Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Buna ziua fetele....acum am reusit sa ajung si eu la calculator....legat de husele de la scaune...incercati sa intrebati si la restaurant daca au huse .... s-ar putea sa aibe si ei ....eu am rezervat restaurantul si am intrebat daca ne da voie sa decoram restaurantul cu huse si baloane....si am ramas placut surprinsa cand mi-a spus ca si ei au huse si ca le inchiriaza cu 25.000 ROL si au si servetele personalizate, mai multe chestii....oricum chestia este ca la noi inchiriatul huselor de la o firma sunt 2$ fara tva ...si mie mi se pare destul de avantajos.
Asa ca incercati sa vb cu cei de la restaurant ....in cazul in care nu ati vb deja.
pt toate fetele

Cryssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Andita, special pentru tine, ca sa nu mai fii suparata , am pus in albumul meu cateva poze de la o nunta care a avut loc la Restaurantul hotelului Pietroasa.

NUNTA PIETROASELE 27 AUGUST 2005

Poti sa vezi cam in ce fel au aranjamentele de scaune, perdeaua de lumini de la masa, ringul de dans...

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

uite la ce m-am gandit eu . Stabileste cu nasa ta o suma pentru verighete. Daca depaseste suma pui tu de la tine. Daca sunt mai putin, ii dai restul.
Si asa iti cumperi exact ce iti place, fara stress
Ce zici?

quote:
Originally posted by Rallu

Fetelor dupa ce s-au lasat ceva timp rugati nasii au zis in sfarsit DA.
Numai ca acum alta problema...o iau "la picior" mai repede decat noi (credeam ca asa ceva e imposibil dar iata ca se intampla).
Ne-au sunat aseara sa ne intrebe daca ne-am cumparat verighete.
Cand au auzit ca nu, s-au oferit sa ni le cumpere ei.
Ei...si acum problema mare....
Parintii ne-au sfartuit sa acceptam numai ca miresica (adica subsemnata) mofturoasa de mare clasa, greu sa-i placa ceva.
Cum sa procedez?
Mi le aleg eu si-i trimit nota de plata???...Cam badaran gest.
Ne ducem sa le cautam impreuna???...Saraca ca nasa o sa inebuneasca cand o sa vada ca o tarasc prin tot Bucurestiul pt. ca aia nu-mi place, aialalta nu-mi place...
Ma duc sa le aleg eu si pe urma ma duc cu ei sa le cumpar???
Plus ca mi-e jena sa ma arunc la cine stie ce preturi cand stiu ca plateste altcineva...
Offf...complicata situatie.
La telefon. sub presiunea momentului am lasat sa se inteleaga ca am fi de acord dar pe urma, cand ma gandesc mai bine, parca nu mai sunt chiar asa de acord.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

uite la ce m-am gandit eu . Stabileste cu nasa ta o suma pentru verighete. Daca depaseste suma pui tu de la tine. Daca sunt mai putin, ii dai restul.
Si asa iti cumperi exact ce iti place, fara stress
Ce zici?

Multumesc...ar fi o idee.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rallu tu ai patit cu verighetele, cum am patit noi cu patutul lui bebe, ca s-au oferit nasii sa-l cumpere. Noi vroiam un patuit frumos, chiar daca dam mai mult pe el, asa ca le vom zice ca punem jumi-juma. Nasa lui a zis ca nu conteaza cat e si cum e, noi il alegem, ei il platesc.

poze
gio si bb Marco 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Nu mai pot uneori cred ca e groaznic sa lucrezi cu sotul......sa ve povestesc... cumnata-mea a ajutat-o pe maica-mea sa se angajeze la un centru de plasament unde sunt adunati copii strazii si intr-una din zilele trecute i-am povestit cumnata-mii ca un tiganus a injurat-o pe mama de toate cele si ea cum nu are voie sa-i bata a inceput sa planga de nervi...cand a auzit cumnata-mea a zis ca mama e nebuna si ca trebuie sa mearga la un psiholog m-a durut tare tare mult pt ca mama e ce am eu mai scump pe lume si nu suport sa o jigneasca cineva...dar am tacut din gura si nu i-am zis nimic pt ca stiu cat de suparaciasa e si incepea cu barfele pe la soacra-mea ...si m-am saturat de barfe. Ea cand e cu soacra ma barfeste pe mine si cand e cu mine pe ea.Si cel mai mult ma doare ca iubi tot cu ei tine... si e groaznic ca ne certam la serviciu atunci cand vede ca suntem singuri in birou si nu mai pot

Mergi la inceput

Si mie mi-a propus directorul firmei unde lucreaza Stefan sa vin sa lucrez cu ei. Nici nu am vrut sa stiu cat ofera ca bani, pentru ca stiam ca nu e bine pentru relatia noastra sa lucram impreuna.

