800.000.
Fetelor, ce frig s-a facut. Brrr! Am crezut ca inghet acuma seara cand am venit de la Cicir, din casa pana la masina...
Va doresc noapte buna si o duminica placuta!

pozici

Mergi la inceput