Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
addinel spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by addinel
fetelor, si eu sunt mireasa in 2006, pe 19 august. biserica nu o stim inca, petrecerea in schimb va fi la A.ro club...
Bine ai venit addinel. Pls da-mi si mie un PM si zi-mi voi cum v-ati inteles cu cei de la A.RO. Si nou ne-a placut acolo dar ni s-a cerut 30% avans (adica cam 43mil), ceea ce sincer mi se pare prea mult. Am vizitat pana acum cam 10 rest, dar nimeni nu a cerut un avans asa de mare.Si vou vi s-a spus la fel?
briza marii, noi am dat 20 mil avans, desi ni se ceruse tot 30%. cand ne-am dus cu avansul nu am comentat nimic, am spus a suma asta o dam si cu asta basta. am incheiat si contract, sper ca totul sa fie in regula. daca vrei mai multe detalii, trimite-mi un mail la adinelro@yahoo.com.
kreliutza, mercik ptr trecutul pe lista :).
ooana spune:
La noi se da un avans fix de 10 mil indiferent de nr de invitati....iar daca cunosti patronii nu dai nimic, asa cum am facut si noi, mergem pe incredere !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
jesia spune:
Fetelor vad niste sume destul de mari la avans...cel putin asa mi se par mie... noi am dat 5 milioane la restaurant avans indiferent de numarul de persoane
[ si-eu]
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Neatza fetelor
S-ar putea sa vina iubi al meu acasa maine. A spus ca a terminat cam 80% din treaba pe care o avea. Dar sunt sanse sa ajunga si in seara asta.
Sunt asa de fericita...
Mi-a trecut fericirea. Am vb cu iubi si a spus ca i-au dat de lucru si altceva si nu e sigur ca termina pana DUMINICA.
krelia spune:
noi daduram 13...parca - acu, sper sa nu fie cu ghinion...ete, cand l-am dat, nu m-am gandit la treaba asta.....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
mama ce sume dati avans!!!!
mi se face rau!!
mie mi-au cerut maxim 5 miliane. si dam 3 milioane pe 12 cand mergem la botez ca se face in acelasi restaurant.
a.cicel spune:
Printre atatea probleme si suparari, a aparut si o bucurie. Am gasit de inchiriat butelie cu helui pentru baloane si o sa-mi decorez sala asa cum vreau. metru cub de heliu e 16 euro. Eu spun ca e un pret bun, decat sa dau 75.000 pe un buchet dev trei baloane cu heliu. Si o sa pon multe-multe. Daca intereseaza pe cineva, astept PM. Firma are reprezentante in aproape toata tara. Va dati seama ca nu imi inaginam ca o sa gasesc asa ceva in miercurea ciuc, dar minunea s-a intamplat.
Andita spune:
Noi am platit avans de 15 milioane, si la momentul ala mi s-a parut rezonabil, si acum mi se pare destul de OK,dat fiind ca nunta o sa fie maricica, cam pe la 150 - 200 de pErsoane.
Fetelor, mi s-a intamplat ceva foarte ciudat aseara: stateam linistita, exact inainte sa ne culcam, al meu tocmai plecase sa faca un dus, cand am izbucnit intr-un plans absolut isteric. A iesit saracu' de acolo, ep jumatate ud, infasurat in prosop, sa vada ce are nebuna. Si se uita mla mine, ma intreba ce am, iar eu ii spuneam ca nu stiu ce am. Si chiar asa e, habar n-am ce aveam de plangeam. De fire sunt mai plangacioasa, dar imi tebe' si mie un motiv, ceva. Asa ca am dat eu vina pe stres, munca si sefti....dar trebuie sa recunosc ca m-am cam speriat. Ati patit vreodata asa ceva?
Nunta noastra
Poze
Rexanne spune:
Noi am dat avans 10 milioane la restaurant, si ni s-a spus ca este ok, dar nunta pe care o preconizam este in jur de 230 de persoane. 10-15 milioane mi se pare un pret rezonabil, dar sincer mai mult nu as da, pentru ca sunt bani blocati.
Cat despre plans,Andita stai linistita... Desi eu plang fff rar, in perioadele in care sunt foarte stresata (da' cu adevarat stresata...) din diferite cauze, cel mai mic "imbold" ma face sa bocesc...Din fericire pt mine, si perioadele astea stresante sunt destul de rare...
Andita spune:
Eu tocmai mi-am amintit o problemuta pe care vroiam sa v-o spun: are vreuna dintre voi invitati cu mofturi culinare la nunta? Eu am cateva rude care sunt, sa spunem, vegetariene (sunt protestanti, si nu mananca carne de porc....). Chestia e c anu prea m-ar interesa aspectul, dar printre rudele astea se numara si bunicii mei, si pentur ei chiar vreau sa ma dau peste cap. Ce e de facut intr-o astfel de situatie? Le facem meniuri separate, nu?
Nunta noastra
Poze