Daca lui ii facea seful vreo nefacuta ma enervam si eu, si invers. Si oricum in firma aia as fi fost a 2 a fata printre 25 de barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by jesia

Nu mai pot uneori cred ca e groaznic sa lucrezi cu sotul......sa ve povestesc... cumnata-mea a ajutat-o pe maica-mea sa se angajeze la un centru de plasament unde sunt adunati copii strazii si intr-una din zilele trecute i-am povestit cumnata-mii ca un tiganus a injurat-o pe mama de toate cele si ea cum nu are voie sa-i bata a inceput sa planga de nervi...cand a auzit cumnata-mea a zis ca mama e nebuna si ca trebuie sa mearga la un psiholog m-a durut tare tare mult pt ca mama e ce am eu mai scump pe lume si nu suport sa o jigneasca cineva...dar am tacut din gura si nu i-am zis nimic pt ca stiu cat de suparaciasa e si incepea cu barfele pe la soacra-mea ...si m-am saturat de barfe. Ea cand e cu soacra ma barfeste pe mine si cand e cu mine pe ea.Si cel mai mult ma doare ca iubi tot cu ei tine... si e groaznic ca ne certam la serviciu atunci cand vede ca suntem singuri in birou si nu mai pot

Eu am lucrat in invatamant (de profesie sunt invatatoare-educatoare) si spre disperarea mea, la un moment dat am ajuns intr-un sat plin de tigani, unde am avut clase simultane, cu 10 elevi in 4 clase. Din cei 10 7 erau tigani. Si nu erau copii ai strazii. Si astia injura ca la usa cortului. Si pe mine m-au injurat, dar daca ajungi sa lucrezi cu asemenea copii, indiferent de pozitia pe care o ai, iti asumi si riscurile de rigoare.
1. Mama ta nu cred ca trebuia sa se planga cumnatei. (nu o acuz, dar daca stie ca sare la cearta, mai bine inghite si spune doar celor mai apropiati ce pateste la locul de munca)
2. Cumnata ta nu cred ca a reactionat normal, avand in vedere ca ea a fost cea care a ajutat-o pe mama ta sa lucreze acolo. Iar chestia cu mersul la psiholog mi se pare ... n-am cuvinte. Nu asa se vorbeste cu personalul angajat, indiferent de pozitia pe care o ai.
3. Sotul tau ar trebui sa isi apere familia pe care o are, iar in ceea ce priveste aceasta problema (sora se cearta cu soacrea) nu cred ca ar trebui sa se bage, pentru ca e o discutie intre doua colege de munca (chiar daca sunt si rude).
Va rog nu dati cu rosii, dar asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Si mie mi-a propus directorul firmei unde lucreaza Stefan sa vin sa lucrez cu ei. Nici nu am vrut sa stiu cat ofera ca bani, pentru ca stiam ca nu e bine pentru relatia noastra sa lucram impreuna.

Daca lui ii facea seful vreo nefacuta ma enervam si eu, si invers. Si oricum in firma aia as fi fost a 2 a fata printre 25 de barbati.

Parintii mei au lucrat 10 ani impreuna, in birouri despartite doar de un perete. Niciodata nu i-am auzit certanduse din cauza serviciului. Dar nici nun isi luau apararea unul altuia in fata sefilor. Am foarte multi prieteni (sot-sotie) care lucreaza impreuna la acelasi la de munca, dar daca fiecare isi vede de treaba lui si inearca sa aibe la locul de munca o relatie mai mult profesionala decat de familie, nu vad de ce ar intervenii certuri.
Din nou va rog sa dati cu rosii.

Mergi la inceput

Si socrii mei au lucrat impreuna. Si nici ei nu s-au certat. dar noi ne-am certa . garantat.

Mergi la inceput