Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
S-ar putea sa vina iubi al meu acasa maine. A spus ca a terminat cam 80% din treaba pe care o avea. Dar sunt sanse sa ajunga si in seara asta.
Sunt asa de fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

neata va zic si eu in ultima zi lucratoare a saptamanii ...sunt bucuroasa ca o sa dorm si eu mai mult
a.cicel ma bucur tare mult pt tine

o zi cat mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Azi e vineri, ce fericire!!!
Vine weekendul si umblam again, dupa mobilier de bebe.
Luni e ultima mea zi de munca, asa ca... va voi scrie de acasa, dupa ce-mi pune netul.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza!!
Chiar ca fericire!!!
De dimineatza mi-am dus neshte cizme la reparat, sper sa iasa ok, ca imi sunt tare dragi si de altfel nici foarte purtate nu sunt...insa, cum se-ntampla la noi...dai o caruta de bani (mai mult sau mai putin - adica vreun milion jumate - cam asta-i pretul la ghetute...si, dupa cateva luni s-a dus pe copca tocul...deh...

Apropos de dormit mai mult - cum si cand se da ceasul??? Inainte, inapoi, sambata, duminica????

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

Neazza!!
Chiar ca fericire!!!
De dimineatza mi-am dus neshte cizme la reparat, sper sa iasa ok, ca imi sunt tare dragi si de altfel nici foarte purtate nu sunt...insa, cum se-ntampla la noi...dai o caruta de bani (mai mult sau mai putin - adica vreun milion jumate - cam asta-i pretul la ghetute...si, dupa cateva luni s-a dus pe copca tocul...deh...

Apropos de dormit mai mult - cum si cand se da ceasul??? Inainte, inapoi, sambata, duminica????

26 august 2006

Sambata noaptea ora 4 devine ora 3. Sper ca nu gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

Sambata noaptea ora 4 devine ora 3. Sper ca nu gresesc.

Nu gresesti.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by addinel

fetelor, si eu sunt mireasa in 2006, pe 19 august. biserica nu o stim inca, petrecerea in schimb va fi la A.ro club...

Bine ai venit addinel. Pls da-mi si mie un PM si zi-mi voi cum v-ati inteles cu cei de la A.RO. Si nou ne-a placut acolo dar ni s-a cerut 30% avans (adica cam 43mil), ceea ce sincer mi se pare prea mult. Am vizitat pana acum cam 10 rest, dar nimeni nu a cerut un avans asa de mare.Si vou vi s-a spus la fel?

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu trebuie sa dau in ianuarie circa 25 milioane. Nu chiar 43, dar pe-aproape. N Semnam un contract, ni se elibereaza factura, pana aici totul ok. vedem pe urma.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by addinel

fetelor, si eu sunt mireasa in 2006, pe 19 august. biserica nu o stim inca, petrecerea in schimb va fi la A.ro club...

addinel, nu stiu daca ti-am spus, esti trecuta pe listutza

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
Si nou ne-a placut acolo dar ni s-a cerut 30% avans (adica cam 43mil), ceea ce sincer mi se pare prea mult.

Fetelor voi v-ati gandit vreodata cati bani iau in avans astia cu restaurantele lor???
Mie mi-a trecut o data prin cap si am ramas uimita.
Daca inmultesti 52 de sambete cate sunt pe an cu avansul ajungi la sume astronomice. O sa ziceti ca nu se face in fiecare sambata nunta ca mai e si post dar unele restaurante fac si cate 2-3 nunti o data ca sa nu zic mai sunt si duminicile, deci se compeneseaza.
Bani care ti-i scade din consumatie, e drept, dar pentru noi sunt bani blocati.
De exemplu la restaurantul unde am rezervat eu, s-au epuizat toate sambetele anului in 2-3 saptamani...practic toate avansurile au venit o data.
E ca si cum noi toate care am rezervat la restaurant am imprumutat restaurantul cu suma aia dar fara nici un fel de dobanda.
Si imprumutul asta se face cu un an inainte. Numai daca ii baga in banca si pot scoate bani frumosi de pe urma banilor nostri.
Misto situatia...pentru ei.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput