Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nici eu nu am inceput spalatul pe dinti, Dami inca bea lapte in somn asa ca nu ar avea efect. E drept nu ar strica sa fac macar asa cum face Pufy ca sa se obisnuiasca

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

[url=http://community.webshots.com/user/giorgios72] POZELE MELE[/url]

Mergi la inceput

Incerc sa-mi schimb si eu semnatura dar nu-mi iese

[url=http://community.webshots.com/user/giorgios72] POZELE MELE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Alexia Stefania!!!!!

...Si de azi toti bebicii nostri sunt piticoti!!!!(eu nu pot inca sa zic de Alesio ca e copilas ca mi se pare prea brusca trecerea de la bb la copilas)!!!!

Geo pune link-ul de poze asa" ...." si gata.

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
-3 grade la Bistrita...brrr a venit iarna!!!

Noi am avut o noapte destul de linistita, in ciuda durerilor de gingii, asteptam ceva maselutze, al 8-lea dintisor mai are un pic si iese afara.Oare in ce parte iese prima maselutza?La voi cum au iesit?sus/jos?stanga/dreapta?

Intrebare: V-ati gandit sa dati la copilasi dimineatza cacao cu lapte?Gen Nesstle sau alte marci? Al meu cam refuza dimineatza laptele, si ma omoara cu paine goala, merge in bucatarie si cerseste pur si simplu o coaja de pita Ma gandeam azi dimineatza ca poate o cacao cu lapte i-ar starni din nou pofta....Ce ziceti?

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Ana exact asa face si Damian, ma dispera cu painea. Ieri a trebuit sa intru in magazin ca sa-i cumpar paine pentru ca vazuse pe strada la cineva si nu ma mai intelegeam cu el.

Pufy pai tot am avut linkul si ma gandeam sa schimb

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Geo am inteles ce vrei tu sa faci...dar eu vad ca nu m-am facut inteleasa(adevarul e ca nu ma pricep la explicatii).Ti-am trimis un PM.Sper sa te ajut de data asta mai mult!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani, Alexia Stefania si sa fii fericita si sanatoasa mereu!

Ne laudam si noi cu un weekend plin - 2 petreceri de bebei, ne-am distrat pe cinste! Nu mai punem la socoteala oboseala mamei - de 3 sapt alex nu mai doarme ziua decat o ora adunata in 2 reprize, iar noaptea se trezeste de cel putin 3-4 ori! Ca sa nu mai zic ca am ajuns sa-l cresc singurica, taica-su trece doar in vizita pe acasa din cauza serviciului... acum iar a plecat pt. o luna! Banuiesc ca din cauza asta alex e foarte dependent de mine, am ajuns de nu mai pot sta nici 5 min. fara ca el sa fie agatat de piciorul meu... oare cum as putea sa rezolv problema asta? Nu mai reusesc sa fac mai nimic prin casa, am ajuns sa fiu mereu stresata ... mai trece cineva prin asta sau am inceput eu s-o iau razna?... Hai ca m-am plans destul... m-am descarcat un pic... revin dupa ce-mi trece jalea, sa nu va molipsesc si pe voi!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Alexia Stefania Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

Herra, multa sanatate lui Vladut. Sper ca e mai bine acum.

Geo, felicitari lui Dami pentru ca stie cati ani are.

Ana, i-am cumparat si eu de la nestle niste cereale din alea cu cacao dar inca nu i-am dat ca inca nu ne-am revenit complet de la regim, dar dupa ce terminam ii dau sigur sa vad daca ii place.

Felicitari micutilor imitatori. Alexuta mea nu vrea sa zica cum fac animalele in schimb eu sunt tare bucuroasa ca face "drrrrrrrrrrr" si nu o sa avem probleme cu r-ul

Mai nou ne confruntam cu adomitul. Nu mai vrea sa mearga la culcare. E jale mare cand trebe sa o culc. De vro 4-5 zile tine tine toata figura si nu mai stiu ce sa mai fac. Poate imi dati si voi niste ideii.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Ionella nu esti singura in situatia asta! Si Alesio e dependent de mine ca pe Ovi il vede foarte putin ca pleaca dimineata si vine seara....asa ca non-stop e cu mine bazucu...si e logic ca toata ziua sta agatat de ma-sa ca puiul de maimuta!Lasa ca se fac ei mari....ca doar n-or sta asa pana ii insuram!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata mamici,

Herra, nu stiu sa iti raspund la intrebarea despre lapte.Cred totusi ca mai bine te duci cu Vladut la dr, daca mai vomita.

Pufy, Alesio e o figura!Am vazut pozele cu Ovi + supita

Geo, ai fata maricica, acum o mariti!

ana_a, eu ma cert cu tati ca vrea sa-i dea Nestle cu lapte Ilincai.Ieri dimi nu m-am mai inteles cu el si l-am lasat sa-i puna in canuta un sfert de lingurita de Nestle.Evident ca pitica s-a lins pe buze!Nu stiu insa daca e OK, chiar mi-am propus sa o intreb pe pediatra, next time.

Ilinca e mai bine, i-au trecut apoape de tot mucisorii, mai stam cateva zile sa fim siguri ca e Ok si apoi top si noi la vaccinul de un an.In rest, e o maimuta mica! O intreb" Mami, unde e burtica?" si ea se bate cu palma pe burtica! Merge cate 5-6 pasi singurica si p'orma se sperie si se arunca in 4 labe .Se duce nu numai unde nu are voie, trage de toate alea prin casa, se duce la TV si il ia la palme...Si nu vrea cu nici un chip sa stea in tarc.Deloc.nu se poate face nimic prin casa, se tine dupa mine non stop.Ionela, deci si eu sunt ca si tine.Plus ca sunt tare obosita.Si deprimata, ca nu mai apuc sa am grija de mine, de 2 luni vreau sa ajung la manichiura, la epilat ajung pe ultima suta de metri, cand nu ma mai suport.Ce sa mai zic de un iesit in oras, la un restaurant sau la un magazin.....Dimi la birou, apoi acasa direct, cel mult trec prin piata inainte, si apoi ILinca ma ia de fresh.Tati vine seara la 8, la baita, mai stam un pic si cadem lati de oboseala.Simt ca innebunesc.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput