Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Chiar, cam cati bani iti trebuiesc inainte de nunta, pana sa ajungi la restaurant, ca sa cumperi tot ce trebe? Pana acum de la doua prietene care au facut nunta anul asta am doua sume relativ apropiate: 120 si 130 de milioane. Deci 90 de milioane doar pt strictul necesar....cred ca e cam tot p'acolo. Voi cam cat ati calculat?

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

vrei sa zici 120-130 mil. fara restaurant?

quote:
Originally posted by cri.

Chiar, cam cati bani iti trebuiesc inainte de nunta, pana sa ajungi la restaurant, ca sa cumperi tot ce trebe? Pana acum de la doua prietene care au facut nunta anul asta am doua sume relativ apropiate: 120 si 130 de milioane. Deci 90 de milioane doar pt strictul necesar....cred ca e cam tot p'acolo. Voi cam cat ati calculat?

Don't worry, be happy!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

da, 3 iunie e sambata, calmeaza-te

Phiiuuuuu !... Gata, m-am calmat !... Sar'naaa mult... tuturor... ca fuserati pe faza, ca m-apucase tremuriciu'.... da' pe de alta parte ma gandeam eu ca pe 2 iunie n-avem miresici... asa ca 3 tre' sa fie...
Iertati nebuna... deh, stresu'...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cri puiule, imi permit sa-ti raspund eu. Apropos de haine, cocarde, aranjamente si toate <nimicurile> depinde de cat te tine buzunarul.
Rochita si costumul pot ajunge si la mii de euro. Apoi depinde si de nr. de invitati(la cocarde, marturii, meniuri, huse scaun)...cu cat nr e mai mare cu atat bugetul creste si el. Apoi ma sunt avansurile...la foto/camera, la restaurant, la biserica, la amenajare sala...etc.
Trebuie sa le puneti pe toate(absolut toate) pe hartie si sa faceti o <idee de suma>....la care ar fi bine sa mai adaugati un procent (pt cazuri de urgenta).
Nu stiu cat de coerenta am fost, dar sper ca tu ai inteles macar ideea....

Nunta noastra
Honey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Buna fetelor! Nu am mai scris de mult dar vin cu noutati. Am reusit sa ma decid pentru restaurant si am platit si avansul. O sa fiu miresica pe 15 iulie 2006 iar nunta va avea loc la Casa Oamenilor de Stiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Don't worry, be happy!

Eu am ajuns la suma asta, fara sa includ fructele, muzica, bautura. Ca la restaurant (daca il pot numi asa), eu cumpar totul pentru pregatirea mancarii. Deci imi trebuie banii dinainte de nunta. Muzica o platesc dupa, la fel bautura (am un prieten care are en-gros), fructele si...era sa uit: cameramanul. Deci mai adaug vreo 25-30 de milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:

Dianette, daca tot ai experienta, spune-mi si mie te rog, cum ati aranjat cu luna de miere: cu cat timp inainte, cat a costat...etc., tot ce e de stiut...Mi-au placut mult pozele voastre din Albena, pare misto locatia.

cri., sotul meu s-a ocupat de asta dupa ce a colindat toate agentiile. Dar subscriu si eu la ideea ca nu e cazul sa incepeti sa cautati de pe acum. Ofertele speciale apar in ultimul moment (stiu ca e riscant, de aceea nici nu va sfatuiesc sa lasati chiar pe ultimele zile, dar cu 1-3 luni inainte maxim). Noi am discutat cu cei cu care ne-am cunoscut in sejurul din Albena si era o familie care-si luase bilete cu o saptamana sau doua inainte de plecare si le luase ff. convenabil (cu toate ca si noi le-am luat , chipurile, tot la "oferta").
Altfel, Albena e super (curatenie, mancare - bufet suedez > multa, variata, plaja curata), dar noi, din pacate nu am avut parte de vreme insorita (ca de, vremea e cam ca la noi, parca putin-putin mai blanda), dar am inteles ca sezonul tine acolo pana in noiembrie. Vin multi straini (eu am vazut multi francezi si nemti) chiar si numai pentru odihna, aer curat, relaxare pentru ca aici e zona muntoasa combinata cu litoral (super!), deci paduri de jur imprejur... etc. Ne-am balacit in piscina interioara insa si am facut cumparaturi si .
Am numai cuvinte de lauda, cu toate ca eu aveam in cap alte locatii mai exotice initial (Tunisia).
A, am uitat .. pe noi ne-a costat (cu tot cu transport, care a costat numai el 80E), la hotel 4* 360 E, dar repet, nu mai era in toiul sezonului.
Am mai uitat ceva?

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

SunSmile, mi-a placut mult "baticul" tau...ala "marele si lungu'" si tiara ta....ceva de genul asta mi-as dori si eu...si daca s-ar putea sa arate chiar ca aici:
http://community.webshots.com/photo/289895252/495113474oGubAO sau ca aici http://community.webshots.com/photo/495113198/495113198NlELQz ... ar fi si mai bine

madutza, hai ca ti trec acush' pi lista, da?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

Don't worry, be happy!

Eu am ajuns la 100mil in care am inclus hainele, tortul, bautura alcoolica, avans foto, flori si invitatii! Astia sunt banii pe care trebuie sa ii am inainte!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Da SunSmile, fara restaurant. Normal ca cineva poate sa-si aleaga rochie de 1000 de euro sau de 15 mil, sau invitatii mai scumpe sau mai ieftine....si asa cu toate, dar astea au fost niste nunti normale, nici scumpe gen Crown Plaza, nici ieftine, gen cantina....ci rezonabile, una a avut loc la Vulturul, alta la hotel Student, amandoua in jur de 100 de persoane. Mie deocamdata mi-e frica sa pun pe hartie ceva N-am tupeu O sa punem bani deoparte incet, incet ca sa nu trebuiasca sa scoatem dintr-o data 50 de milioane...sau mai stiu eu cat....si sper sa nu-i simtim asa tare. Pana atunci ma interesez cat i-a costat pe altii

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput